Pardubice – Vítkovice 4:2 (kon.) | Třinec – Sparta 5:4 (kon.) | K. Vary – Plzeň 3:5 (kon.)
Litvínov – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Kladno – Liberec 2:4 (kon.) | Chomutov – Slavia 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 0:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:4 (3:0, 0:0, 2:4)
HC Sparta Praha
Neděle 02.02.2014, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Třinec na vyrovnání Pražanů odpovídá! Martin Růžička nabral ve středním pásmu rychlost, projel kolem hostujících beků a naservíroval gólovou přihrávku pro MARTINA ADAMSKÉHO přímo před Málka! Adamský přihrávku jen usměrnil do sítě – 5:4! Asistence: Martin Růžička.
     
    58:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přece jenom se hostům podařilo vyrovnat! Středním pásmem prošli jako nůž máslem a akci zakončili gólem! Pech přihrál na osu hřiště TOMÁŠI RACHŮNKOVI, a ten dokázal umístit svou bekhendovou střelu nad Hamerlíkovo rameno – 4:4! Asistence: Lukáš Pech.
     
    54:36
    Slezané mohli okamžitě odpovědět! Po Adamského střele už jásal celý stadion, ale třinecký kanonýr trefil jen tyč a pak šel puk do Málka!
     
    54:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zničehonic se hosté znovu dostávají na dostřel! Pražští mladíci dostali Oceláře pod tlak, vyměnili si kotouč u Hamerlíkovy branky a zakončující MIROSLAV FORMAN umístil svou střelu přesně – 4:3! Asistence: Dominik Simon.
     
    53:07
    Nosek to s Rákosem v útoku vymyslel parádně a po narážečce se dostal až před Málka! Gólman Pražanů jeho bekhend vytěsnil!
     
    49:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ale z jediné větší šance v této přesilové hře skórují! Zrovna když I. Rachůnek, vyjel z trestné lavici, napřáhl na levém křídle najetý Polák! Jeho rána trefila JAKUBA ORSAVU před brankou a od něj šel puk do sítě – 4:2! Asistence: Vojtěch Polák, David Květoň.
     
    47:38
    Oslabení sice Holešovičtí ustáli výborně a bez potíží, nyní jdou ovšem znovu do čtyř. Vyloučen je podruhé během tří minut Ivan Rachůnek (SPA) na dvě minuty za vysokou hůl, jíž zasáhl do obličeje Rotha.
     
    45:15
    Na ledě se přiostřuje a je vyloučen další hráč. Tentokrát je to Ivan Rachůnek (SPA) který se provinil nedovoleným bráněním. Třinečtí si zahrají v početní výhodě.
     
    44:18
    Vyloučen je Jan Buchtele (SPA) na čtyři minuty za hrubost plus deset minut osobní trest za shození rukavic. Tentýž trest odpyká i Tomáš Linhart (TRI). Hrát se bude v plném počtu na obou stranách.
     
    43:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Spartě se vstup do třetí třetiny povedl na výbornou a rázem je ve hře! Přesilovku sehráli hosté skvěle, Ton ještě z mezikruží přihrával JAROSLAVU HLINKOVI, a ten se z pravého kruhu trefil přesně do horního rohu branky – 3:2! Asistence: Petr Ton, Karel Pilař.
     
    42:41
    Pražané dostávají možnost dalšího snížení, neboť je tu vyloučení v řadách domácích. Pykat bude Martin Růžička (TRI) po dobu dvou minut za držení protihráče.
     
    41:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Sparta přečkala těžký úvod třetí třetiny a ze své první příležitosti vytěžila gól naděje! Zmatku před brankou Hamerlíka využil Rolinek, prostrčil na JAROSLAVA HLINKU, a ten uklízel do prázdné branky – 3:1! Asistence: Tomáš Rolinek, Jan Švrček.
     
    39:06
    Přísné vyloučení teď zastihlo Karla Pilaře (SPA). Pilař srazil k zemi Martina Růžičku a je vyloučen za hrubost. Pražané musí do tří. Do konce třetiny zbývá čtyřiapadesát sekund.
     
    38:53
    Na závěr druhé části je tady ještě jedna přesilová hra. Jan Švrček (SPA) si ve střetu s Polákem u mantinelu pomohl držením a odsedí si dvouminutový trest.
     
    31:13
    O chvilku později byl Matuš faulován a přesilovou hru budou hrát domácí. Na trestnou lavici odjel Daniel Přibyl (SPA), jenž Matuše zahákoval.
     
    28:07
    Třinečtí fanoušci ve stoje tleskají skvělému Hamerlíkovi! Z něj vypadla střela Krejčíka a po dorážce Buchteleho už sparťané zvedali ruce nad hlavu! Rozhodčí ale rozpažil a Hamerlík zneškodnil i další tutovku z hole Krejčíka!
     
    26:52
    Ale další obdržený gól mohla počítat Sparta! Martin Růžička ujel, prohodil si Krejčíka a jeho pokus vyškrábl Málek jen těsně vedle!
     
    26:30
    Následoval však třinecký faul a vyloučení Daniela Rákose (TRI) na dvě minuty za hákování.
     
    14:01
    Třinec si zahraje první přesilovku. Vyloučen byl Lukáš Pech (SPA) za hákování.
     
    09:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sparťané nehrají špatně, ale zatím nedokáží vstřelit branku a stále inkasují! Po chybě Rolinka se puku zmocnil MARTIN RŮŽIČKA, uháněl sám na Málka a střelou k levé tyči zvýšil na 3:0! Třinečtí jsou v naprosté euforii! Bez asistence.
     
    07:21
    Martin Růžička připravil skvělou pozici pro Hrňu! Ten stál mezi kruhy znovu bez povšimnutí a hosté měli porci štěstí, že puk trefil zrovna přemisťujícího se Málka!
     
    05:35
    To byla tutovka Pražanů! Simon ujížděl společně s Rolinkem ve dvou proti jednomu a dostal od svého kapitána přihrávku před odkrytou branku! Hamerlík však dokázal zasáhnout betonem!
     
    04:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je úvod z říše snů pro domácí mužstvo! DANIEL RÁKOS projel až do útočného pásma, vyměnil si kotouč s Martinem Růžičkou a zcela osamocen se z prostoru mezi kruhy nemýlil! Málek byl znovu bez šance – 2:0! Asistence: Martin Růžička.
     
    02:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři začali dnešní utkání opravdu agilně a odměnou jim je první vstřelená branka! Orsava přihrál z rohu kluziště před branku a našel úplně volného MARTINA ADAMSKÉHO! Adamský si položil Málka a trefil přesně – 1:0! Asistence: Jakub Orsava.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 3. Adamský (Orsava), 5. Rákos (Martin Růžička), 10. Martin Růžička, 50. Orsava (Polák, Květoň), 60. Adamský (Martin Růžička) – 42. Hlinka (Rolinek, Švrček), 44. Hlinka (Ton, Pilař), 55. Forman (Simon), 59. T. Rachůnek (Pech)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Linhart, Roth, Krejčí, Galvas, Zíb (A), Nosek, Foltýn – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rufer, Rákos, Květoň – Hrňa, Matuš. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Sparta Praha: Málek (Novotný) – Krejčík, Pilař (A), Švrček, Polášek, Kubát, Philipp, Sičák – T. Rachůnek, Hlinka (A), Ton – Buchtele, Pech, Kumstát – Rolinek (C), Simon, Klimek – I. Rachůnek, Přibyl, Forman. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Husička, Minář – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 5086
    bahis siteleri