Třinec – Orlová 7:1 (kon.) | Zlín – Opava 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Vlašim 1:1 (kon.)
Žilina – L. Mikuláš 3:0 (kon.) | Podbrezová – Trnava 1:1 (kon.) | Plzeň – Ústí n. L. 2:2 (kon.)
Karviná – ROW Rybnik 2:0 (kon.) | Pardubice – HFK Olomouc 4:0 (kon.) | Brno – Sparta B 1:0 (kon.)
Senica – Michalovce 1:1 (kon.) | Žilina – Bardejov 2:0 (kon.) | Brno – Trenčín 2:0 (kon.)
Dynamo Drážďany – Hr. Králové 4:1 (kon.) | Dunajská Streda – Vráble 2:0 (kon.) | Zagłębie – Teplice 1:2 (kon.)
Bochum – Most 2:2 (kon.) | Admira – Nitra 0:0 (zruš.) | MTK Budapešť – Zlaté Moravce 4:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
2:0 (0:0)
Partizán Bardejov
sk Sobota 01.02.2014, 13:00Přípravný zápas
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.
     
    Séria prípravných zápasov opäť pokračuje. V tomto prenose Vám priblížime prípravný zápas medzi domácou MŠK Žilina a hosťami budú Partizán Bardejov. Zápas ma naplánovaný úvodný výkop na 13:00.

    Domácu Žilinu čaká po pár hodinách druhý prípravný zápas. Tento krát si zmerajú sily s Bardejovom.

    Domáci celok pôsobí v našej najvyššej súťaži. Momentálne sa im však v lige vôbec nedarí, keď im patrí až 10.miesto so ziskom 21 bodov. S týmto umiestnení nie sú určite spokojný a v jarnej časti sa budú chcieť v tabuľke posunúť vyššie. Naposledy odohrali domáci dva prípravné zápasy v Senci, keď porazili Senec 2:1 a so Slováckom prehrali 2:1.

    Hostia pôsobia v našej druhej najvyššej súťaži. Tu sa im darí skvelo, pretože im patrí priebežne druhé miesto v tabuľke so 6 bodovou stratou na prvú Podbrezovú. Určite bude chcieť Bardejov sa pobiť o postup do našej najvyššej súťaže. Naposledy odohrali prípravný zápas s OKS Okocimski Brzesko a remizovali 1:1.
     
    Prvý prípravný zápas domácich futbalistov sa skončil víťazstvom 3:0, keď zdolali Liptovský Mikuláš po góloch Hučka a dvakrát sa presadil William.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    4
    Pekná útočná akcia hostí, hráč s číslom 14 sa dostal po prihrávke v 16-tke domácich ku lopte, ale nestihol ani zakončiť, pretože mu včas domáci brankár Krnáč doslova zobral loptu z nôh.
     
    7
    Prvý roh zápasu zahrávali domáci futbalisti, rohu predchádza pekná a tvrdá strela Paura, po rohu vznikla skrumáž v 16-tke hostí, lopta sa dostala ku Klecovi a jeho pokus skončil na ľavej tyči brány hostí.
     
    12
    Pekný center z pravej strany vyslal domáci Kuric, v 16-tke hostí sa ku lopte dostal Jelič a skúsil to zaujímavo nožničkami, jeho pokus však vystihol brankár hostí a loptu chytá do svojich rukavíc.
     
    19
    Lončík vyslal do 16-tky hostí strieľanú prihrávku, ktorou sa snažil nájsť pred bránou stojaceho Amoaha, ale ten nedokázal loptu zachytiť a tá napokon skončila za postrannou čiarou.
     
    20
    Stopér Bardejova krásne vysunul svojho spoluhráča z útoku, ale pri lopte bol skorej brankár domácich Krnáč a loptu zobral do svojho náručia.
     
    21
    Domáci Mihálik vyslal center z pravej strany, do zakončenia sa dostal káčer, ale jeho pokus končí v rukaviciach brankára Bardejova.
     
    26
    Z ihriska musí nútene odísť Perexta, ktorý dostal lakťom zásah do hlavy a odchádza so zakrvavenou tvárou.
     
    35
    Amoah dostal krásnu prihrávku za obranu hostí, zbavil sa svojho prenasledovateľa, ocitol sa sám pred brankárom Bardejova, ale jeho strela skončila trestuhodne niekde v nebesiach.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom dejstve diváci gól nevideli a tak je stav 0:0. Do pozornosti sa nám dostala informácia, že v Bardejove sa pripravuje po zranení mladý 21 ročný talentovaní Szymon Gruca, ktorý hrával v juniorských časoch za Ruch Chorzów s Robertom Lewandowskim.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    50
    Žilina dala gól!

    Prvý gól v zápase dávajú domáci, keď sa v 50.minúte dokázal presadiť mladý talent MIROSLAV KÁČER – 1:0 !
     
    54
    Žilina dala gól!

    Za pár minút po prvom góle sa domácim podarilo pridať aj druhý, keď sa dokázal presadiť KLEC a stav zápasu je tak už 2:0 !
     
    Koniec zápasu.
     
    Aj dnešný druhý prípravný zápas dokázali hráči Žiliny vyhrať, tento raz 2:0 nad Bardejovom. Góly padali až v druhom polčase, najprv sa v 50.minúte presadil Káčer a po ňom v 54.minúte Klec.

    To je z tohto prenosu všetko, lúčia sa s Vami Dávid Švec, ktorý Vám priniesol informácie priamo z dejiska zápasu a Miroslav Revaj. Dovidenia pri ďalších prenosoch. (17:00:52)

    Dávid Švec

    Miroslav Revaj

    Branky: 50. Káčer, 54. Klec


    MŠK Žilina: Krnáč – Kadlec, Lončík, Perexta, Kuric – Paur – Káčer, Klec – Mihalík, Isaac Amoah (Ghana), Jelič.
    Partizán Bardejov:
    bahis siteleri