Washington – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Ottawa – Nashville 3:4 (po pr.) | Tampa – Arizona 3:4 (0:1 po s.n.)
Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Calgary – Los Angeles 2:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 1:3 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 4:7 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:3 (0:2, 1:1, 0:0)
Toronto Maple Leafs
Úterý 11.03.2014, 03:10 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    34:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Famózní Bernier dokázal odolávat vyloženým šancím Anaheimu, až nestačil na dorážku COREY PERRYHO, který se nachomýtl k brance a po střele, nebo spíš přihrávce, Maroona, doslova "zametl" puk do branky. Asistence: Patrick Maroon a Ryan Getzlaf.
     
    23:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté mají úžasnou produktivitu, Phil Kessel se s pukem na holi dostal z pravé strany před branku Anaheimu, kde však místo střeli přihrává a PAUL RANGER doráží do odkryté branky na hranici brankoviště. Asistence: Phil Kessel a Tayler Bozak.
     
    19:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    PHIL KESSEL využil zaváhání defenzivy Anaheimu a dostal se mezi dvěma vracejícími se obránci do úniku a se štěstím nakonec překonává Andersena, což ještě na brankové čáře "pojistil" dojíždějící Bozak. Asistence: Tyler Bozak.
     
    16:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilová hra, Phaneuf naznačil střelu, ale místo střely přihrál z levé strany před brnaku, kde TYLER BOZAK jen nastavil hokejku a nasměroval puk za záda Andersena, pěkná kombinace. Asistence: Dion Phaneuf a Phil Kessel.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 35. Perry (Maroon, Getzlaf) – 17. Bozak (Phaneuf, Kessel), 20. Kessel (Bozak), 24. Ranger (Kessel, Bozak)


    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Beauchemin, Lindholm, Lovejoy, Fowler, Allen, Fistric – Palmieri, Getzlaf, Perry – Maroon, Bonino, Silfverberg – Winnik, S. Koivu, Cogliano – Beleskey, Rakell, Selänne
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Gunnarsson, Phaneuf, Gardiner, Franson, Gleason, Rielly – Van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Lupul, Kadri, Kuljomin – Raymond, Holland, Bodie – McLaren, McClement, Ranger

    Rozhodčí: Jackson, L'Ecuyer – Lazarowich, Murchison

    Diváci: 17 229
    bahis siteleri