HC Litvínov – Slavia 4:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 2:3 (kon.) | Vítkovice – Berani Zlín 6:0 (kon.)
Olomouc – Liberec 4:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 6:4 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
HC Olomouc
4:8 (1:4, 3:3, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 25.02.2014, 17:15 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst • DHL extraliga juniorů
Partner:
     
    53:55
    Tak teď už to domácí Michal Zezula (OLO)přehnal až moc se svým důrazem a je vyloučen na pět minut plus do konce utkání za úder do oblasti hlavy a krku. Liberec bude hrát dlouhou pětiminutovou přesilovou hru. Pětiminutový trest odsedí Michal Rajnoch.
     
    49:25
    Zbyněk Hradil (OLO) vyhodil puk do hlediště z vlastní obranné třetiny, a tak je vyloučen na dvě minuty za zdržování hry.
     
    42:04
    Lukáš Králík (OLO) teď zcela zbytečně fauloval hostující brankáře a právem si jde posedět na dvě minuty za hrubost na trestnou lavici.
     
    39:59
    Mikyska se ještě v samotném závěru snažil protlačit přes několik hráčů Olomouce a hostující útočník byl při svém postupu zahákován, a tak je na trestnou lavici poslán na dvě minuty Dominik Bauer (OLO).
     
    30:28
    Liberec bude hrát přesilovou hru, protože na trestnou lavici putuje Martin Hánl (OLO) na dvě minuty za sekání.
     
    27:16
    Mora bude hrát svou první přesilovou hru, když je na dvě minuty za držení vyloučen Martin Šír (LIB).
     
    04:44
    Aktivita hostující přináší první přesilovou hru, když na dvě minuty za podražení je vyloučen David Škůrek (OLO).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 16. Králík (Ostřanský, Šoustal), 30. Šoustal (Škůrek, Králík), 32. Bauer (Beták), 33. Králík (Šoustal) – 7. Svoboda (Ordoš, Mikyska), 12. Svoboda (Pálek, Zacha), 13. Mikyska (Kalfiřt, Hrníčko), 14. Svoboda (Zacha), 22. Mikyska (Kalfiřt, Mrázek), 31. Zacha (Svoboda, Mikyska), 37. Ordoš (Zacha), 41. Hrníčko (Havlas)


    HC Olomouc: Kochta (13. Slezák) – Škůrek (C), Hradil, Kreigher, Klvaňa, Soukal, Nesvadba, Brandýs – Markl, Bauer, Fibrich, Rajnoch, Šoustal, Králík, Ostřanský, Beták, Zezula, Konečný, Hánl.
    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Stezka) – Jandejsek, Mrázek (C), Šír, Artl, Beránek, Havlín, Pálek – Hrníčko, Belovič, Kalfiřt, Svoboda, Kratochvíl, Boček, Mikyska, Ordoš, Žďárský, Havlas, Zacha.