Celta Vigo – Valladolid 4:1 (kon.)
konec
Celta de Vigo
4:1 (2:0)
Real Valladolid
Pondělí 28.04.2014, 22:00 • Estadio Balaídos, Vigo • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. Domácí vlétli do druhé půle jako uragán, dvěma přesnými zásahy definitivně rozhodli o svém vítězství. Nejprve se prosadil Nolito, v pořadí čtvrtou branku přidal typickým "vlastencem" Mitrović. Hosté stihli zásluhou Manucha korigovat. Celta Vigo tak zdolalo Real Valladolid jednoznačně 4:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 7:4 (23:50:58)
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Celta Vigo v kombinuje na vlasntí polovině, nikam se již nežene. Za malou chvíli propuknout velké oslavy, neboť se domácí již definitivně udrží v nejvyšší soutěži.
     
    90
    K základní hrací době duelu budou nastaveny rovné dvě minuty.
     
    89
    K Nolitovi mířil další nebezpečný pas, k forvardovi domácí ekipy se ale nedostal. Z následného protiútoku neuspěl střelou k levé tyči Jeffrén.
     
    87
    Nikoliv. Střílený centr domácí brankář vyboxoval. Valladolid přesto pokračoval v útočném snažení, které přerušil až hvizd sudího. González se provinil proti regulím.
     
    86
    Volný kop pro Valladolid, a to z poměrně nebezpečné pozice. Podaří se hostující družině snížit?
     
    85
    Rukavinův centr z pravé strany hrací plochy do velkého vápna neprošel, hnedle poté si hosté pomohli nedovoleným způsobem. O rozehrávku se postará Yoel.
     
    83
    Žlutá karta pro Guerru (RVL), který velmi nevybíravě podrazil Fontase. Proti verdiktu neprotestuje, je si vědom prohřešku.
     
    82
    Dlouhý centr z levé strany se snesl na kopačku trestuhodně zapomeného Manucha. Angolský snajpr ale tentokráte neuspěl, Yoel zmenšil střelecký úhel a bleskurychle zasáhl.
     
    81
    Nolito se pokusil vypálit přes protihráče, nevýrazný pokus se ale snesl do rukavic připraveného Jiméneze. Hostující muž s rukavicemi ihned dlouhým výhozem rozehrál.
     
    80
    Manucho si již rovnal balon ke střele, k zakončení se ale nedostal, domácí balon odkopli do bezpečí. Základní hrací doba míří do své závěrečné desetiminutovky.
     
    79
    Celta v pokliduje kombinuje na vlastní polovině, hosté ale stále zvyšují aktivitu při napadání.
     
    77
    Další nepřesná střela hostí znamená odkop Yoela. Domácí brankář s uvedením "kulatého nesmyslu" do hry nikterak nepospíchá.
     
    76
    Nolito se znovu hnal do zajímavé pozice, na poslední chvíli jej ale hosté obrali o míč. Valladolid se navíc vydal do protiútok, který ale zakončil Guerra velmi nevalně.
     
    75
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Přece jenom se hosté dočkali. Na centr z levé strany naskočil pohotový MANUCHO, který jej hlavou usměrnil do levého honího růžku domácí branky. Zvrat v utkání je stále v nedohlednu.
     
    74
    Domácí naprosto kontrolují hru, stále, se pohybují na útočné polovině. Valladolid se ale zatím brání bez výraznějších obtíží.
     
    72
    Poslední možnost střídání využijí také domácí. Místo Bergdicha přichází na hrací plochu Jeffrén.
     
    71
    Rohový kop v podání domácích kýžené ovoce nepřinesl, Madinda si se spoluhráči nerozumněl. Hosté se tak na malou chvíli osvobodili.

    Libor Kucza

    Branky: 38. Nolito (Orellana), 39. Charles (Orellana), 46. Nolito (Madinda), 49. Mitrović (vla.) – 75. Manucho (Ó. González)

    Karty:   56. Rafinha (CVG) – 21. Rubio (RVL), 42. Rueda (RVL), 45+1. Bergdich (RVL), 83. Guerra (RVL)


    Celta de Vigo: R. Yoel – Mallo (C) (21. Aurtenetxe), Fontàs, Castro, Cabral – Rafinha (60. Augusto Fernández), Madinda, Krohn-Dehli – Nolito, Charles (67. Bermejo), Orellana.
    Náhradníci: S. Álvarez – Aurtenetxe, I. López, Oubiña, Augusto Fernández, Bermejo, Mina.

    Real Valladolid: Jaime Jiménez – Rukavina, Rueda, Mitrović, Peña – Bergdich (72. Jeffrén), Rossi, Ó. González, Rubio (64. Pérez), D. Larsson (46. Manucho) – Guerra.
    Náhradníci: Mariño – Valiente, Omar, Pérez, Osorio, Manucho, Jeffrén.

    Rozhodčí: Teixeira – Lamsfús, García

    Diváci: 17 115
    bahis siteleri