Elche – Real Betis 0:0 (kon.) | Barcelona – Osasuna 7:0 (kon.) | Sevilla – Valladolid 4:1 (kon.)
Real Sociedad – Valencia 1:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
7:0 (3:0)
CA Osasuna
Neděle 16.03.2014, 17:00 • Camp Nou, Barcelona • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Gólu se v závěru zápasu dočkal také PEDRO RODRIGUEZ, jemuž před Fernándeze šikovně nahrál Messi a domácí útočník měl pak snadnou práci, pod padajícím brankářem Osasuny skóroval – 7:0!
     
    88
    Barcelona právě vstřelila branku!
    LIONEL MESSI se nakonec dočkal hattricku a vděčit za to může nesobeckému Danimu Alvesovi, který místo střely zvolil přihrávku na argentinského útočníka, jenž si přehodil míč na pravou nohu a "placírkou" uklidil balón k levé tyči – 6:0!
     
    78
    Barcelona právě vstřelila branku!
    CRISTIAN TELLO se uvádí nejlepším možným způsobem! Střídající mladík se s míčem dostal přes tři protihráče až do středu hřiště, odkud nechytatelným pokusem k levé tyči pokořil Fernándeze – 5:0!
     
    63
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Poprvé ve druhém poločase, ale celkem podruhé v zápas se prosazuje LIONEL MESSI, který si narazil s Iniestou a poté zblízka propálil Fernándeze ke vzdálenější tyči – 4:0!
     
    34
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Krásná střela ANDRÉSE INIESTY se zastavila až v síti hostující brány! Busquets posunul doleva na hráče s číslem osm na zádech a ten levačkou zpoza šestnáctky nedal Fernándezovi šanci zasáhnout – 3:0!
     
    22
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí začínají koncertovat, Fernández opět loví míč ze své sítě! Alba si narazil s Iniestou, poté přesnou přihrávkou oslovil ALEXISE SÁNCHEZE, který neměl na malém vápně příliš problémů usměrnit míč do brány – 2:0!
     
    18
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Katalánští konečně prolomili doposud bezchybnou obranu Osasuny. Xavi posunul doprava Sánchezovi, který našel na přední tyč nabíhajícího LIONELA MESSIHO, jenž jemnou tečí poslal balón mimo dosah hostujícího gólmana – 1:0!

    Lukáš Švéda

    Branky: 18. Messi (A. Sánchez), 22. A. Sánchez (Alba), 34. Iniesta (Busquets), 63. Messi (Iniesta), 78. Tello, 88. Messi (Dani Alves), 90. Pedro (Messi)

    Karty:   58. Mascherano (BAR) – 48. Arribas (OSS), 82. Cejudo (OSS)


    FC Barcelona: Valdés – Dani Alves, Mascherano (82. Adriano), Bartra, Alba – Xavi (C) (61. Song), Busquets, Iniesta – A. Sánchez (77. Tello), Messi, Pedro.
    Náhradníci: Pinto – Montoya, Adriano, Fábregas, Song, Neymar, Tello.

    CA Osasuna: Andrés Fernández – Oier (C), Lotiès, Arribas, Damià – Cejudo, Loé, R. Torres (70. Puñal), F. Silva, Armenteros – Riera (84. Acuña).
    Náhradníci: Riesgo – Flaño, Lolo, Puñal, C. Lobato, Acuña, Onwu.

    Rozhodčí: J. Teixeira – F. Lamsfús, C. García – Á. López
    bahis siteleri