Hamburg – Norimberk 2:1 (kon.) | Frankfurt – Freiburg 1:4 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
1:4 (0:1)
SC Freiburg
Neděle 16.03.2014, 17:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna tečka na závěr. KARIM GUÉDÉ předběhl obránce a řítil se sám na brankáře Trappa. Šikovně si ho obhodil a pak pohodlně zamířil do prázdné brány.
     
    70
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Hosté získávají zpět dvoubrankové vedení. FELIX KLAUS dostal skvělou přihrávku za obranu opět od Mehmediho. Byl sice ještě tísněn obránce, ale dokázal se dostat k zakončení a prostřelit brankáře Trappa.
     
    59
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Zajímavé utkání pokračuje. Sníženo. JOSELU se po dobré přihrávce ocitl sám před brankářem Baumannem. První ránu ještě dokázal hostující gólman vyrazit. Na dorážku stejného hráče už ale nestačil.
     
    54
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Rychlý kontr Freiburgu a 2:0 pro Freiburg. Mehmedi to udělal velice dobře. Převzal přihrávku na půlící čáře a pak vymyslel skvělou přihrávku na KARIMA GUÉDÉHO, který se ocitl sám před brankářem Trappem. Potáhl si míč doprava a pak už zamířil do prázdné brány. V gólu nezabránil ani křižující obránce.
     
    34
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Freiburg zahrával svůj první roh a dostává se do vedení. Rohový kop šel na hranici vápna, kde byl vrácen do pokutového území. Tam Pavel Krmaš dával další hlavičkou míč na bránu. Před ní střihl JULIAN SCHUSTER nůžkami a překonal brankáře Trappa.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 59. Joselu (Rosenthal) – 34. Schuster (Krmaš), 54. Guédé (Mehmedi), 70. Klaus (Mehmedi), 90+3. Guédé (Darida)

    Karty:   58. Schwegler (FRN), 83. Joselu (FRN) – 30. Schmid (FRE), 60. Mehmedi (FRE), 62. Schuster (FRE), 67. Fernandes (FRE), 79. Krmaš (FRE)


    Eintracht Frankfurt: Trapp – Jung, Russ, Madlung (74. Stendera), Djakpa – Aigner, Schwegler (C), Meier (52. Kadlec), Flum, Inuj (59. Rosenthal) – Joselu.
    Náhradníci: Wiedwald – Rosenthal, Lanig, Stendera, Barnetta, Weis, Kadlec.

    SC Freiburg: Baumann – Sorg, Krmaš, Ginter, Günter – Schmid (34. Klaus), Schuster (C) (75. Höhn), Fernandes, Darida – Guédé, Mehmedi (87. Kerk).
    Náhradníci: Schwolow – Mujdža, Höhn, Coquelin, Klaus, Kerk, Zulechner.

    Rozhodčí: Wolfgang Stark – Jan Hendrik Salver, Mike Pickel – Tobias Christ
    bahis siteleri