Boston – Chicago 3:0 (kon.) | New Jersey – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Los Angeles 2:3 (kon.)
Detroit – Montreal 4:5 (kon.) | Tampa – NY Islanders 3:2 (5:4 po s.n.) | Florida – Carolina 0:3 (kon.)
St. Louis – Minnesota 5:1 (kon.) | Nashville – Buffalo 6:1 (kon.) | Colorado – Vancouver 3:2 (po pr.)
San Jose – Winnipeg 3:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
Minnesota Wild
Pátek 28.03.2014, 01:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté se přeci jen nakonec prosazují. ZACH PARISE převzal kotouč na levém kruhu a parádní ranou překonal Millera, kterému tak překazil čisté konto. Asistence: Charlie Coyle, Mikko Koivu.
     
    50:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Přesilovkovou kombinaci Blues zakončil BRENDEN MORROW, který tak zvyšuje vedení domácích již na 5:0! Asistence: Alexander Steen, Vladimír Sobotka.
     
    47:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bouwmeester se napřáhl na modré čáře ke střele, kterou před Kuemperem perfektně tečoval T.J. OSHIE, jenž si tak připisuje svůj první hattrick v NHL! Asistence: Jay Bouwmeester, David Backes.
     
    33:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku. JADEN SCHWARTZ si najel s kotoučem do pravého kruhu, odkud se napřáhl ke střele která skončila za zády Kuempera. Skvělou práci odvedl Brenden Morrow, který přímo před brankou zabránil Kuemperovi ve výhledu a ten tak na střelu nestihl reagovat. Asistence: Carlo Colaiacovo, Jay Bouwmeester.
     
    19:34
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Spurgeon se trestuhodně nechal obrat o kotouč ve středním pásmu a T.J. OSHIE se tak dostal do samostatného úniku, při kterém si parádně položil Kuempera a ve vlastním oslabení si připsal již svůj druhý gól v dnešním utkání. Bez asistence.
     
    04:43
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    T.J. OSHIE zavezl podél mantinelu kotouč do útočného pásma a následně ho nahodil před bránu, tam se k němu dostal Roman Polák, který přihrál Backesovi a ten skvěle našel Oshieho v mezikruží, odkud se domácí kanonýr střelou z první nemýlil a otevřel tak skóre dnešního utkání. Asistence: David Backes, Roman Polák.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 5. Oshie (Backes, Polák), 20. Oshie, 34. Schwartz (Colaiacovo, Bouwmeester), 48. Oshie (Bouwmeester, Backes), 51. Morrow (Steen, Sobotka) – 52. Parise (Coyle, Koivu)


    St. Louis Blues: Miller (Elliot) – Bouwmeester, Pietrangelo, Polák, Jackman, Shattenkirk, Colaiacovo – Oshie, Backes, Steen – Schwartz, Sobotka, Berglund – Ott, Roy, Morrow – Reaves, Lapierre, Pääjärvi
    Minnesota Wild: Kuemper (Bryzgalov) – Spurgeon, Suter, Brodin, Prosser, Scandella, Blum – Pominville, Granlund, Parise – Coyle, Koivu, Moulson – Niederreiter, Brodziak, Cooke – McCormick, Haula, Heatley

    Rozhodčí: Paul Devorski, Gord Dwyer – Don Henderson, Shane Heyer

    Diváci: 19 646
    bahis siteleri