Trnava B – Dubnica 1:2 (kon.) | Pohronie – Michalovce 1:3 (kon.)
konec
FC Spartak Trnava B
1:2 (1:2)
FK Dubnica
sk Neděle 13.04.2014, 10:30 • Štadión Antona Malatinského • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.
     
    Prajem príjemné nedeľné dopoludnie, v ktorom ste sa rozhodli venovať nášmu onlajnu zo zápasu trnavského Béčka s o dve priečky nižšie postavenou Dubnicou.

    Tá je aktuálne na ôsmom mieste so ziskom 26 bodov. Ostatné dva zápasy vyhrala (1:0 v Šali a 2:1 doma so Šamorínom). Rada by na tieto výsledky nadviazala a zároveň oplatila Spartaku prehru z prvého vzájomného zápasu, ktorý doma prehrala na konci októbra 2:3.

    Juniorka červeno-čírnych mala na jar zatiaľ len akési kostrbaté výsledky. Začala síce výhrou 2:1 nad Pohroním, ktoré je aktuálne na dne tabuľky, nasledovala však remíza so Šamorínom (1:1), výdatná prehra v Prešove (1:4) a gólová nádielka so Šaľou (4:4). Naposledy to bola opäť prehra, v Podbrezovej 0:2. Fanúšikom i sebe by preto spartakovské béčko rado napravilo chuť.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Rozohrávku brankára hostí odhlavičkoval Banovič do autu.
     
    1
    Dubnica dokázala získať loptu, ale nakopla ju na Banoviča s Rehákom. Banovič na istotu poslal Kneževičovi, pretože ho napádal Števček.
     
    2
    Výhoda pre Dubnicu, priamy kop bude z ľavej strany zahrávať Popović.
     
    2
    Popović poslal loptu oblúkom na bránu, kde ju ale chytá Kneževič.
     
    2
    Pekná prihrávka na druhú vlnu Richnákovi, ale tesne pred strelou sa pred neho stiahol hráč a tak nedal do toho plnú silu a lopta skončila mimo.
     
    3
    Výborná individuálna akcia Kočiša, ktorý si cez dvoch hráčov prešiel do zakončenia, Urminský vyboxoval túto strelu rukami.
     
    5
    Po dlhšom boji o loptu sa dopredu vydal Števček, ale bol v ofsajde, takže z toho zas nič nebude.
     
    6
    Snaha o potlesk po snahe Ciprysa, lopta šla tesne mimo pravú žrď Urminského brány.
     
    7
    Opäť priťukávačky pri postrannej čiare a Števček vysunutý na hrot tentokrát vyštartoval ešte spoza "čiary" Trnavčanov. Kneževič ale vyriešil situáciu vybehnutím z brány a vykopnutím lopty spred útočníka hostí.
     
    8
    Augustini si spracoval loptu na Šveca, takže Dubnica otočila hru späť smerom na Kneževiča.
     
    9
    Dubnica dala gól!
    ANDREJ ŠTEVČEK je odmenený za svoju aktivitu, podarilo sa mu prekopnúť z hranice šestnástky Kneževiča a lopta oblúčikom doplachtila až do brány.
     
    11
    Habánek s Ciprysom zahnaní k postrannej čiare, loptu síce majú, ale nevedia sa dostať na stred cez dvojicu hráčov súpera.
     
    12
    FC Spartak Trnava B dal gól! Krásna trefa MARTINA KOČIŠA, ktorý zblízka nedal šancu Urminskému a je vyrovnané. Prísediaci kolega konštatuje, že sa hráčom zrejme zapáčil výsledok z ostatného zápasu (4:4).
     
    14
    Čiernik odstavil Habánka hokejovým hitom, Habánek zaryl do zeme, ale rozhodca ukazuje výhodu pre Dubnicu. Zrejme hokejový fanúšik.
     
    15
    Števček opäť na hranici, podľa fanúšikov už v ofsajde, podľa rozhodcu ešte nie, chcel si prikopnúť loptu a tú zblokoval Rehák mimo hrozivý priestor.
     
