Toronto – St. Louis 3:5 (kon.) | Washington – Los Angeles 4:5 (0:2 po s.n.) | Carolina – NY Islanders 4:5 (kon.)
Pittsburgh – Arizona 2:3 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:0 (kon.) | Florida – Ottawa 3:2 (2:1 po s.n.)
Columbus – Detroit 4:2 (kon.) | Nashville – Colorado 4:5 (1:2 po s.n.) | Chicago – Dallas 4:2 (kon.)
Edmonton – San Jose 2:5 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:5 (2:4, 2:1, 0:0)
New York Islanders
Středa 26.03.2014, 00:05 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Další útok rozjíždí Carolina již v šesti bez muže v masce.
     
    55:12
    Na Lindholmův koncert s pukem se již nemohl dívat Kevin Czuczman (NYI), který dostává dvě minuty za držení. Islanders dneska byli vyloučeni čtyřikrát, z toho Czuczman hned třikrát. Trestnou lavici PNC Arény tak bude velmi dobře znát. Na vyloučení: 3-4.
     
    52:08
    Následující dvě minuty se budou domácí bráni. Andrej Sekera (CAR) dostává dvě minuty za podražení Colina MacDonalda. Na vyloučení: 3-3.
     
    48:02
    Jordan Staal (CAR) se nyní hodně diví, že by měl odejít na trestnou lavici po tom, co úspěšě napadal rozehrávku hostí. Zástupce kapitána Caroliny, svého bratra Erica Staala, si ale tak jako tak musí odpykat dvouminutový trest za podražení. Na vyloučení: 3-3.
     
    46:25
    Jeff Skinner u pravé tyče výborně vybojoval puk a posílal jej před branku na Rileyho Nashe, který ale v rozhodující chvíli promáchl puk. Nilsson by asi byl bez šance, pokud by puk nepřeskočil Nashovu hokejku.
     
    41:55
    Jeff Skinner číhal na puk u pravé tyče Nilssonovy branky, nakonec se dostal k dorážce, ale gólman hostů si celou situaci pohlídal.
     
    39:18
    Třetí přesilová hra pro Carolinu v tomto zápase. Kevin Czuczman (NYI) dostává dvě minuty za držení. Na vyloučení: 1-3.
     
    37:19
    Carolina právě vstřelila branku!
    Znovu je to však pouze o jeen gól. Dvaadvacet vteřin po trefě Martina domácí snižují. Jordan Staal vypálil z pravého kruhu, puk se po odrazu od brusle bránícího hráče Islanders dostal u levé tyče Nilssona k NATHANU GERBEMU a centr Caroliny pohotovou střelou snižuje. Asistence: Jordan Staal.
     
    36:57
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se po delším čase znovu prosazují, tentokrát po krásné kombinaci. Strome se dostal za brankou Chudobina k puku, viděl před brankou najíždějícího MATTA MATRINA, kterému poslal puk a levé křídlo Islanders se ve vyložené šanci nemýlilo. Lapačka Chudobina máchla vzduchem naprázdno. Asistence: Ryan Strome, Colin McDonald.
     
    35:28
    No a nyní neuspěl Travis Hamonic ani dělovou ránou z vrcholu levého kruhu. Už to vypadalo, že Chudobin bude mít jeho ránu v lapačce, puk mu však přeskočil jeho levou ruku a namířil si to těsně vedle levé tyče branky.
     
    33:34
    Jiří Tlustý (CAR) dostává dvě minuty za hákování Franse Nielsena. Na vyloučení: 1-2.
     
    33:31
    Jenže dlouho se před Nilssonem nezdržela, naopak po rychlé akci hostů mohl zakončova po přihrávce Okposa z pravé tyče Chudobina Frans Nielsen, byl ale faulován a Islanders si zahrají první přesilovku zápasu.
     
    31:23
    Jenže také Islanders ztratili puk, což byla voda na mlýn pro Jeffa Skinnera. Ten ujel po levé straně a z levého kruhu vystřelil. Nilsson byl rád, že se mu podařilo tvrdou a dobře mířenou střelu na vzdálenější tyč udržet ve výstroji.
     
    28:54
    Neuvěřitelný závar před brankou Chudobina nekončí gólem. Brock Nelson byl rozjetý, obkroužil branku a u levé tyče Chudobina se pokoušel dostat puk za záda ruského gólmana Hurricanes. Ten však udržel puk před čárou a s dorážkou neuspěl napoprvé z ledu Clutterbuck. Nepodařilo se mu to ani napodruhé, když ve vzduchu netrefil poskakující puk před Chudobinem.
     
