H. Měcholupy – Admira Praha 2:4 (kon.) | Strakonice – Zápy 1:7 (kon.) | Chrudim – Kolín 0:3 (kon.)
Kunice – Roudnice 3:0 (kon.) | Králův Dvůr – Domažlice 3:1 (kon.)
konec
MFK Chrudim
0:3 (0:1)
SK Sparta Kolín
Sobota 10.05.2014, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • Česká fotbalová liga
     
    89
    Marek Sedláček v závěru také opouští hrací plochu, na jeho místo se staví mladý Dominik Veselý.
     
    86
    Kolín právě vstřelil branku!
    Tak tohle si Chrudim vzhledem k průběhu vůbec nezasloužila! Domácí dostali lekci z produktivity, po rychlé kombinační akci z bezprostřední blízkosti zakončil pod nohama Mrázka JAN ŠTOČEK – 0:3!
     
    84
    Kolín právě vstřelil branku!
    A o vítězi dnešního zápasu je s největší pravděpodobností rozhodnuto! RADEK BIŠKO si v pokutovém území obešel dva protihráče, namířil si to přímo k brance a s přispěním nohy jednoho z obránců navýšil náskok Kolína na dva góly – 0:2!
     
    82
    Na chrudimské straně končí Lukáš Mastík, kterého vystřídá Sebastien Langr.
     
    81
    Horák přijde na hřiště za Stejskala.
     
    79
    Pavel Jirousek posílá na hřiště třetího útočníka, za Davida Vodrážka přijde pomoci Chrudimi Jakub Vágner.
     
    77
    Se žlutými kartami se nyní roztrhl pytel, jako další je oceněn Martin Jelínek.
     
    75
    Také druhý chrudimský stoper vyfasoval po faulu na Štajnera žlutou kartu. Jmenovitě se jedná o Michala Radouše.
     
    73
    Michal Sedláček postupoval do velké šance, za záchrannou brzdu zatáhl Tomáš Linhart. Žlutá karta pro chrudimského beka a standardní situace jako stavěná pro Jiřího Štajnera.
     
    68
    Řezníček milimetrovým centrem dokázal najít zabíhajícího Radima Holuba, který ale z malého vápna hlavou přestřelil kolínskou svatyni!
     
    66
    Dnešnímu utkání přihlíží 720 diváků!
     
    65
    Hosté se uchylují k první výměně na hrací ploše, za Adama Čapka přijde vyztužit obranu Radek Biško.
     
    61
    Další spálená gólovka v podání Chrudimi! Radim Holub si znovu dokázal najít to správné místo v pokutovém území, tentokrát ale jeho zakončení srazil jeden z obránců těsně před brankou mimo!
     
    57
    Nyní byl nejlepší střelec třetí ligy Radim Houb ve vynikající příležitosti, na prudký centr sice dokázal doklouzat, mezi tři tyče ho ale neposlal!
     
    50
    Na druhé straně mohl z rychlého protiútoku znovu udeřit Jiří Štajner, i jeho druhá konfrontace s chrudimským gólmanem ale dopadla lépe pro Mrázka! Ten jeho zakončení vyrazil reflexivně na rohový kop!
     
    30
    Po delší době se o šanci přihlásil také Kolín, Štajner se Štočkem si dokázal vypracovat kvalitní příležitost, kterou musel obětavě zastavovat Mrázek pádem pod útočníkovy nohy! Domácí příznivci si oddychli!
     
    21
    A vzápětí znovu v šanci Tomáš Vácha! Ondřej Kesner dlouhým sprintem zastihl balon na hrací ploše, na přední tyči jeho centr jemně tečoval již zmíněný útočník! Kolínský gólman znovu konečky prstů zachránil svůj tým!
     
    20
    Z nenápadné akce nakonec byla velmi dobrá šance Tomáše Váchy, který se však dostal ke gólmanovi příliš blízko a obstřelit ho již nedokázal! Čižinský si tak připsal další obtížný a důležitý zákrok!
     
    15
    Kolín právě vstřelil branku!
    Hosté se dokázali oklepat z úvodního tlaku Chrudimi a i díky velkému štěstí se dostávají do vedení! Centr Nešpora z pravé strany se štěstím na malém vápně usměrnil do chrudimské sítě JAN ŠTOČEK – 0:1!
     
    10
    Ondřej Kesner volil něco mezi centrem a střelou, balon nakonec zamířil mezi tři tyče, jenže pozorný Čižinský složitým zákrokem vytáhl balon mimo!
     
    8
    Tak to je smůla! Lukáš Mastík táhl protiútok domácího týmu, nic nevymýšlel, napřáhl se ke střele a po zemi trefil pravou tyčku Čižinského svatyně! Kolínský brankář zatím nic nechytil, již dvakrát mu pomohla branková konstrukce!
     
    3
    Tak to je nevídaný začátek zápasu zde v Chrudimi! Udeřit mohli také hosté, zkušený Jiří Štajner postupoval sám na brankáře! Lukáš Mrázek ale vyběhl a stoprocentní příležitost ligového snipera zlikvidoval!
     
    2
    To je začátek! Centr Ondřeje Kesnera přistál na hlavě Jiřího Nadrchala, který poslal balon přímo do břevna!
     
    1
    Tak to byl vynikající začátek Chrudimi! Ihned po rozehrávce poslal Vácha centrem do šance Luptovského, který dokázal předběhnout brankáře a nákopem hledat před prázdnou brankou Holuba! Ten na míč jen těsně nedosáhl, soupeř odvrátil míč na rohový kop!

    Petr Dejnožka

    Branky: 15. Štoček, 84. Biško R., 86. Štoček

    Karty:   73. Linhart (CHR), 75. Radouš (CHR) – 77. Jelínek (KOL)


    MFK Chrudim: Mrázek – Luptovský, Linhart, Radouš, Řezníček – Nadrchal, Vodrážka (79. Vágner), Mastík (82. Langr), Kesner – Vácha, Holub
    Náhradníci: Vostradovský, Langr, Vágner, Malinský

    SK Sparta Kolín: Čižinský – Biško J., Jelínek, Nešpor, Čapek (65. Biško R.), Sedláček Michal, Stejskal (81. Stejskal), Štoček, Štajner, Sedláček Marek (89. Veselý), Janíček
    Náhradníci: Výda, Kafka, Biško R., Horák, Veselý, Linhart

    Rozhodčí: Grimm – Janoch, Šauflová

    Diváci: 720
    bahis siteleri