    17
    Habánkovu snahu o prihrávku bližšie k bráne vyblokoval Švec na roh.
     
    17
    Spartak si to rozohral nakrátko, Ciprys strieľal loptu z menšieho uhla na malé vápno, ale tam hlavou nik prihrávku nenašiel.
     
    18
    Zahraničinij zastavil loptu z nohy Augustiniho a Dubnica zaútočila. V šestnástke zadovkou prenechal Svorada loptu Čiernikovi, ktorého strela mierila ale aj vďaka vytesneniu Kneževiča tesne nad.
     
    19
    Roh Dubnici nevyšiel, Spartak loptu odvrátil k polovici.
     
    21
    Švec to skúšal spočiatku dobre, ale na tretí raz už proti Habánkovi nedal pozor a stúpil mu na nohu, takže Spartak ostane na lopte.
     
    23
    Dobre myslená prihrávka na Augustiniho, ktorý sa rozbehol po ľavom krídle, ale loptu pred ním zastavil Múdry.
     
    24
    Habánek si priťukol s Ciprysom, potom ešte raz s Richnákom a razom mal pred sebou priestor. Chcel si to ale ešte potiahnuť a už sa pred neho i za neho stiahli hráči a Habánek spadol, možno v snahe získať výhodu. Rozhodca mu to ale neuveril. Zo šance tak napokon zišlo.
     
    26
    Veľmi dobre Čiernik a Dubnica sa presunie na útočnú polovicu.
     
    27
    Čiernik teraz po kombinácii hostí v zakončení, Kneževič ale chytá a snaží sa zrýchliť útok výkopom na polovicu Ciprysovi. Nepomohlo.
     
    30
    Hodnú chvíľu nezáživný boj o loptu pri postrannej čiare, napriek snahám o únik z tohoto priestoru stále ostávame pri striedačke hostí.
     
    30
    Po nakopávke na Kneževiča ten vysunul prihrávku na Kočiša, ale ten je bránený jedným z protihráčov a sme späť pri striedačke...
     
    33
    Urminský už sa precvičuje, dlho nemal robotu. Ešte aj Spartakovcov to viac ťahá k vlastnej bráne než dopredu.
     
    34
    Nepríjemný zákrok na Remeňa a Marek Svorada dostáva žltú.
     
    36
    Dubnica dala gól!
    Tak toto bol opäť bodyček ako vyšitý, Svorada získal po ňom loptu a Dubnica zaútočila, rozhodcova píšťalka ostala nemá. Hostia sa dostali až k zakončeniu a opäť sa z gólu teší ANDREJ ŠTEVČEK.
     
    38
    Po výhode pre Dubnicu zakončenie Púpalu tesnúčko nad brvno.
     
    39
    Remeň si pristavil vyrazenú loptu a chcel skúsiť ďalekonosnú strelu, ale kým si ju pristavil, stiahli sa pred neho hráči a kopol to len do Čiernika.
     
    40
    Dobrá šanca na útok pre domácich, zahnali sa ale k čiare na Habánka a celé sa to zbrzdilo, jeho snaha o center stroskotala na protihráčoch.
     
    42
    Nie zlá strela Richnáka minula priestor brány, ani Urminský sa naťahujúc ju nezachytil.
     
    43
    Ciprys ostal stáť ako obarený, nečakal, že sa k nemu dostane lopta. Nezachytil tak nepresnú prihrávku a Dubnica sa predsa len z hĺbky vlastného pásma dostala dopredu. Svorada sa snažil prekopnúť Banoviča, čo sa mu aj podarilo, ale zakročil Kneževič, ktorý všetky snahy uťal zachytením lopty a posiela hráčov preč od svojej brány.
     
    44
    V závere ešte budeme svedkami priameho kopu Spartaka po faule na Augustiniho.
     
    45
    Nevyšlo, loptu vyblokovali hostia.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas začali lepšie hostia, gól Števčeka z 9. minúty ale nabudil Spartak k vyrovnaniu, keď sa pekne presadil Kočiš. Naďalej ale bola hra domácich nesúrodá a trochu kostrbatá, ťažko sa presadzovali cez obranu hostí. Tí udreli ešte v 36. minúte, keď nedovoleným spôsobom získal loptu Svorada, ale rozhodca nechal v hre pokračovať a napokon svoj druhý gól strelil Števček.
     