    22:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí využívají také svojí druhou přesilovou hru v zápase a po hrůzostrašném začátku jsou definitivně zpět v zápase. Jordan Staal našel přihrávkou zpoza branky u pravé tyčky Nilssona útočníka ALEXANDRA SJOMINA, který z úhlu střelou z první překonává gólmana Islanders. Asistence: Jordan Staal, John-Michael Liles.
     
    21:36
    Kevin Czuczman (NYI) dostává dvě minuty za zdržování hry – vyhození puku. Na vyloučení: 0-2.
     
    17:36
    Po příhrávce zpoza branky od Rileyho Nashe se u levé tyče Nilssona snažil překonat hostujícího gólmana Jeff Skinner. V situaci, která byla hodně podobná prvnímu gólu Caroliny, si nyní Nilsson prostor u tyče pohlídal a nepovolil Skinnerovi vstřelit další gól.
     
    15:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Carolina se postupně dostává zpět do zápasu. ANDREJ LOKTIONOV v plné jízdě obelstil ve středním pásmu kličkou de Haana, řítil se sám na Nilssona a bez problémů jej ve svém nájezdu překonal. Asistence: Jiří Tlustý, Brett Bellemore.
     
    12:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Během dvanácti a půl minuty vidíme v PNC aréně již pátý gól. Domácí využívají po několika sekudnách přesilovou hru. Harrison poslal z levého kruhu kotouč na Loktionova, který vypálil, ale Nilsson bez problémů vyrazil puk. V předbrankovém prostoru ale prokázal velký důraz JEFF SKINNER, který poslal puk za záda gólmana Islanders. Asistence: Andrej Loktionov, Jay Harrison.
     
    12:29
    Domácí si zahrají přesilovou hru. Johan Sundström (NYI) dostává dvě minuty za zdržování hry – vyhození puku.
     
    10:54
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Islenders vede po jedenácti minutách hry na ledě Caroliny již o čtyři branky. McDonald sice na útočné modré nezpracoval kotouč, puk si vzal Hickey, přenechal ho Czuczmanovi a vystřelil. Ward absolutně nevěděl, kde má kotouč, čehož využil MATT MARTIN, který poslal puk do odkryté branky za dezorientovaného gólmana Caroliny. Asistence: Kevin Czuczman, Thomas Hickey.
     
    06:12
    Změna v sestavě Caroliny. Cam Ward odchází na střídačku a přepouští místo v brance Antonu Chudobinovi.
     
    06:12
    Islanders právě vstřelili branku!
    COLIN McDONALD po šesti minutách a dvanácti sekundách poslal Cama Warda na střídačku. Útočník Islanders totiž střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a po třech inkasovaných gólech z devíti střel přenechává místo v brance kolegovi Antonu Chudobinovi. Asistence: Calvin de Haan, Travis Hamonic.
     
    05:26
    Islanders právě vstřelili branku!
    Výborný vstup Islanders do zápasu potvrzuje CAL CLUTTERBUCK, který střílí po pěti a půl minutách po přihrávce Nelsona druhý gól svého týmu. Asistence: Brock Nelson, Josh Bailey.
     
    03:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se ve čtvrté minutě dnešního zápasu ujímají vedení, když po kombinaci Stromeho a Hickeyho překonává Cama Warda svým sedmým gólem v sezoně COLIN McDONALD. Asistence: Thomas Hickey, Ryan Strome.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 13. Skinner (Loktionov, Harrison), 16. Loktionov (Tlustý, Bellemore), 23. Sjomin (J. Staal, Liles), 38. Gerbe (J. Staal) – 4. McDonald (Hickey, Strome), 6. Clutterbuck (Nelson, Bailey), 7. McDonald (Haan, Hamonic), 11. Martin (Czuczman, Hickey), 37. Martin (Strome, McDonald)


    Carolina Hurricanes: Ward (7. Chudobin) – Faulk, Sekera, Hainsey, Liles, Harrison, Bellemore – E. Staal, Loktionov, Tlustý – Gerbe, J. Staal, Sjomin – Skinner, Nash, Lindholm – Bowman, Malhotra, Dwyer. Trenér: Kirk Muller.
    New York Islanders: Nilsson (Nabokov) – de Haan, Hamonic, Czuczman, Hickey, Donovan, Carkner – Lee, Nielsen, Okposo – Bailey, Nelson, Clutterbuck – Martin, Strome, McDonald – Halmo, Cizikas, Sunstrom. Trenér: Jack Capuano.

    Rozhodčí: 48 Graham Skilliter, 11 Kelly Sutherland – 68 Scott Driscoll, 82 Ryan Galloway

    Diváci: 15176
    bahis siteleri