Kometa Brno – Hr. Králové 0:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 22.02.2014, 12:30 • KAJOT ARENA, Brno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to definitní, Hradec si domů odveze všechny body. MARTIN HEJNA dostal puk mezi kruhy, nic neuspěchal, udělal kličku, kterou si položil Dostála a poslal puk pod břevno. Navíc je následně na dvě minuty za hrubost vyloučen domácí Zábranský. Asistence: Filip Jirásek.
     
    37:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jen jsem dopsal předchozí příspěvek a je tu třetí branky hostí. Ze završení hattricku se raduje RADOVAN PAVLÍK, Ten nejprve ohrozil Dostála z levého křídla a domácí brankář puk jenom vyrazil. Následně si poradil i s první dorážkou Matějčka, k puku se však opět dostal Pavlík a i s trochou štěstí puk procedil za brankovou čáru. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    20:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak ve druhé třetině jsme na branku čekali jenom osmnáct sekund. Hradec hned vlétl do útočné třetiny a těží z toho druhý gól. A opět se raduje RADOVAN PAVLÍK, který tentokrát Dostála překonal přízemní střelou z pravého kruhu. Plány Komety na rychlé srovnání jsou tedy v prachu. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    08:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenomže jsou to hosté, kteří jdou po dvanácti vteřinách v oslabení do vedení. Po vyhraném buly se v obranném pásmu dostal k puku kapitán RADOVAN PAVLÍK, nabral rychlost, předjel všechny domácí hokejisty a hnal se na Dostála. Toho pak překonal povedenou bekhendovou kličkou a střelou po ledě. Bez asistence.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 9. Pavlík, 21. Pavlík (Matějček), 38. Pavlík (Matějček), 58. Hejna (Jirásek)


    HC Kometa Brno: Dostál – Petrla, Jeřábek, Trnka, Zábranský, Kučera, Furch, Mikyska – Kunc, Klenec, Knap, Gajarský, Škvrně (C), Čejka, Šmída, Süss, Krejčí, Hasoň.
    Trenér: Marek Moskal.

    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka – Voňka, Hroudný, Šalda, Pohl, Martinec, J. Moník, Kynčl – D. Matouš, F. Moník, Matějček, Pažourek, M. Matouš, Jirásek, Dvořák, Štohanzl, Maršík, Hejna, Hidveghy, Pavlík (C).
    Trenér: Tomáš Martinec.

    Rozhodčí: Kala – Musil, Toman
    bahis siteleri