    45
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava B: z ihriska odchádza Habánek, prichádza Ujlaky.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Faulovaný Ciprys dostane výhodu, rozhodca ešte čosi jemu a Augustinimu vysvetľuje.
     
    48
    Prvá strela odrazená von, následne ešte pokus, ale nad bránu.
     
    48
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Čiernik, prichádza Takáč.
     
    49
    Švec akoby sa ospravedlňoval, Spartak totiž zahnal jeho tím ďaleko k vlastnej bráne a je z toho roh.
     
    50
    Len to tak zahučalo na tribúne po tom, čo jeden z hosťujúcich hráčov, tuším Zahraničnij, vyblokoval prízemnú strelu takmer do vlastnej brány.
     
    52
    Ďalší roh pre domácich, Ciprysovu prihrávku hlavičkou Remeň poslal k čiare, kde už Ujlaky loptu zachytiť nestačil.
     
    53
    Faul na Kočiša, ktorý to musí rozchodiť, kontroluje si ľavú nohu. Výhoda pre Sparta, žltú vidí Takáč.
     
    54
    Priamy kop odvrátil Urminský na roh.
     
    54
    Ak by sa dalo pohľadom zabíjať, Banovičovi môžu chystať pohreb. Urminskému vo výskoku zavadzal, hoci sa rozoznel hvizd rozhodcu a Urminský si po loptu povyskočil. Veľmi škaredo sa na Banoviča pozrel a ten len sklopil uši.
     
    56
    Richnák si chcel loptu pustiť a takmer ju tak venoval Jastrábovi. Situácia opäť končí malou domov na Kneževiča, ktorý dnes, mimochodom, oslavuje 25. narodeniny. Keď už som pri tom, nutno dodať, že včera mal 23 Michal Habánek a ďalším aprílovým oslávencom je kapitán hostí Marek Svorada, ktorý 25 oslávil v nedeľu pred týždňom.
     
    58
    Výrazný odkop na roh pre Spartak, ktorý sa skončil neprehľadným zakončením. Richnák sa vrhal ešte po lotpe, ale Urminský ju zachytil pred ním do rúk.
     
    59
    Najmladší muž na trávniku, Denis Švec, nakopol loptu oblúkom k šestnástke, kde to ale najšťastnejšie jeho spoluhráč nezakončil.
     
    59
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava B: z ihriska odchádza Tomovič, prichádza Kayembe.
     
    62
    Spartak je v tejto časti hry o kúsok aktívnejší v útočnej fáze, no naďalej sa ťažko presadzuje cez protihráčov.
     
    65
    Veľmi pekná individuálna akcia Kočiša, ale znova si to ťahal až príliš, bez zakončenia v správnej chvíli a druhá vhodná už nebola.
     
    67
    Je ťažké aj sa na takéto nakopávanie sústrediť. V istých momentoch je záživnejšie sledovať prácu "igráčikov" v jame, ako tých čo sa snažia byť futbalistami na trávniku.
     
    68
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava B: z ihriska odchádza Halán, prichádza Nworah.
     
    71
    Trnavský roh rozohratý do šestnástky, pred Remeňom, ktorý sa po lopte zblokovanej do vzduchu otáčal, si ju stiahol k sebe Urminský.
     
    74
    Pekná spolupráca Nworaha s Kayembeom, ktorý po naťukávačke presunul loptu na pravú stranu Augustinimu, ale tam sa o hráča postaral Popović.
     
    74
    Ďalšia šanca, Nworahovu strelu chytá Urminský do rúk a po dlhom čase sa ozýva potlesk divákov.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 224 divákov.
     
