Hongkong – SAE 2:1 (1:0 po s.n.) | KLDR – Gruzie 22:1 (kon.) | Lucembursko – Bulharsko 5:8 (kon.)
konec
Lucembursko
5:8 (2:3, 3:3, 0:3)
Bulharsko
Neděle 06.04.2014, 19:45 • Kockelscheuer • Mistrovství světa - III. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Tak ještě jedna přesilovka pro domácí tým, za hrubost je vykázán na trestnou lavici Petar Mihov.
     
    50:36
    Gilles Biver je vyloučen za nedovolené bránění a horko teď bude před lucemburskou bránou.
     
    48:20
    Bogdan Stefanov nedovoleně bránil, domácí mají asi poslední možnost se zápasem něco udělat, hrají přesilovku.
     
    46:23
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Možná rozhodující úder zasazují Bulhaři pořádající zemi ve 47. minutě, když se po pohledné kombinaci prosadil MARTIN NIKOLOV a zvyšuje na rozdíl tří branek. Asistence: Maxim Eftimov a Alexandr Vasiljev.
     
    46:01
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Balkánci korunují svůj tlak gólem na 7:5, MAXIM EFTIMOV získal kotouč a nijak se nerozpakoval a přesně zakončil. Bez asistence.
     
    39:29
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Hosté půjdou pravděpodobně do kabiny šťastnější, neboť dokázali v závěru druhého dějství zvrátit vývoj utkání na svou stranu. Důraznou střelou se prosadil bek BOGDAN STEFANOV. Asistence: Ivan Hodulov.
     
    35:37
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři si nenechali ujít tuto příležitost a vyrovnávají na 5:5! V závěru přesilovky pět na tři se prosadil IVAN HODULOV. Asistence: Alexej Jotov a Martin Bojadjev.
     
    34:43
    Kevin Gronlund vyhodil kotouč mimo hrací plochu a připravuje horké chvilky domácí obraně. Bulhaři mají k dispozici 65 vteřin trvající přesilovku pět na tři!
     
    33:48
    Podruhé je v dnešním utkání vyloučen domácí bek Ronny Scheier, nyní za nedovolené bránění.
     
    31:32
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    MARCUS ERICSSON má dnes výbornou formu a rázně odpovídá na bulharské vyrovnání! Lucemburský tým je tak opět o gól napřed! Bez asistence.
     
    30:01
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno, o gól na 4:4 se opět postaral první útok Bulharů, tentokrát si Alexej Jotov a STANISLAV MUCHAČEV role prohodili. V polovině zápasu začínáme odznovu! Asistence: Alexej Jotov a Ivan Hodulov.
     
    28:38
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Ve vlastním oslabení dokonává domácí celek obrat! MARCUS ERIKSSON ujel do brejku a rozdováděl lucemburské tribuny. Bez asistence.
     
    26:50
    Teď se budou domácí bránit: Ronny Scheier je vyloučen za držení protihráče, Bulhaři mají šanci.
     
    20:38
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Velký tlak domácích znamená vyrovnání zápasu na 3:3. Stadionek v Kockelscheueru slaví, domácí borci smazali tříbrankový náskok Bulharů fantastickým nástupem do druhého dějství, trefil se KEVIN GRONLUND. Asistence: Robert Beran a Ben Houdremont.
     
    19:24
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou za svou aktivitu odměněni a snižují na rozdíl jediné branky! Robert Beran zkušeně našel BENA HOUDREMONTA a ten v závěru první třetiny vstřelil gól na 2:3. Asistence: Robert Beran.
     
    17:30
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Domácí hnáni zaplněným hledištěm se nevzdávají a ERIC WAMBACH v závěru úvodního dějství snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Marcus Eriksson.
     
    15:57
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Čistý hattrick je realitou! Lucemburčany kosí bulharské duo Stanislav Muchačev – ALEXEJ JOTOV. Pětatřicetiletý útočník prokázal své střelecké schopnosti a zvyšuje na 3:0 pro hosty. Asistence: Stanislav Muchačev.
     
    12:36
    Alexandr Panev podruhé v dnešním utkání míří na trestnou lavici, tentokrát jej rozhodčí Circiganis vylučuje za hákování.
     
    6:53
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Tak tahle přesilovka domácím vůbec nevyšla, místo srovnání dovolili hostům navýšit vedení. A byla u toho opět dvojice z prvního útoku: Stanislav Muchačev vyslal do akce ALEXEJE JOTOVA a je to 2:0 pro hokejisty z Balkánského poloostrova! Asistence: Stanislav Muchačev.
     
    6:27
    Lucemburčané si aktivní hrou vynutili přesilovou hru, za nedovolené bránění je vyloučen Alexandr Panev.
     
    4:25
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Hosté poměrně brzy využívají přesilovou hru a ujímají se vedení. Po Muchačevově nahrávce se prosadil ALEXEJ JOTOV. Asistence: Stanislav Muchačev.
     
    3:44
    A máme tu první vyloučení, za katr putuje domácí veterán Robert Beran. Čtyřiačtyřicetiletý útočník je vykázán na dvě minuty za hákování.

    Jan Hrabal

    Branky a nahrávky: 18. Wambach (Eriksson), 20. Houdremont (Beran), 21. Gronlund (Beran, Houdremont), 29. Eriksson, 32. Eriksson – 5. Jotov (Muchačev), 7. Jotov (Muchačev), 16. Jotov (Muchačev), 31. Muchačev (Jotov, Hodulov), 36. Hodulov (Jotov, Bojadjev), 40. Stefanov (Hodulov), 47. Eftimov, 47. Nikolov (Eftimov, Vasiljev)


    Lucembursko: Welter (Mangen) – Gronlund, Scheier, Waltener, Schons, Thiry, Biver, Bechtold – Houdremont, Welter, R. Beran – Scheier, Bäckes, Minden – Eriksson, Wambach, Höltzem – Schön, Davidson. Trenér: Vladimir Kuzněcov.
    Bulharsko: Michajlov (Petrov) – Stefanov, Panev, Božanov, Vasiljev, Mihov – Muchačev, Hodulov, Jotov – Eftimov, Nikolov, Bojadjev – Christov, Monov, Panev – Velev, Gačev, Georgjev. Trenér: Kiril Hodulov.

    Rozhodčí: Circiganis (Běl.) – Johnstone (Kan.) , Sigmarsson (Isl.)

    Diváci: 800
    bahis siteleri