NY Rangers – Colorado 5:1 (kon.) | Carolina – Winnipeg 1:2 (kon.) | Boston – Vancouver 3:1 (kon.)
Florida – Toronto 4:1 (kon.) | Montreal – Calgary 2:0 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:1 (kon.)
St. Louis – Ottawa 4:5 (2:3 po s.n.) | Minnesota – Tampa 2:1 (kon.) | Arizona – Dallas 1:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Winnipeg Jets
Středa 05.02.2014, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Vše je rázem zcela jinak! Hosté se minutu před závěrečnou sirénou vrací do vedení! Mladík Trouba objel domácí bránu, následně mezi kruhy předložil puk CHRISU THORBURNOVI, který se z první nemýlil a zametl ho do domácí brány. Těžká rána pro Carolinu, do konce zbývá už jen jedna minuta! Asistence: Jacob Trouba, Blake Wheeler.
     
    42:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    Na tohle už byl český fantom Pavelec krátký. Domácí na začátku třetí části střílí svoji úvodní branku a srovnávají stav na 1:1. Již se zdálo, že Bowman v mezikruží prováhal vhodný okamžik ke střele při přečíslení tři na dva, přesto se velmi velkou náhodou dostal k puku RILEY NASH, kterému již stačilo poslat puk za záda překvapeného Pavelce. Asistence: Drayson Bowman, Tuomo Ruutu.
     
    32:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš, omílané hokejové pravidlo je znovu zde. Hosté vyhráli buly a rychle obrátili do protiútoku směr hry. Frolík vystřelil na levém křídle, Chudobin puk vyrazil jen na pravé křídlo, kde dojížděl ANDREW LADD a pohotovým bekhendovým zakončením nedal domácímu brankáři šanci. Asistence: Michael Frolík, Bryan Little.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 43. Nash (Bowman, Ruutu) – 33. Ladd (Frolík, Little), 59. Thorburn (Trouba, Wheeler)


    Carolina Hurricanes: Chudobin – Faulk, Sekera, Liles, Hainsey, Bellemore, Harrison – Tlustý, E. Staal, Sjomin – Skinner, J. Staal, Lindholm – Gerbe, Malhotra, Dwyer – Bowman, Nash, Ruutu.
    Winnipeg Jets: Pavelec – Bogosian, Enstrom, Stuart, Trouba, Pardy, Ellerby – Ladd, Little, Frolík – Thorburn, Scheifele, Wheeler – Setoguchi, Jokinen, Byfuglien – Tangradi, Wright, Peluso.

    Rozhodčí: St. Laurent, Pollock – Shewchyk, Racicot
    bahis siteleri