Hongkong – SAE 2:1 (1:0 po s.n.) | KLDR – Gruzie 22:1 (kon.) | Lucembursko – Bulharsko 5:8 (kon.)
konec
Lucembursko
5:8 (2:3, 3:3, 0:3)
Bulharsko
Neděle 06.04.2014, 19:45 • Kockelscheuer • Mistrovství světa - III. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Závěrečný souhrn

    LUCEMBURSKO – BULHARSKO 5:8 (2:3, 3:3, 0:3).
    Branky a nahrávky: 18. Wambach (Eriksson), 20. Houdremont (Beran), 21. Gronlund (Beran, Houdremont), 29. Eriksson, 32. Eriksson – 5. Jotov (Muchačev), 7. Jotov (Muchačev), 16. Jotov (Muchačev), 31. Muchačev (Jotov, Hodulov), 36. Hodulov (Jotov, Bojadjev), 40. Stefanov (Hodulov), 47. Eftimov, 47. Nikolov (Eftimov, Vasiljev). Rozhodčí: Circiganis (Běl.) – Johnstone (Kan.) , Sigmarsson (Isl.). Vyloučení: 6:4. Využití: 0:2. V oslabení: 1:1. Diváci: 800. Střely na branku: 39:42. Průběh utkání: 0:3, 4:3, 4:4, 5:4, 5:8.
    Lucembursko: Welter (Mangen) – Gronlund, Scheier, Waltener, Schons, Thiry, Biver, Bechtold – Houdremont, Welter, R. Beran – Scheier, Bäckes, Minden – Eriksson, Wambach, Höltzem – Schön, Davidson. Trenér: Vladimir Kuzněcov.
    Bulharsko: Michajlov (Petrov) – Stefanov, Panev, Božanov, Vasiljev, Mihov – Muchačev, Hodulov, Jotov – Eftimov, Nikolov, Bojadjev – Christov, Monov, Panev – Velev, Gačev, Georgjev. Trenér: Kiril Hodulov. (22:03:06)
     
    60:00
    Konec zápasu. Bulhaři potvrdili roli favorita a ve svém úvodním vystoupení na mistrovství světa III. divize porazili domácí Lucembursko 8:5.

    Pořádající země držela krok dvě třetiny, Lucemburčané sice prohrávali 0:3, dokázali však zvrátit vývoj utkání, v prostředním dějství vedli 4:3 a 5:4. Jeho závěr a hlavně poslední dvacetiminutovka patřily Bulharům, kteří získali zápas na svou stranu po výhře 8:5.
     
    58:00
    Tak ještě jedna přesilovka pro domácí tým, za hrubost je vykázán na trestnou lavici Petar Mihov.
     
    52:36
    Lucemburčané se ubránili bulharské přesilovce, čas jim ale utíká příliš rychle, síly jim navíc docházejí...
     
    51:12
    Bulhaři ve třetí třetině drtí svého soupeře, vystřelili už sedmnáctkrát!
     
    50:36
    Gilles Biver je vyloučen za nedovolené bránění a horko teď bude před lucemburskou bránou.
     
    50:20
    Bulhaři se poměrně v pohodě ubránili, domácí už, zdá se, nemají síly.
     
    48:20
    Bogdan Stefanov nedovoleně bránil, domácí mají asi poslední možnost se zápasem něco udělat, hrají přesilovku.
     
    46:23
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Možná rozhodující úder zasazují Bulhaři pořádající zemi ve 47. minutě, když se po pohledné kombinaci prosadil MARTIN NIKOLOV a zvyšuje na rozdíl tří branek. Asistence: Maxim Eftimov a Alexandr Vasiljev.
     
    46:01
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Balkánci korunují svůj tlak gólem na 7:5, MAXIM EFTIMOV získal kotouč a nijak se nerozpakoval a přesně zakončil. Bez asistence.
     
    44:21
    Bulhaři zatím drží třetí třetinu ve své moci a vytrvale se snaží aktivní hrou zvýšit své vedení. Lucemburčané jsou nyní pod souvislým tlakem.
     
    42:15
    Zatímco první dva zápasy mistrovství světa III. divize vidělo vždy pouze 100 diváků, tak večerní duel domácího celku takřka zaplnilo stadion Kockelscheuer, utkání sleduje 800 diváků.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila. Lucemburský stadionek sleduje velmi zajímavé utkání, Bulhaři ale na začátku jeho druhé poloviny dokázali dvěma brankami získat těsné vedení pro třetí dvacetiminutovku. Střely ve druhé třetině 13:15. Třetí dějství začne zhruba ve 21.24 hodin.
     
