Havlíčkův Brod – Přerov 7:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:2 (5:0, 1:2, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Neděle 02.02.2014, 13:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Dnešní duel je u konce. Mladí Rebelové zlomili přerovské prokletí a Zubry na třetí pokus porazili v domácím prostředí přesvědčivě 7:2, když po většinu utkání kontrolovali vývoj hry. Hattrickem se blýskl Jakub Kraučuk, dvě branky si připsal Patrik Málek. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek víkendu. Zároveň si vás dovoluji pozvat na sledování zítřejšího on-line přenosu z prestižního derby Vysočiny, které sehraje A-tým Rebelů od 17:30 proti krajskému rivalovi z Jihlavy. Na shledanou. (15:06:02)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Už se jen čeká na sirénu.
     
    59:30
    Kotouč se zdržuje zejména ve středu hrací plochy.
     
    59:09
    Rebelové se ještě pokoušejí navýšit svůj pětigólový náskok.
     
    58:47
    Martin Polák získal puk v blízkosti modré čáry a tlačil se před branku, kde byl ale čistě zastaven.
     
    58:23
    Ale Přerov se probil ke kotouči a vyhodil.
     
    58:17
    Domácí už jsou v útočném pásmu.
     
    57:58
    Při vlastním oslabení vypálil z mezikruží Jakub Müller, ale střela mu moc nesedla a kotouč doplachtil jen do náruče uprostřed brankoviště klečícího gólmana Kekuly.
     
    57:44
    A domácí si zahrají další hru v početní převaze, když byl v předbrankovém prostoru poslal protihráče k zemi Jakub Metelka (PRE) a usedá ke dvěma minutám za zdržení protihráče.
     
    56:58
    Brankář Kekula schoval puk u své levé tyčky v náruči a přerušil hru. S důrazem to přehnali v jeho blízkosti Lukáš Peterka (PRE) a čeká jej dvouminutový trest za sekání a David Bušek (HBR) obdržel 2 minuty za napadení.
     
    56:26
    Patrik Málek ve středním pásmu rozkmital své rychlé nohy, nabral rychlost, mrštnou kličkou se zbavil protihráče a zápěstím vyprášil Kašpárkovy betony u přední tyče.
     
    56:06
    Jakub Kraučuk nabral na levé straně rychlost a pohotově vypálil. U bližší tyčky byl brankář Kašpárek se svou náručí připravený a přidržel kotouč.
     
    55:57
    Pavel Tomaník se hodně důrazně natlačil po vhazování do brodského brankoviště, kde se nepříjemně srazil s brankářem Kekulou. Oba by měli být v pořádku.
     
    55:50
    Přerušuje se kvůli hře vysokou holí. Buly proběhne v havlíčkobrodském pásmu, po levé ruce brankáře Víta Kekuly.
     
    55:10
    Jakub Metelka, který je dnes střelecky velmi aktivní, znovu zkusil štěstí. Vypálil po přejetí modré čáry z vrcholu kruhů, ale jen do náruče dobře postaveného gólmana Kekuly.
     
    54:50
    Mladí Rebelové i tentokrát uhlídali svou bránu a nepustili Zubry k nebezpečnějšímu zakončení.
     
    54:10
    Rozhodčí stále nemusel fouknout do píšťalky, obrázek hry se nemění, sledujeme oboustranně vyrovnaný a hodně bojovný hokej s minimem šancí.
     
    53:30
    Hraje se dlouho bez přerušení, oba týmy se střídají v útočné aktivitě.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Kraučuk (Abbrent), 4. Málek (Krajcigr, Cejpek), 8. Kraučuk (Abbrent), 17. Kraučuk (Abbrent), 18. Bušek (Cejpek, Krajcigr), 34. Jelínek (Kraučuk), 42. Málek (Polák) – 30. Blahunek (Zeleňák), 32. Smolka (Sirota)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Vacek, Mendl (C), Suchý, Krajcigr, Bancíř, Lacina, Gažák – Křížek, Abbrent, Cejpek – Jelínek, Málek, Bušek – Polák, Přibyl, Kraučuk.
    HC ZUBR Přerov: Vacula (od 8. Kašpárek) – Novák (C), Sirota, Zeleňák, Daniš, Smolka, Válek, Žůrek, Metelka – Tomaník, Müller, Jančařík, Blahunek, Kubíček, Heralt, Solař, Peterka, Vlach.

    Rozhodčí: Tomáš Veselý – Jan Pechánek, Martin Vepřovský
    bahis siteleri