Třinec – Orlová 7:1 (kon.) | Zlín – Opava 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Vlašim 1:1 (kon.)
Žilina – L. Mikuláš 3:0 (kon.) | Podbrezová – Trnava 1:1 (kon.) | Plzeň – Ústí n. L. 2:2 (kon.)
Karviná – ROW Rybnik 2:0 (kon.) | Pardubice – HFK Olomouc 4:0 (kon.) | Brno – Sparta B 1:0 (kon.)
Senica – Michalovce 1:1 (kon.) | Žilina – Bardejov 2:0 (kon.) | Brno – Trenčín 2:0 (kon.)
Dynamo Drážďany – Hr. Králové 4:1 (kon.) | Dunajská Streda – Vráble 2:0 (kon.) | Zagłębie – Teplice 1:2 (kon.)
Bochum – Most 2:2 (kon.) | Admira – Nitra 0:0 (zruš.) | MTK Budapešť – Zlaté Moravce 4:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
2:0 (0:0)
Partizán Bardejov
sk Sobota 01.02.2014, 13:00Přípravný zápas
     
    Aj dnešný druhý prípravný zápas dokázali hráči Žiliny vyhrať, tento raz 2:0 nad Bardejovom. Góly padali až v druhom polčase, najprv sa v 50.minúte presadil Káčer a po ňom v 54.minúte Klec.

    To je z tohto prenosu všetko, lúčia sa s Vami Dávid Švec, ktorý Vám priniesol informácie priamo z dejiska zápasu a Miroslav Revaj. Dovidenia pri ďalších prenosoch. (17:00:52)
     
    Koniec zápasu.
     
    54
    Žilina dala gól!

    Za pár minút po prvom góle sa domácim podarilo pridať aj druhý, keď sa dokázal presadiť KLEC a stav zápasu je tak už 2:0 !
     
    50
    Žilina dala gól!

    Prvý gól v zápase dávajú domáci, keď sa v 50.minúte dokázal presadiť mladý talent MIROSLAV KÁČER – 1:0 !
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V prvom dejstve diváci gól nevideli a tak je stav 0:0. Do pozornosti sa nám dostala informácia, že v Bardejove sa pripravuje po zranení mladý 21 ročný talentovaní Szymon Gruca, ktorý hrával v juniorských časoch za Ruch Chorzów s Robertom Lewandowskim.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    35
    Amoah dostal krásnu prihrávku za obranu hostí, zbavil sa svojho prenasledovateľa, ocitol sa sám pred brankárom Bardejova, ale jeho strela skončila trestuhodne niekde v nebesiach.
     
    26
    Z ihriska musí nútene odísť Perexta, ktorý dostal lakťom zásah do hlavy a odchádza so zakrvavenou tvárou.
     
    21
    Domáci Mihálik vyslal center z pravej strany, do zakončenia sa dostal káčer, ale jeho pokus končí v rukaviciach brankára Bardejova.
     
    20
    Stopér Bardejova krásne vysunul svojho spoluhráča z útoku, ale pri lopte bol skorej brankár domácich Krnáč a loptu zobral do svojho náručia.
     
    19
    Lončík vyslal do 16-tky hostí strieľanú prihrávku, ktorou sa snažil nájsť pred bránou stojaceho Amoaha, ale ten nedokázal loptu zachytiť a tá napokon skončila za postrannou čiarou.
     
    12
    Pekný center z pravej strany vyslal domáci Kuric, v 16-tke hostí sa ku lopte dostal Jelič a skúsil to zaujímavo nožničkami, jeho pokus však vystihol brankár hostí a loptu chytá do svojich rukavíc.
     
    7
    Prvý roh zápasu zahrávali domáci futbalisti, rohu predchádza pekná a tvrdá strela Paura, po rohu vznikla skrumáž v 16-tke hostí, lopta sa dostala ku Klecovi a jeho pokus skončil na ľavej tyči brány hostí.
     
    4
    Pekná útočná akcia hostí, hráč s číslom 14 sa dostal po prihrávke v 16-tke domácich ku lopte, ale nestihol ani zakončiť, pretože mu včas domáci brankár Krnáč doslova zobral loptu z nôh.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Prvý prípravný zápas domácich futbalistov sa skončil víťazstvom 3:0, keď zdolali Liptovský Mikuláš po góloch Hučka a dvakrát sa presadil William.
     
    Séria prípravných zápasov opäť pokračuje. V tomto prenose Vám priblížime prípravný zápas medzi domácou MŠK Žilina a hosťami budú Partizán Bardejov. Zápas ma naplánovaný úvodný výkop na 13:00.

    Domácu Žilinu čaká po pár hodinách druhý prípravný zápas. Tento krát si zmerajú sily s Bardejovom.

    Domáci celok pôsobí v našej najvyššej súťaži. Momentálne sa im však v lige vôbec nedarí, keď im patrí až 10.miesto so ziskom 21 bodov. S týmto umiestnení nie sú určite spokojný a v jarnej časti sa budú chcieť v tabuľke posunúť vyššie. Naposledy odohrali domáci dva prípravné zápasy v Senci, keď porazili Senec 2:1 a so Slováckom prehrali 2:1.

    Hostia pôsobia v našej druhej najvyššej súťaži. Tu sa im darí skvelo, pretože im patrí priebežne druhé miesto v tabuľke so 6 bodovou stratou na prvú Podbrezovú. Určite bude chcieť Bardejov sa pobiť o postup do našej najvyššej súťaže. Naposledy odohrali prípravný zápas s OKS Okocimski Brzesko a remizovali 1:1.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

    Dávid Švec

    Miroslav Revaj

    Branky: 50. Káčer, 54. Klec


    MŠK Žilina: Krnáč – Kadlec, Lončík, Perexta, Kuric – Paur – Káčer, Klec – Mihalík, Isaac Amoah (Ghana), Jelič.
    Partizán Bardejov:
    bahis siteleri