NY Rangers – Colorado 5:1 (kon.) | Carolina – Winnipeg 1:2 (kon.) | Boston – Vancouver 3:1 (kon.)
Florida – Toronto 4:1 (kon.) | Montreal – Calgary 2:0 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:1 (kon.)
St. Louis – Ottawa 4:5 (2:3 po s.n.) | Minnesota – Tampa 2:1 (kon.) | Arizona – Dallas 1:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Winnipeg Jets
Středa 05.02.2014, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Chudobin míří ven z brány, domácí to zkusí v pěti!
     
    59:28
    Vyloučení na obou stranách. Eric Staal (CAR) inkasuje dvě minuty za sekání, Little (WPG) pak za krosček. Hraje se čtyři na čtyři.
     
    58:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Vše je rázem zcela jinak! Hosté se minutu před závěrečnou sirénou vrací do vedení! Mladík Trouba objel domácí bránu, následně mezi kruhy předložil puk CHRISU THORBURNOVI, který se z první nemýlil a zametl ho do domácí brány. Těžká rána pro Carolinu, do konce zbývá už jen jedna minuta! Asistence: Jacob Trouba, Blake Wheeler.
     
    56:14
    Sekera napřáhl na modré čáře, jeho pokus tečoval Tlustý jen těsně mimo levou tyč hostující brány!
     
    42:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    Na tohle už byl český fantom Pavelec krátký. Domácí na začátku třetí části střílí svoji úvodní branku a srovnávají stav na 1:1. Již se zdálo, že Bowman v mezikruží prováhal vhodný okamžik ke střele při přečíslení tři na dva, přesto se velmi velkou náhodou dostal k puku RILEY NASH, kterému již stačilo poslat puk za záda překvapeného Pavelce. Asistence: Drayson Bowman, Tuomo Ruutu.
     
    34:56
    Za Pavelcem zvoní pravá tyčka, trefil ji Liles.
     
    34:19
    Hosté špatně střídali, v jednom okamžiku jich bylo na ledě hned sedm! Domácí budou mít 52 vteřin dlouhou výhodu pěti proti třem!
     
    33:10
    Hostující Bogosian je vyloučen za hákování, šance pro domácí vrátit se hned zpět do zápasu!
     
    32:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš, omílané hokejové pravidlo je znovu zde. Hosté vyhráli buly a rychle obrátili do protiútoku směr hry. Frolík vystřelil na levém křídle, Chudobin puk vyrazil jen na pravé křídlo, kde dojížděl ANDREW LADD a pohotovým bekhendovým zakončením nedal domácímu brankáři šanci. Asistence: Michael Frolík, Bryan Little.
     
    32:48
    Obrovské zmatky před Pavelcem! Sjomin, Eric Staal ani Jiří Tlustý se nedokázali prosadit na hranici brankoviště a z velkého závaru dotlačit puk do hostující branky. Český gólman udržel svůj beton na ledě a drží bezbrankový stav utkání!
     
    28:02
    Frolík je dnes velmi aktivní, momentálně dostal pas před bránu, z první však zametl puk jen do betonů domácího brankáře Chudobina!
     
    27:26
    Velké zmatky před Pavelcem, Skinnerovi se ale nepodařilo protlačit puk za brankovou čáru!
     
    18:05
    A ještě větší šance na druhé straně! Tlustý byl sám před Pavelcem, prostor měl, jeho rychlý pokus však ale ani netrefil hostující branku. Pro Pavelce by to jinak byla velmi složitá práce!
     
    17:57
    Setoguchi se z ničeho nic zjevil sám před brankářem, byl ale již příliš blízko a neměl patřičný prostor pro zakončení.
     
    15:55
    Ladd se elegantně prosmýkl středem útočného pásma až mezi kruhy, sám před Chudobinem si ale nepočínal úspěšně. Rychlou střelou zápěstí ani netrefil domácí svatyni!
     
    11:39
    První přesilovka v zápase. Zahrají si ji domácí, vyloučen byl Setoguchi za podražení.
     
    05:58
    Domácí se přesto dostali do první velké šance zápasu. Po drobných zmatcích před hostujícím brankářem se k dorážce z bezprostřední blízkosti dostal Malhotra, puk však po teči zamířil jen těsně nad!

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 43. Nash (Bowman, Ruutu) – 33. Ladd (Frolík, Little), 59. Thorburn (Trouba, Wheeler)


    Carolina Hurricanes: Chudobin – Faulk, Sekera, Liles, Hainsey, Bellemore, Harrison – Tlustý, E. Staal, Sjomin – Skinner, J. Staal, Lindholm – Gerbe, Malhotra, Dwyer – Bowman, Nash, Ruutu.
    Winnipeg Jets: Pavelec – Bogosian, Enstrom, Stuart, Trouba, Pardy, Ellerby – Ladd, Little, Frolík – Thorburn, Scheifele, Wheeler – Setoguchi, Jokinen, Byfuglien – Tangradi, Wright, Peluso.

    Rozhodčí: St. Laurent, Pollock – Shewchyk, Racicot
    bahis siteleri