    39:29
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Hosté půjdou pravděpodobně do kabiny šťastnější, neboť dokázali v závěru druhého dějství zvrátit vývoj utkání na svou stranu. Důraznou střelou se prosadil bek BOGDAN STEFANOV. Asistence: Ivan Hodulov.
     
    37:25
    Hra se nyní obrátila: zatímco v první polovině utkání byli domácí aktivnější, tak nyní se více prosazují do útoků Bulhaři.
     
    35:37
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři si nenechali ujít tuto příležitost a vyrovnávají na 5:5! V závěru přesilovky pět na tři se prosadil IVAN HODULOV. Asistence: Alexej Jotov a Martin Bojadjev.
     
    34:43
    Kevin Gronlund vyhodil kotouč mimo hrací plochu a připravuje horké chvilky domácí obraně. Bulhaři mají k dispozici 65 vteřin trvající přesilovku pět na tři!
     
    33:48
    Podruhé je v dnešním utkání vyloučen domácí bek Ronny Scheier, nyní za nedovolené bránění.
     
    31:32
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    MARCUS ERICSSON má dnes výbornou formu a rázně odpovídá na bulharské vyrovnání! Lucemburský tým je tak opět o gól napřed! Bez asistence.
     
    30:01
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno, o gól na 4:4 se opět postaral první útok Bulharů, tentokrát si Alexej Jotov a STANISLAV MUCHAČEV role prohodili. V polovině zápasu začínáme odznovu! Asistence: Alexej Jotov a Ivan Hodulov.
     
    28:38
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Ve vlastním oslabení dokonává domácí celek obrat! MARCUS ERIKSSON ujel do brejku a rozdováděl lucemburské tribuny. Bez asistence.
     
    26:50
    Teď se budou domácí bránit: Ronny Scheier je vyloučen za držení protihráče, Bulhaři mají šanci.
     
    20:38
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Velký tlak domácích znamená vyrovnání zápasu na 3:3. Stadionek v Kockelscheueru slaví, domácí borci smazali tříbrankový náskok Bulharů fantastickým nástupem do druhého dějství, trefil se KEVIN GRONLUND. Asistence: Robert Beran a Ben Houdremont.
     
    20:22
    Lucemburčané se do svého soupeře pustili s plnou vervou, během chvíle na něj vypálili třikrát, ovšem bez úspěchu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila. Sledujeme velmi rušné utkání. Jeho začátek ve znamení vysoké bulharské produktivity, hosté vedli už 3:0, ale domácí se nevzdali a dvěma brankami dokázali snížit na 2:3 ze svého pohledu. Lucembursko je střelecky aktivnější 16:10. Uvidíme, zda se mu povede vyrovnat ve druhé třetině, která začne přibližně ve 20.34 hodin.
     
    19:24
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou za svou aktivitu odměněni a snižují na rozdíl jediné branky! Robert Beran zkušeně našel BENA HOUDREMONTA a ten v závěru první třetiny vstřelil gól na 2:3. Asistence: Robert Beran.
     
    19:00
    Lucemburčané i v poslední minutě pokračují v útočných manévrech, Bulhaři se nyní spíše brání.
     
    17:30
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Domácí hnáni zaplněným hledištěm se nevzdávají a ERIC WAMBACH v závěru úvodního dějství snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Marcus Eriksson.
     
    15:57
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Čistý hattrick je realitou! Lucemburčany kosí bulharské duo Stanislav Muchačev – ALEXEJ JOTOV. Pětatřicetiletý útočník prokázal své střelecké schopnosti a zvyšuje na 3:0 pro hosty. Asistence: Stanislav Muchačev.
     
    14:36
    Bulhaři se ubránili lucemburské přesilovce. Hraje se pět na pět.
     
    12:36
    Alexandr Panev podruhé v dnešním utkání míří na trestnou lavici, tentokrát jej rozhodčí Circiganis vylučuje za hákování.
     
    8:27
    Bulhaři se zbytku přesilovky ubránilim hraje se pět na pět.
     
    7:07
    Hostům zatím zápas náramně vychází, co se týče produktivity. Bulhaři vstřelili dvě branky z pěti střel, naopak žádná z šesti lucemburských se neujala.
     
    6:53
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Tak tahle přesilovka domácím vůbec nevyšla, místo srovnání dovolili hostům navýšit vedení. A byla u toho opět dvojice z prvního útoku: Stanislav Muchačev vyslal do akce ALEXEJE JOTOVA a je to 2:0 pro hokejisty z Balkánského poloostrova! Asistence: Stanislav Muchačev.
     
