Olomouc – Třinec 2:3 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 7:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 5:3 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 4:3 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Kladno 3:4 (po pr.)
Č. Budějovice – Pardubice 5:2 (kon.) | Sparta – Slavia 1:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:3 (0:2, 2:1, 3:0)
Berani Zlín
Pátek 21.02.2014, 17:45DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V čase 0,6 sekundy před koncem se Boleslav přes celé kluziště trefuje do prázdné brány. Střelcem je LADISLAV MAREK. Bez asistence.
     
    56:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Závar před bránou, když Haloda vyrazil střelu od modré, zužitkovl po zmatcích IVAN ĎURAČ, jenž překonal dezorientovaného brankáře. Asistence: Karel Nedbal, Denis Pätoprstý.
     
    45:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je to tu. Velká radost teď vytryskla z boleslavské střídačky, když svou šanci proměnil IVAN ĎURAČ. Asistence: Denis Pätoprstý, Patrik Podsedníček.
     
    38:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    To byla nádherná souhra. Z levé strany Stránský výborně nahrál volnému a rozjetému PAVLU SEDLÁČKOVI, jenž to z první napálil rovnou do sítě. Asistence: Filip Stránský, Dominik Matula.
     
    35:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Výborná teč DMITRIJE BYAKOVA při dvojnásobné přesilovce znamená vyrovnání skóre zápasu. Střela šla původně z nulového úhlu. Asistence: Ladislav Marek, Jiří Kurka.
     
    26:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To byla paráda. DMITRIJ BYAKOV se ocitl sám v mezikruží a mohl si vybrat, vpravo nahoru nebo dolů? Volil nahoru a Haloda se natahoval marně. Bez asistence.
     
    15:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pouhou vteřinu před Šťávovým návratem na led se trefil z levé strany z dálky po zemi LUKÁŠ BUCHTA. Asistence: Patrik Urbanec, Pavel Sedláček.
     
    06:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    To bylo nedáš-dostaneš. Nakonec Zlín využívá přesilovku, když Ašenbrennera prostřelil DOMINIK MATULA. Asistence: Filip Stránský.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 27. Byakov (Kurka), 36. Byakov (Marek, Kurka), 46. Ďurač (Pätoprstý, Podsedníček), 57. Ďurač (Nedbal, Pätoprstý), 60. Marek – 7. Matula (Stránský), 16. Buchta (Urbanec, Sedláček), 39. Sedláček (Stránský, Matula)


    BK Mladá Boleslav: Ašenbrenner (Růžička) – Lobo, Souček, Kulhánek, Hes, Bernad, Kurka, Šťáva, Nedbal – Byakov, Ďurač, Marek, Pätoprstý, Chvátal, Podsedníček, Borovec, Kotala, Smrčka, Kuchta
    Berani Zlín: Haloda (Svoboda) – Řezáč, Stuchlík, Macharáček, Zbořil, Andrýsek, Buchta, Talán, Urbanec – Hlaváč, Kratochvíl M., Dalajka, Gremlica, Kratochvíl Š., Zaremba, Haničinec, Stránský, Galuška, Matula, Hladiš, Sedláček

    Rozhodčí: Würtherle – Špur, Svoboda
    bahis siteleri