CSKA Moskva – Vladivostok 2:1 (kon.) | Atlant – Kazaň 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:4 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 7:3 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 4:5 (1:2 po s.n.) | Riga – Chabarovsk 4:1 (kon.)
HC Slovan – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Lev – Novosibirsk 3:1 (kon.)
konec
Lev Praha
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Neděle 19.01.2014, 17:00 • Tipsport Arena, Praha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    A vůbec se jim to nedaří. Lvům se podařilo získat puk, který nakonec skončil na holi MARTINA THÖRNBERGA, který zažil obdobnou situaci jako při svém prvním gólu: najížděl z pravé strany na jednoho obránce Sibiru. Tentokrát mu ale stačilo trefit prázdnou bránu. Asistence: Petr Vrána.
     
    36:19
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté snižují. Gólově se prosadil DMITRIJ KUGRYŠEV, který měl snadnou práci. Doklepl puk do poloprázdné brány po vyražené střele Kutuzova. Vehanen se proti dorážce do horní části branky natahoval, ale neměl nárok. Asistence: Alexandr Kutuzov, Alexej Kopejkin.
     
    20:18
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    To je začátek druhé třetiny! Azevedo vybojoval puk v útočné třetině, krátce ho vedl a následně poslal nahrávku JIŘÍMU NOVOTNÉMU, který pálil přes obránce z vrcholu levého kruhu. Přestože to nebyla žádná dělovka, Bespalov na puk nedosáhl. Asistence: Justin Azevedo.
     
    03:30
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Teď už to ale vyšlo! MARTIN THÖRNBERG ukázal, proč je nejlepším střelcem Lva. Švédský forvard si nabruslil do prostoru pravého kruhu, odkud vypálil přes bránícího hráče Sibiru. Bespalov neměl nárok. Puk letěl hodně rychle a přímo do horního růžku. Asistence: Ondřej Němec.

    Daniel Poláček

    Branky a nahrávky: 4. Thörnberg (Němec), 21. Novotný (Azevedo.), 60. Thörnberg (Vrána) – 37. Kugryšev (Kutuzov, Kopejkin)


    Lev Praha: Vehanen (Engren) – Ševc, Mäenpää, Oystrick, Němec, Gragnani, Jaakola, Nakládal – Azevedo, Novotný, Ullström – Zackrisson, Vrána, Thörnberg – Ridderwall, Kapanen, Řepík – Pacovský, Cingel, Matai.
    HC Sibir Novosibirsk: Bespalov (Orechov) – Ožiganov, Lekomcev, Kutuzov, Martynov, Plechanov, Hrabal, Karavajev – Enlund, Lehterä, Moňa – Kopejkin, Koskiranta, Kugryšev – Karamnov, Ignatuškin, Nestěrov – Šumakov, Gubin, Sannikov – Romanov.

    Rozhodčí: Gusev, Kiseljov – Balodis, Meňšich.

    Diváci: 5516
    bahis siteleri