Most – Motor ČB 1:3 (kon.) | Benátky n/J – Havlíčkův Brod 3:0 (kon.) | Jihlava – Třebíč 0:3 (kon.)
Havířov – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Ústí n/L – Olomouc 1:4 (kon.) | Beroun – Šumperk 5:3 (kon.)
Litoměřice – Kadaň 4:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 05.02.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:54
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají třígólového vedení po tom, co ranou od modré prostřeluje všechny a všechno před sebou STANISLAV DIETZ (1+6). Je rozhodnuto, Čápův pětiminutový trest se samozřejmě neruší, takže Dukla bude pokračovat v oslabení. Asistence: Martin Dočekal, Tomáš Valenta.
     
    39:43
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Na konci druhé třetiny přichází pro domácí hokejisty hodně smolný gól, naopak nyní šťastnější Třebíč se může radovat z dvougólového vedení. Nahození MARKA LAŠE (14+18) si domácí srazili do vlastní branky za záda bezmocného Ritticha. Asistence: Jaroslav Moučka, Vlastimil Bilčík.
     
    10:24
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Odražený puk se dostal k levému kruhu, kde byl připravený Dočekal. Jeho tvrdou ránu Rittich vyrazil, ale puk se znovu vrátil k levému kruhu, tentokrát však blíže branky. DAVID DOLNÍČEK (7+10) viděl, že před Rittichem stojí dva hráči, vypálil a trefuje se přesně nad jeho vyrážečku. Asistence: Martin Dočekal.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 11. Dolníček (Dočekal), 40. Laš (Moučka, Bilčík), 55. Dietz (Dočekal, Valenta)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Čáp, Štebih, Mocek, Jaroš, Tobola, Dobrovolný, Kolda – Seman, Hubáček, Prokš – Vysloužil, Zeman, Štěpánek – Malec, Střecha, Kuřítko – Mikeš, Přidal. Trenér: Petr Vlk.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Novotný (Zelenka) – Bilčík, Čejka, Peroutka, Dietz, Valenta, Malena – Kaut, Fořt, Nahodil – Laš, Dolníček, Dočekal – Křivohlávek, Raška, Kadela – Moučka, Dočekal, Přibyl – Juráň. Trenér: Kamil Pokorný.

    Rozhodčí: Schmejkal, Smitka – Klein, Reich

    Diváci: 2471
    bahis siteleri