Žilina – Trenčín 6:4 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 2:3 (kon.) | Martin – Skalica 2:4 (kon.)
Nitra – Zvolen 1:0 (kon.) | Košice – Poprad 4:0 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
2:4 (1:2,0:1,1:1)
HK Skalica
sk Neděle 02.02.2014, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Skalica dala gól!
    Hostia sa dostali k puku bez problémov v strednom pásme poslal Školiak René puk na voľného TIBORA KUTÁLEKA, ktorý bez problémov vsietil do prázdnej bránky Martina. Asistencia: René Školiak
     
    55:15
    Predsa len sa však Martinčania dostávajú do tlaku. Markovič spôsobil taký kolotoč, že postupne odpadali skalickí obrancovia, sám sa rozhodol zakončiť, to Lipovský bez hokejky ešte dokázal ustáť, potom mal na hokejke gól Smrek, no na strelu z prvej to nebolo, a tak puk len padol do lapačky Lipovského.
     
    50:11
    Stano Tomáš v nesprávnom čase fauloval a dostáva Martin do varu. 2. min. faul kolenom na Fujeríka v strednom pásme, teda úplne zbytočný zákrok.
     
    48:46
    Martin dal gól!
    Najprv Markovič nedokázal nájsť voľných spoluhráčov a už sa zdalo, že Skaličania vyhodia puk do bezpečia, no potom prišiel k puku na modrej PETER SMREK a delovkou prestrelil všetko čo mu stálo v ceste. Asistencie: Jaroslav Markovič, Peter Galamboš
     
    45:40
    Markovič v prečíslení 3:2 posielal puk na voľného Galamboša, ktorý mal na hokejke ďalšiu tutovku, no skalický gólman Lipovský skvele vybehol a zmenšil tak strelecký uhol.
     
    41:30
    Znenazdajky sa dostal do šance Themár po Fujeríkovej skvelej prihrávke. Themár zoči-voči brankárovi Skalice nepochodil. Už mohlo byť veselšie na martinskej strane...
     
    39:02
    Skalica dala gól!
    To sa však už podarilo ďalšej akcii Skalice, ktorá dokázala prelstiť dezorientovanú hru Martina vo vlastnom obrannom pásme a dokázala tak využiť hluché minúty MHC. Gól strelil TOMÁŠ MIKÚŠ po ideálnej prihrávke na krátku vzdialenosť od Preisingera. Asistencie: Miroslav Preisinger, Martin Vyrubalík.
     
    27:00
    Michal Važan sa snažil vyhodiť bekhendom cez všetky čiary, už – už sa zdalo, že sa domáci vymania spod tlaku hostí, no domáci útočník to prehnal s vyhodením. 2. min. zdržovanie hry.
     
    26:57
    Domáci v plnom počte.
     
    24:47
    Skalica môže udrieť. 2. min. pre Novotného, ktorý možno celkom zbytočne, no predsa len fauloval – seknutie.
     
    20:53
    Martin Vyrubalík zaťahoval ručnú brzdu pred unikajúcim útočníkom MHC 2. min. podrazenie. Šance pre MHC.
     
    16:22
    Skalica sa bude brániť. Branislav Jankovič 2. min. vrazenie na mantinel.
     
    12:33
    Skalica dala gól!
    Tentoraz ponúkli Martinčania svojou nepozornosťou dostatok priestoru DAVIDOVI STIELEROVI, ktorý to dokonale využil a nádherne si obhodil martinského obrancu spoza bránku a bekhendom pomedzi betóny prekabátil aj brankára Čecha. Pekná individuálna akcia. Asistencia: Branislav Jankovič.
     
    11:26
    Skalica dala gól!
    Hostia sa po pár sekundách dostali k presilovkovému rozloženiu a pred Čechom stáli viacerí zverenci trénera Andreja Výboha. Situáciu najlepšie vyhodnotil MICHAL ŠÁTEK, ktorý nahodil puk a ten skončil za Čechom. Asistencie: Peter Trška, Lukáš Kozák.
     
    10:22
    Výrazné hrubky v obrannej hre Skalice. Najprv skvele Galamboš spolu s Markovičom získali množstvo sekúnd a potom prečíslenie – Ďatelinku s Rožníkom takmer prinieslo druhý gól Martina. Druhý menovaný si však spracoval puk až keď bol z uhla mimo bránku.
     
    09:41
    Michal Važan 2. min. podrazenie – minca sa obrátila a na ťahu sú hostia zo Skalice.
     
    07:16
    Presilová možnosť pre domáci Martin – Stano Tomáš 2. min. podrazenie.
     
    04:30
    Jakub Suja v samostatnom nájazde – nastrelil žŕdku po bekhendovom pokuse. Diváci v Martine ožili.
     
    03:58
    Martin dal gól!
    Z ničoho nič sa v rohu klziska dostal k puku MICHAL VAŽAN, ktorý sa snažil nájsť dobre postaveného Jaroslava Markoviča, no ten bol dobre pokrývaný a tak prekvapujúco skončil po odraze od skalického obrancu puk v bránke za Lipovským. Asistencie: Peter Galamboš, Jaroslav Markovič.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 4. Važan (Galamboš, Markovič), 49. Smrek (Galamboš, Markovič) – 12. Šátek (Trška, Kozák), 13. Stieler (Jankovič), 40. Mikúš (Preisinger, Vyrubalík), 60. Kutálek (Školiak)


    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Ďatelinka, Matejka – Markovič, Galamboš, Važan – Novotný, Perniš – Themár, Fujerík, Suja – Smrek, Rusina – Rožník, Kolena, Cíger – Tupý, Brcko – Šugár, Dírer, Pokrivčák
    HK Skalica: Lipovský (Romančík – Barák, Vyrubalík – Sloboda M., Školiak, Obdržálek – Trška, Luža – Mráz B., Kutálek, Šátek – Kozák, Stano – Mikúš T., Preisinger, Kudrna – Krejčiřík, Srnec – Kropáč, Stieler, Jankovič

    Rozhodčí: T. Bundil, D. Konc – Tvrdoň J., Výleta R.

    Diváci: 1750
    bahis siteleri