Pardubice – Vítkovice 4:2 (kon.) | Třinec – Sparta 5:4 (kon.) | K. Vary – Plzeň 3:5 (kon.)
Litvínov – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Kladno – Liberec 2:4 (kon.) | Chomutov – Slavia 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 0:4 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:5 (1:2, 2:0, 0:3)
HC Škoda Plzeň
Neděle 02.02.2014, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se pustili do hry bez brankáře a téměř hned inkasují, dnes již zřejmě rozhodující branku. Ti vstřelil RADEK DUDA, který korunuje výhru Plzně v dnešním derby. Asistence: Ján Sýkora.
     
    51:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Chyba při rozehrávce a branka Plzně. Škodovka v posledních minutách tahala za kratší konec a pak přijde hrubice v obraně domácích a naservírování kotouče Jánem Sýkorou TOMÁŠI SÝKOROVI, který se na vzdálenější tyči nemýlil.
     
    41:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MIROSLAV HOLEC našel doslova kotouč v mezikruží, kde byl úplně sám a svojí pohotovou střelou umístěnou nad ramena Závorky vyrovnává stav dnešního utkání! Tahle střela se mu opravdu povedla a krásně to trefil! Bez asistence.
     
    32:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Už to vypadalo, že tahle přesilovka dopadne blamáží, protože domácí nedokázali pořádně udržet puk v pásmu. Ke slovu se ale dostal TOMÁŠ MICKA, který vystřihl velice podobnou trefu, jako v předešlém utkání proti Zlínu. Asistence: Jiří Drtina, Petr Pohl.
     
    27:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další vyrovnání, tentokrát v režii ROMANA VLACHA! Ten dostal přihrávku do rohu, vycestoval si s ním před Mensatora a po skvělém blafáku zavěšuje přímo pod víko! Asistence: Tomáš Micka.
     
    19:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňákům zřejmě rozvíření atmosféry pomohlo a jdou do vedení. TOMÁŠ SLOVÁK vyslal z levého kruhu pumelici, na kterou neměl Závorka nárok. Asistence: Michal Moravčík, Radek Duda.
     
    15:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    PAVEL KAŠPAŘÍK srovnává stav dnešního utkání. Střelou z mezikruží, která byla pravděpodobně tečována, překonal Závorku tak nešťastně, že po vyražení ramenem zapadl za domácího brankáře. Edit: Kotouč přešel brankovou čáru a to znamená srovnání stavu. Asistence: Miroslav Holec.
     
    02:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    STANISLAV BALÁN dává úvodní branku večera. Kotouč se odrazil zpoza branky zpět a je možné, že se o téhle brance bude ještě diskutovat. Od nás ze shora šla branka ale vidět zřetelně a domácí jdou rychle do vedení po využití přesilové hry. Asistence: Petr Pohl, Jiří Drtina.
    Marken.cz

    Jaroslav Kubricht

    Branky a nahrávky: 3. Balán (Pohl, Drtina), 28. Vlach (Micka), 33. Micka (Drtina, Pohl) – 16. Kašpařík (Holec), 20. Slovák (Moravčík, Duda), 42. Holec, 52. SýkoraT (SýkoraJ), 60. Duda (SýkoraJ)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Řehoř) – Bičánek, Šmach, Drtina J., Rýgl, Gulaši, Dresler, Schusser – Zaťovič (C), Balán, Pohl – Micka, Vlach, Koblasa – Dlouhý, Vachovec, Zucker – Buc, Hruška R., Tomeček.
    HC Škoda Plzeň: Mensator (Machovský) – Boháč, Jeřábek, Moravčík. Slovák, Frolo, Mozík, Holý – Straka (C), Lev, Indrák – Sýkora, Vlasák, Duda – Schleiss, Kašpařík, Holec – Pitule, Sýkora, Dvořák.

    Rozhodčí: Jeřábek, Čech, Pešek , Jelínek

    Diváci: 5510
    bahis siteleri