Košice – Zlaté Moravce 0:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Ružomberok – Žilina 3:2 (kon.)
Myjava – B. Bystrica 2:1 (kon.) | Trenčín – Nitra 1:1 (kon.)
konec
MFK Košice
0:0 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 22.03.2014, 13:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Hostia poslednýkrát v zápase striedajú. Z ihriska odišiel Kováč, nahradil ho Majerník.
     
    88
    Striedajúci Dordevič dal o sebe okamžite vedieť! Košičania sa usadili v šestnástke, ale hostia ich nedokázali ustrážiť. Dordevič si loptu obhodil okolo brániaceho hráča, no z uhla nemal jeho center koho nájsť.
     
    87
    Košičania druhýkrát striedajú. Z ihriska odišiel Viazanko, nahradil ho Dordevič.
     
    83
    Dnešné stretnutie sleduje 2180 divákov.
     
    82
    Rozhodca udeľuje ďalšiu žltú kartu. Vyslúžil si ju hosťujúci Pavlenda.
     
    81
    Hostia striedajú druhýkrát v zápase. Ihrisko opustil Pavelka, jeho miesto nahradil Mazan.
     
    79
    Rozhodca teraz musel udeliť hneď dve žlté karty. Domácemu Bašistovi a hosťujúcemu Bolinhovi.
     
    75
    Na toto si ale Košičania musia dávať veľký pozor! Bol to zrejme Kováč, kto po pravej strane s loptou na kopačke šprintoval do šestnástky. Tam chcel ešte prihrávať spoluhráčovi po vlastnej ľavici, ale jeho lopta bola zrazená.
     
    72
    Pozor si ale musia dávať aj domáci hráči. Na opačnej polovici trávnika nenápadne, ale o to nebezpečnejšie spoza šestnástky vypálil Pavelka. Domáci gólman sa musel natiahnuť, ale loptu pokryl.
     
    71
    V týchto chvíľach Košičania ostreľujú Kuciakovu bránku čo im sily stačia. Domáci futbalisti sa rozložili pred šestnástkou, ale hosťujúci ViOn zatiaľ statočne odoláva, aj keď mal už viackrát na mále.
     
    69
    Košičania teraz pália jednu tutovku za druhou. najskôr sa dostali k nebezpečnej strele po tom, čo sa až trojica hráčov rútila na Kuciaka, ale hosťujúci gólman si poradil. Následne nedokázali zúžitkovať ani rohový kop.
     
    66
    Takmer sme to zakríkli! Domáci Diaby sa vo vápne dostal k perfektnej strele, ale trestuhodne minul priestor bránky. Mierne tečovaná lopta skončila nad brvnom.
     
    61
    Striedajú aj hostia. Odchádza Pribula, jeho miesto nahradí Szabó.
     
    59
    Domáci sa vzápätí dostali do veľmi nebezpečnej šance! Košičania poslali prudkú strelu tesne nad zemou, ktorá smerovala do siete, V poslednej chvíli ju ale hostia obetavým sklzom fantasticky vytlačili na rohový kop.
     
    58
    Košičania prvýkrát striedajú. Ihrisko opustil Bukata, nahradil ho Pačinda.
     
    54
    Z tohto ale mohla byť dobrá šanca Košíc! Diaby na hranici šestnástky loptu v rýchlosti vysunul nabiehajúcemu spoluhráčovi, ktorý ale po kontakte vo vápne skončil na zemi. Haskičov pád posúdil rozhodca ako nezavinený, a tak sú emócie divákov zbytočné.
     
    40
    Po štandardke letel prudký center priamo pred Kuciaka, z čoho napokon bolo ešte poriadne vzrušenie! V zmätku sa najlepšie zorientovali Košičania, ktorí ale loptu poslali iba do brvna. Postranný arbiter emócie vzápätí schladil, pretože signalizoval ofsajd.
     
    35
    Takmer sme to pred chvíľou zakríkli! Pribula sa veľmi šikovne predieral dopredu, výsledkom čoho bola lopta pár desiatok centimetrov pred ním. Už-už sa zdalo, že na ňu dočiahne, ale napokon bol Tofiloski rýchlejší.
     
    32
    A domáci ponúknutú štandardku takmer využili! Na jej konci bol zrejme Haskič, ktorý pri vzdialenejšej žrdi zakončoval hlavou. Urobil to veľmi nebezpečne, no priestor bránky minul o niekoľko centimetrov.
     
    25
    Domáci sa ale dostali aj do útoku, aj do dobrej pozície! Z veľkého uhla sa pokúšal prekvapiť Šinglár a jeho pokus narobil hosťujúcemu gólmanovi poriadne vrásky na čele. Napokon loptu iba vytlačil nad brvno.
     
    18
    Po dlhšej dobe opäť trochu vzrušenia! Dlhý center našiel v šestnástke pred Kuciakom hneď dvoch hlavičkujúcich Košičanov. Boli nimi Novák a Diaby, ale loptu poslali iba tesne nad brvno bránky Zlatých Moraviec.
     
    7
    Situácia zo začiatku siedmej minúty bola opäť zaujímavá! Novák sa takmer dostal k strele, ktorú by nemal kto zblokovať. Iba takmer, pretože mu lopta tesne ušla. Následne sa pokúšal niečo vymyslieť aj Diaby, ale úspešný nebol.
     
    4
    Košičania v prvej vážnejšej šanci! Haskič vysunul loptu do vápna pre nabiehajúceho Korijkova, ale ten v rýchlosti proti vracajúcemu sa obrancovi nestihol presne zakončiť, a tak lopta skončila iba tesne vedľa bránky.

    Veronika Pancuráková

    Branky:

    Karty:   79. Bašista (KOS) – 79. Bolinha (ZMO), 82. Pavlenda (ZMO)


    MFK Košice: Tofiloski – Kavka, Korijkov, Sekulić, Bašista – Šinglár, Viazanko (87. Dordevič), Bukata (58. Pačinda), Diaby – Novák, Haskič.
    Náhradníci: Ružinský – Huk, Dordevič, Ostojić, Gáll, Urban, Pačinda.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Pintér, Chren, Chrappan – Kováč (90. Majerník), Pribula (61. Szabó), Orávik, Babic – Bolinha, Pavelka (81. Mazan).
    Náhradníci: Novota – Majerník, Candrák, Mazan, Charizopulos, Szabó, Hadžič.

    Rozhodčí: Valášek – Lieskovský, Špivak

    Diváci: 2180
    bahis siteleri