    75
    Nepríjemný faul zozadu na Kočiša, diváci konštatujú, že to je na žltú aj málo. Keď sa ale nepíska faul, z ktorého plynie gól, musí pri takejto situácii aj žltá stačiť. Žltú dostáva Jastráb.
     
    76
    Pri výhode neboli domáci dobre rozostavení, ale majú teraz aspoň čosi ako roh, po nedovolenom zákroku blízko pri rohovej zástavke.
     
    77
    Augustini rozohral Nworahovi, ktorý si s ním loptu ešte priťukol, ale Múdry jeho prihrávku vyblokoval do autu.
     
    77
    Marek Jastráb sa rozlúčil takmer so všetkými na trávniku a pomaličky sa vydal striedať, čo nenechalo chladnými divákov domácich, ktorí sa dožadujú druhej žltej. Jastrába strieda Ján Vaško.
     
    80
    Nworah si prikopol prihrávku dozadu, zbrzdil sa tým a razom vytvoril prečíslenie, pretože si na štyroch spoluhráčov počkal. Presunutie hry na druhú stranu Ciprysovi, ktorý skúsil obísť najbližšieho protihráča, ale zakončenie napokon i tak mierilo tesnúčko mimo.
     
    83
    Popović rozohral roh do šestnástky, hlavička Púpalu si ale cestu do brány nenašla.
     
    84
    Žltú kartu dostává Števček (MFK Dubnica nad Váhom).
     
    85
    Po faule na Nworaha výhoda pre spartak, Augustini loptu prebehol a pálil Ciprys, Urminský rukami vyrazil pred seba. K zakončeniu sa tak dostal Nworah, ale hosťujúci hráči zblokovali aj túto snahu.
     
    87
    S blížiacim sa záverom sa lopta presúva doslova zo strany na stranu.
     
    88
    Dobrá snaha Nworaha, ktorý nabehol k Urminskému a zblokoval jeho výkop takým spôsobom, že sa veru musel Urminský posnažiť, aby loptu stihol zachytiť skôr, ako sa dostane do jeho brány, alebo sa jej zmocní nabiehajúci Kayembe.
     
    89
    A opäť zdržiavanie Dubničanov, no je fakt, že spočiatku Števček ani netušil, že je striedaný. Namiesto neho sa na záver ukáže Martin Janco.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty. Medzičasom Janco nabehol do súboja ako buldozér a poslal loptu do autu.
     
    90+1
    Nworah loptu pustil a dostal sa tak k nej Augustini, ale po kľučke spadol.
     
    90+2
    Jánošík s Púpalom si nepočínali najlepšie a je z toho záverečná šanca pre domácich. Pristavujú si loptu na roh, do šestnástky sa stiahol aj Kneževič.
     
    90+3
    Tak teraz mala Dubnica ohromné šťastie! Konečne sa podarilo roh zakončiť do brány, a to doslova. Lopta sa odrazila od žrde na čiaru, odkiaľ ju stihol Urminský vyškriabnuť.
     
    Koniec zápasu.
     
    Béčko Spartaka si dnes vyhrať nezaslúžilo, tri body si odvezú hostia. Ďakujeme za pozornosť. (12:18:31)

    Dominika Haršáni Handzušová

    Tomáš Pajerský

    Branky: 12. Kočiš – 9. Števček, 36. Števček

    Karty:   34. Svorada (DUB), 53. Takáč (DUB), 75. Jastráb (DUB), 84. Števček (DUB)


    FC Spartak Trnava B: Kneževič – Banovič, Habánek, Tomovič, Richnák, Kočiš, Remeň, Ciprys, Rehák, Halán, Augustini
    Náhradníci: Filipko, Mečiar, Galba, Uljaky, Fuják, Nworah, Kayembe

    FK Dubnica: Urminský – Zahraničnij, Števček, Popović, Švec, Jastráb, Múdry, Svorada, Jánošík, Čierny, Púpala
    Náhradníci: Takáč, Janco, Vaško, L. Slávik, Štefánek, M. Slávik

    Rozhodčí: Jaška – Hancko, Roszbeck

    Diváci: 224
    bahis siteleri