Horní Bříza „B“ – Litvínov 0:4 (kon.) | Písek – Ďábelské Fretky 0:1 (kon.) | Slavia Praha – Svítkov 4:0 (kon.)
Horní Bříza "A" – Písek 2:0 (kon.) | Litvínov – Svítkov 3:2 (1:0 po s.s.) | Horní Bříza „B“ – Slavia Praha 0:8 (kon.)
Horní Bříza "A" – Ďábelské Fretky 3:0 (kon.) | Slavia Praha – Litvínov 3:0 (kon.) | Horní Bříza „B“ – Svítkov 0:7 (kon.)
konec
TJ ZKZ Horní Bříza „B“
0:8 (0:3, 0:5)
HC Slavia Praha
Sobota 07.06.2014, 16:00 • Horní Bříza • Finálový turnaj Ligy žen
     
    Střely na branku ve 2. polovině (celkem):

    Slavia Praha – 18 (44)
    Horní Bříza B – 0 (4) (17:05:43)
     
    Je konec utkání, které bylo jednoznačnou záležitostí pro pražskou Slavii, jež béčko Horní Břízy rozstřílela nelítostně 8:0. Sešívané měly po celý zápas drtivou převahu a turnajem proplouvají naprosto suverénně. Denisa Křížová vychytala už svou druhou nulu, takřka vůbec není znát, že běžně nastupuje v útoku a mezi tyčemi je jen na záskok. Za malou chvíli nás čeká další zápas.
     
    30:00
    Konec zápasu.
     
    28:24
    Slavia zasypává brankářku Kulhánkovou vydatnou spršku střel, ale protlačit puk do sítě se jí nedaří. Drtivá většina fanoušků se přesunula do stínu, slunce dnes pálí opravdu hodně.
     
    26:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Manko domácích hráček hrozivě narůstá, Pražanky vedou už 8:0! Horní Bříza B neprovedla dobře svůj rychlý protiútok a Slavia založila bleskový kontr, při němž Linda Hyksová předložila balonek na hůl MICHAELY RULLOVÉ, jež skórovala nekompromisní pumelicí z prostoru mezi kruhy! Asistence: Linda Hyksová.
     
    24:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Opět reagoval jeden z fanoušků na příznivou palebnou pozici pokřikem "Střílej!" a je z toho sedmý gól v síti Horní Břízy B! V prostoru pravého kruhu měla chvíli času ANETA LÉDLOVÁ a vyprodukovala přesnou dělovku, jež vymetla vzdálenější orní roh brány! Asistence: Tereza Palová, Petra Herzigová.
     
    21:06
    Horní Bříza B střídá gólmanky, Zapadlovou střídá kolegyně Kulhánková.
     
    18:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rozjetý brankostroj nebere konců a přinesl už šestý gól v síti domácích! Slávistky znovu předvedly velký důraz na brankovišti, když Pavlína Horálková sice ještě gólmanku neprostřelila, ale míček se odrazil před brankoviště před VENDULU PŘIBYLOVOU, která už měla při dorážce snadnou úlohu trefit poloprázdnou bránu! Asistence: Pavlína Horálková, Aneta Lédlová.
     
    17:59
    Barbora Kondratová (HBB) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    17:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme tu pětku, Slavia hraje i nadále ve skvělé formě! Po Janě Fričové a Lucii Manhartové se ujala míčku PAVLÍNA HORÁLKOVÁ a zblízka uklidila odražený míček za záda gólmanky Zapadlové, jež předtím znovu předvedla ve svém brankovišti několik povedených zákroků! Asistence: Lucie Manhartová, Jana Fričová.
     
    15:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávistky rozjely svůj útočný kolotoč a brankářka Zapadlová se smutně ohlédla za svá záda počtvrté! Jeden z přihlížejících fanoušků vykřikl "Střílej!" a LINDA HYKSOVÁ si tuto hlasitou radu vzala k srdci, když z vrcholu kruhů tvrdou ranou rozechvěla síťku v brance Horní Břízy! Bez asistence.
     
    15:01
    Začala druhá polovina.
     
    Střely na branku v 1. polovině:

    Slavia Praha – 26
    Horní Bříza B – 4
     
    Hokejbalistky z hlavního města v úvodní polovině podle očekávání dominovaly, což dokázaly přetavit v zisk tříbrankového vedení, když se dvakrát trefila Lucie Manhartová a jednu branku přidala Vendula Přibylová. Béčko Horní Břízy může děkovat především své brankářce Zapadlové, že neprohrává mnohem vyšším rozdílem.
     
    15:00
    První polovina skončila.
     
    14:38
    Manhartova družina nemá se svým soupeřem vůbec žádné slitování a vytrvale buší do jeho poctivého obranného bloku. Gólmanka Zapadlová teď hodně podržela svůj tým, když si poradila snad s pěti střelami z bezprostřední blízkosti!
     
    12:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražanky už sice neměly na své straně tak velkou převahu, ale i tak udeřily potřetí! Obránkyně Horní Břízy B nestihly pokrýt pohyblivé protihráčky a před brankou se probila k rychlé dorážce VENDULA PŘIBYLOVÁ, která zavěsila pod horní tyčku! Asistence: Pavlína Horálková, Lucie Manhartová.
     
    12:00
    Hokejbalistky Horní Břízy B vyrovnaly hru, Slavia už se nedostává k brankářce Zapadlové tak často, jako tomu bylo v úvodní části zápasu. Sluší se připomenout, že hráčky i rozhodčí trápí od začátku turnaje úmorné vedro.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Manhartová (Herzigová), 8. Manhartová (Rullová), 13. Přibylová (Horálková, Manhartová), 16. Hyksová, 18. Horálková (Manhartová, Fričová), 19. Přibylová (Horálková, Lédlová), 25. Lédlová (Palová, Herzigová), 26. Rullová (Hyksová)


    TJ ZKZ Horní Bříza „B“: Zapadlová (od 22. Kulhánková) – Janoušková, Kondratová, Chodetová, Radová, Rozhoňová, Svobodová, Štrofová, Kuželová, Suchanová, Uherková, Havlová, Hrůšová.
    HC Slavia Praha: Křížová – Herzigová, Fričová, Kosinová, K. Němcová – Horálková, Palová, Manhartová – Hyksová, Rullová, Mašková – Chadimová, Přibylová, Lédlová.

    Rozhodčí: Kalabza, Vais
    bahis siteleri