Trenčín – Myjava 4:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
4:1 (1:0)
TJ Spartak Myjava
sk Pondělí 28.04.2014, 18:30 • Mestský štadión na Sihoti • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Videli sme dobrý ligový zápas, Trenčania počas celého duelu boli aktívnejší a útočnejší, hostia dokázali odolávať 21 minút. V druhom polčase potom najlepšia ligová ofenzíva zaznamenala ďalšie góly a potešila svojich fanúšikov. Myjavčania odohrali snaživý a sympatický duel, dosiahli zaslúžený gól, ktorým svoju snahu korigovali, ale tri body zostali na Sihoti zaslúžene. (20:20:28)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    90
    Hostia odohrali celkom sympatický zápas, aj v poslednej minúte ešte skúsili korigovať skóre, no po centri z pravej strany nemumiestnil Kosík loptu vo vápne presne.
     
    89
    Kumančík sa zrejme bude v noci budiť zo sna, po tom čo mu Kessel vyvádza. Holandský rýchlik opäť myjavského obrancu oklamal, ale finálna prihrávka mu nevyšla.
     
    89
    Trenčania sa už neženú za každú cenu dopredu, kontrolujú hru.
     
    88
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Haris Hajradinovič, prichádza Damián Bariš.
     
    86
    Myjavská aktivita priniesla ďalší roh, z tohto pohľadu hostia aspoň kozmeticky upravili výraznú prevahu Trenčanov.
     
    85
    Po Kesselovej prihrávke sa ocitol na hranici šestnástky s loptou na kopačke Simon. Šikovne si obhodil brániaceho hráča a zoči voči Belicovi vypálil. Lopta sa obtrela o pravú žrď!
     
    84
    Po rohu bleskový brejk AS. Kessel si hodil dlhú loptu, nik z obrany Myjavy ho nestíhal. Po dlhom šprinte už si zrejme domáci hráč netrúfal na strelu, tak skúsil na druhú stranu prihrať nabiehajúcemu Berovi, prihrávkou ho však zahnal a z nádejnej akcie nebolo nič.
     
    83
    Daniel zabojoval na ľavom krídle a získal pre svoj tím rohový kop.
     
    82
    Štvrtý gól zrejme definitívne zhasol nádej hostí na nejaký bod. Pekárova snaha v útoku momentálne vyznieva len platonicky.
     
    80
    Trenčín dal gól!
    Trenčania zaútočili do rozhodenej obrany Myjavčanov, Hajradinovič šikovne zasekol na hranici pokutového územia a nabil nabiehajúcemu JAKUBOVI HOLÚBEKOVI, ktorého presný volej zapadol k žrdi.
    Asistencia: Haris Hajradinovič.
     
    79
    Trenčania kopali ďalší roh, no nič z neho nevyťažili, naopak sa dostal hosťujúci Daniel do protiútoku. Prebehol s loptou dlhú trasu, kým ho zastavil obranným zákrokom Čogley.
     
    78
    Holúbek načechral nabiehajúcemu Kesselovi, jeho strela z prvej letela dva metre mimo bránu.
     
    77
    Malec sa šikovne obtočil okolo obrancu pri čiare a namieril si to popri bránkovej čiare smerom k šestnástke, zozadu ho zostrelil Častulín a iba benevolencii rozhodcu Mastiša musí ďakovať že obišiel bez karty.
     
    76
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Aldo Baéz, prichádza Matúš Bero.
     
    74
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Peter Šulek, prichádza Ľubomír Urgela.
     
    74
    Myjava dala gól!
    Hostia zacítili šancu a naďalej búšili do trenčianskej obrany. Vybojovali tretí roh a ten priniesol gól. Pekár zakrútil loptu do vápna, kde sa nikým nekrytý presadil MARTIN ČERNÁČEK.
    Asistencia: Štefan Pekár
     
    72
    Po chybe v strede poľa sa dostali hostia do brejku. Erik Daniel dostal prihrávku, počkal si, aby nebol v ofsajde a potom už trielil po pravej strane k šestnástke hostí. Tam šikovne predložil na druhú žrď Kosíkovi, ale ten zblízka neprestrelil Volešáka. Domáci gólman podržal svoj tím a loptu vyrazil nad bránu.

    Marián Vychovalý

    Branky: 21. Simon (Holúbek), 46. Hajradinovič, 64. Simon (van Kessel), 80. Holúbek (Hajradinovič) – 74. Černáček (Pekár)

    Karty:   26. Baéz (TRE)


    AS Trenčín: Volešák – Madu, Čögley, Kleščík, Rodriguez da Silva – Mišák (46. van Kessel), Baéz (76. Bero), Holúbek, Hajradinovič (88. Bariš), Simon – Malec.
    Náhradníci: Šemrinec – Opatovský, Bariš, Mondek, Ďuriška, Bero, van Kessel.

    TJ Spartak Myjava: Belic – Častulín, Siva, Černáček, Kumančík – Marček, Daniel, Šulek (74. Urgela), Pekár, Duga (62. Oršula) – Kosík.
    Náhradníci: Solnička – Neoveský, Šmahajčík, Oršula, Urgela.

    Rozhodčí: Mastiš – Tomčík,Bobko

    Diváci: 2517
    bahis siteleri