HC Litvínov – Slavia 4:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 2:3 (kon.) | Vítkovice – Zlín 6:0 (kon.)
Olomouc – Liberec 4:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 6:4 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
HC Olomouc
4:8 (1:4, 3:3, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 25.02.2014, 17:15 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    53:55
    Tak teď už to domácí Michal Zezula (OLO)přehnal až moc se svým důrazem a je vyloučen na pět minut plus do konce utkání za úder do oblasti hlavy a krku. Liberec bude hrát dlouhou pětiminutovou přesilovou hru. Pětiminutový trest odsedí Michal Rajnoch.
     
    49:25
    Zbyněk Hradil (OLO) vyhodil puk do hlediště z vlastní obranné třetiny, a tak je vyloučen na dvě minuty za zdržování hry.
     
    42:04
    Lukáš Králík (OLO) teď zcela zbytečně fauloval hostující brankáře a právem si jde posedět na dvě minuty za hrubost na trestnou lavici.
     
    40:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají přesilovou hru! Hosté rychle najeli do útočného pásma, kde následně našel krásnou přihrávkou Havlas DOMINIKA HRNÍČKA, jenž svou tečí usměrnil puk za záda Slezáka. Asistence: Vojtěch Havlas.
     
    39:59
    Mikyska se ještě v samotném závěru snažil protlačit přes několik hráčů Olomouce a hostující útočník byl při svém postupu zahákován, a tak je na trestnou lavici poslán na dvě minuty Dominik Bauer (OLO).
     
    36:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí obrana za sebou zapomněla hned dvojici hostující hráčů, když Zacha přihrál mezi kruhy zcela volnému JANU ORDOŠOVI, jenž se tváří v tvář Slezákovi nemýlil. Asistence: Pavel Zacha.
     
    32:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Šoustal jel sám na posledního obránce Liberce a olomoucký útočník si ještě všimnul za sebou najíždějícího LUKÁŠE KRÁLIKA, jenž si přebral puk a následně ho poslal do levého růžku liberecké brány. Asistence: Tomáš Šoustal.
     
    31:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se však stále nevzdává a rychle vstřeluje další kontaktní branku, když střelu Betáka tečoval před Vaněčkem DOMINIK BAUER. Asistence: Šimon Beták.
     
    30:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři bleskově využívají přesilovou hru! PAVEL ZACHA dostal krásný pas mezi obránce Olomouce, kde si již následně lehce poradil se Slezákem, a vstřelil tak šestý gól Liberce. Asistence: Daniel Svoboda, Josef Mikyska.
     
    30:28
    Liberec bude hrát přesilovou hru, protože na trestnou lavici putuje Martin Hánl (OLO) na dvě minuty za sekání.
     
    29:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora udeřila až po skončení své přesilové hry, když Škůrek nahodil puk na bránu Liberce, kde jej tečoval mezi betony Vaněčka TOMÁŠ ŠOUSTAL. Asistence: David Škůrek, Lukáš Králík.
     
    27:16
    Mora bude hrát svou první přesilovou hru, když je na dvě minuty za držení vyloučen Martin Šír (LIB).
     
    21:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    JOSEF MIKYSKA dostal pas na pravou stranu kluziště, kde si následně sjel až mezi kruhy a střelou do pravého růžku naděluje Olomouci nepopulárního búra. Asistence: Jakub Kalfiřt, Jakub Mrázek.
     
    16:37
    Fibrich nahrával z levé strany Rajnochovi, který před zcela prázdnou bránou promáchnul!
     
    15:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora snižuje stav utkání, když Šoustal dostal puk na pravou stranu, kde však ještě přihrál za bránu Ostřanskému, který ihned poslal puk před bránu na LUKÁŠE KRÁLÍKA, jenž pohotovou střelou trefil odkrytou bránu Liberce. Asistence: Milan Ostřanský, Tomáš Šoustal.
     
    13:06
    Jakuba Kochtu střídá v bráně Olomouce Martin Slezák.
     
    13:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je totální destrukce Olomouce! Zacha nahrál na pravou stranu DANIELU SVOBODOVI, jenž svou následnou střelou kompletuje hattrick v tomto utkání! Asistence: Pavel Zacha.
     
    12:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla obrovská chyba domácí obrany! JOSEF MIKYSKA si sebral puk ve své obranné třetině a následně se rozjel ke své dlouhé jízdě do útoku, kde se před ním zcela otevřela dálnice, protože olomoučtí obránci si špatně přebrali hráče a hostující útočník následně prostřelil Kochtu střelou k lévé tyči. Asistence: Jakub Kalfiřt, Dominik Hrníčko.
     
    11:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zacha zpoza brány nahrál na modrou Pálkovi, jenž nahodil puk směrem na Kochtu, kde jej nejdřív DANIEL SVOBODA přikopnul na olomouckého brankáře, který vyrazil puk svým betonem zpět na hokejku libereckého útočníka, a ten se již nemýlil se svou dorážkou do odkrytější částí brány. Asistence: Roman Pálek, Pavel Zacha.
     
    10:27
    Hrníčko krásně přihrál do jízdy Kalfiřtovi, jenž se z levé strany hnal zcela sám na Kochtu, na kterého si však nepřišel se svou kličkou do bekhendu.
     
    06:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bilí Tygři využívají přesilovou hru! Tak přece jenom se hostujícím povedlo z početní výhody vytěžiz první branku v utkání. Mikyska nahodil od modré puk před bránu, kde Ordoš z jedničky trefil beton Kochty, ale puk se odrazil na hůl DANIELA SVOBODY, jenž i trochu se štěstím dopravil kotouč za záda olomouckého brankáře. Asistence: Jan Ordoš, Josef Mikyska.
     
    04:44
    Aktivita hostující přináší první přesilovou hru, když na dvě minuty za podražení je vyloučen David Škůrek (OLO).
     
    02:10
    Rajnoch střílel z pravé strany a Vaněček vyrazil puk pouze před sebe, kde se jej ihned pokusil dopravit do poloodkryté brány Ostřanský, ale domácí útočník minul!

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 16. Králík (Ostřanský, Šoustal), 30. Šoustal (Škůrek, Králík), 32. Bauer (Beták), 33. Králík (Šoustal) – 7. Svoboda (Ordoš, Mikyska), 12. Svoboda (Pálek, Zacha), 13. Mikyska (Kalfiřt, Hrníčko), 14. Svoboda (Zacha), 22. Mikyska (Kalfiřt, Mrázek), 31. Zacha (Svoboda, Mikyska), 37. Ordoš (Zacha), 41. Hrníčko (Havlas)


    HC Olomouc: Kochta (13. Slezák) – Škůrek (C), Hradil, Kreigher, Klvaňa, Soukal, Nesvadba, Brandýs – Markl, Bauer, Fibrich, Rajnoch, Šoustal, Králík, Ostřanský, Beták, Zezula, Konečný, Hánl.
    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Stezka) – Jandejsek, Mrázek (C), Šír, Artl, Beránek, Havlín, Pálek – Hrníčko, Belovič, Kalfiřt, Svoboda, Kratochvíl, Boček, Mikyska, Ordoš, Žďárský, Havlas, Zacha.
    bahis siteleri