    6:27
    Lucemburčané si aktivní hrou vynutili přesilovou hru, za nedovolené bránění je vyloučen Alexandr Panev.
     
    4:25
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Hosté poměrně brzy využívají přesilovou hru a ujímají se vedení. Po Muchačevově nahrávce se prosadil ALEXEJ JOTOV. Asistence: Stanislav Muchačev.
     
    3:44
    A máme tu první vyloučení, za katr putuje domácí veterán Robert Beran. Čtyřiačtyřicetiletý útočník je vykázán na dvě minuty za hákování.
     
    3:21
    V úvodu utkání jsou domácí zatím mírně aktivnější, vyslali už dvě střely na bulharskou bránu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Pohled do sestav před zápasem napovídá, že budeme svědky zajímavého utkání: domácí Lucemburčané hrají takřka v plné sestavě, zato Bulhaři budou točit pouze pět obránců, ale čtyři kompletní útoky.

    Hlavním rozhodčím je Bělorus Tim Circiganis, na čarách mu budou pomáhat Kanaďan Michael Johnstone a Islanďan Orri Sigmarsson.
     
    Úvodní sestavy:

    Lucembursko: Welter (Mangen) – Gronlund, Scheier, Waltener, Schons, Thiry, Biver, Bechtold – Houdremont, Welter, R. Beran – Scheier, Bäckes, Minden – Eriksson, Wambach, Höltzem – Schön, Davidson. Trenér: Vladimir Kuzněcov.

    Bulharsko: Michajlov (Petrov) – Stefanov, Panev, Božanov, Vasiljev, Mihov – Muchačev, Hodulov, Jotov – Eftimov, Nikolov, Bojadjev – Christov, Monov, Panev – Velev, Gačev, Georgjev. Trenér: Kiril Hodulov.

    Rozhodčí: Circiganis (Běl.) – Johnstone (Kan.) , Sigmarsson (Isl.).
     
    Navštívit mistrovství světa III. divize není laciná záležitost, vstupenky stojí 15 €.
     
    Bulhaři mají ve svém týmu dva legionáře: Martin Nikolov hraje ve švédském klubu Arlanda Wings, který hraje třetí nejvyšší švédskou soutěž. Ještě zajímavější je hokejový životopis Alexeje Jotova, jenž působil v Gazoviku Ťjumen. Tento klub hrající třetí nejvyšší ruskou soutěž sídlí v Lucemburské ulici. Inu, svět je malý.
     
    Nejstarším hráčem Lucemburska je Robert Beran, čtyřiačtyřicetiletý bek hrající za IHC Beaufort. Tento lucemburský klub hraje pátou německou ligu.
     
    Na posledních sedmi šampionátech III. divize skončili Lucemburčané na třetím místě, jednou byli čtvrtí.
     
    Domácí tým mistrovství světa III. divize vstoupí do šampionátu soubojem s Bulharskem. Zápas hostí stadion v obci Kockelscheuer, která má ani ne 300 obyvatel.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:45.

    Jan Hrabal

    Branky a nahrávky: 18. Wambach (Eriksson), 20. Houdremont (Beran), 21. Gronlund (Beran, Houdremont), 29. Eriksson, 32. Eriksson – 5. Jotov (Muchačev), 7. Jotov (Muchačev), 16. Jotov (Muchačev), 31. Muchačev (Jotov, Hodulov), 36. Hodulov (Jotov, Bojadjev), 40. Stefanov (Hodulov), 47. Eftimov, 47. Nikolov (Eftimov, Vasiljev)


    Lucembursko: Welter (Mangen) – Gronlund, Scheier, Waltener, Schons, Thiry, Biver, Bechtold – Houdremont, Welter, R. Beran – Scheier, Bäckes, Minden – Eriksson, Wambach, Höltzem – Schön, Davidson. Trenér: Vladimir Kuzněcov.
    Bulharsko: Michajlov (Petrov) – Stefanov, Panev, Božanov, Vasiljev, Mihov – Muchačev, Hodulov, Jotov – Eftimov, Nikolov, Bojadjev – Christov, Monov, Panev – Velev, Gačev, Georgjev. Trenér: Kiril Hodulov.

    Rozhodčí: Circiganis (Běl.) – Johnstone (Kan.) , Sigmarsson (Isl.)

    Diváci: 800
    bahis siteleri