Toronto – St. Louis 3:5 (kon.) | Washington – Los Angeles 4:5 (0:2 po s.n.) | Carolina – NY Islanders 4:5 (kon.)
Pittsburgh – Arizona 2:3 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:0 (kon.) | Florida – Ottawa 3:2 (2:1 po s.n.)
Columbus – Detroit 4:2 (kon.) | Nashville – Colorado 4:5 (1:2 po s.n.) | Chicago – Dallas 4:2 (kon.)
Edmonton – San Jose 2:5 (kon.)
po s.n. (0:2)
Washington Capitals
4:5 (2:0, 1:1, 1:3 - 0:0)
Los Angeles Kings
Středa 26.03.2014, 00:05 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Los Angeles Kings.
    Autorem branky je JEFF CARTER.
     
    59:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Ve vlastním oslabení se daří Washingtonu srovnat, prosadil se navíc JEVGENIJ KUZNĚCOV, který dorazil volný puk, jenž ležel pod Quickem! Velká euforie zavládla ve Washingtonu, domácí srovnávají krok! Lepší okamžik pro svou první trefu za Caps si Kuzněcov vybrat opravdu nemohl. Připomínám, že ještě před pár vteřinami minul puk prázdnou bránu domácích jen o milimetry. Asistence: Alexander Ovečkin, Eric Fehr.
     
    52:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro Washington. Kings se podařilo otočit z 1:3 na současných 4:3, to když se do volného puku na mezikruží opřel z otočky DUSTIN BROWN, který se trefil přesně mezi Halákovy betony. Asistence: Dwight King, Jaret Stoll.
     
    48:41
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno. Kings zužitkovali zvýšenou aktivitu, Haláka překonal MARIÁN GÁBORÍK přesnou střelou z levého kruhu na levou tyč. Asistence: Tyler Toffoli, Jake Muzzin.
     
    40:45
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté ale vstupují do třetí části nejlépe jak mohou. Úspěšnou dorážkou puku se prezentoval DWIGHT KING, Halák neudržel puk pod svým betonem a inkasuje. Asistence: Dustin Brown, Willie Mitchell.
     
    37:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Jsou to naopak domácí Capitals, kdo se prosazuje v důležitý čas utkání. Z rychlého protiútoku udeřil DUSTIN PENNER, který dorazil svou vlastní střelu. Po přestupu z Anaheimu do Washingtonu tak dává tento silový útočník svou první branku. Asistence: Chris Brown.
     
    22:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    I Kings využívají přesilovou hru a vracejí se tak do zápasu. Hostům se přesilovka sice příliš nedařila, i tak se ale k dorážce z předbrankového prostoru dostal MIKE RICHARDS, který překonal Haláka střelou k pravé tyči. Asistence: Alec Martinez, Jake Muzzin.
     
    07:04
    Washington právě vstřelil branku!
    100% bilanci mají zatím Capitals v tomto utkání v rámci přesilových her – využili 2/2. I tu druhou proměňuje navíc ALEXANDER OVEČKIN. Právě k domácímu kapitánovi nahrál kotouč z mezikruží Brouwer, no a nejlepší střelec NHL se už mýlit zkrátka nemohl. Quick se přesouval rychle, na tento kotouč ale reagovat nemohl. Asistence: Troy Brouwer, Nicklas Bäckström.
     
    02:24
    Washington právě vstřelil branku!
    Na první branku diváci v hlavním města USA nečekali dlouho. ALEXANDER OVEČKIN hledal prudkou přihrávkou Bäckströma v předbrankovém prostoru, puk se však odrazil do branky po nechtěném zásahu obránce hostů – Regehra. Domácí tým tak využívá hned svou první přesilovku. Asistence: John Carlson.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 3. Ovečkin (Carlson), 8. Ovečkin (Brouwer, Bäckström), 38. Penner (Brown), 60. Kuzněcov (Ovečkin, Fehr) – 23. Richards (Martinez, Muzzin), 41. King (Brown, Mitchell), 49. Gáborík (Toffoli, Muzzin), 53. Brown (King, Stoll), rozh. náj. Carter


    Washington Capitals: Halák (Holtby) – Carlson, Alzner, Green (A), Hillen, Wey, Orlov – Ovečkin (C), Beagle, Johansson – Brouwer, Bäckström, Kuzněcov – Ward, Fehr, Chimera – Wilson, Brown, Penner.
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin, Regehr, Vojnov, Martinez, Mitchell – Williams, Kopitar (A), Gáborík – Toffoli, Carter, Pearson – Brown (C), Stoll, King – Lewis, Richards (A), Clifford.

    Rozhodčí: Charron, Lee – Kovachik, Shewchyk

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri