Horní Bříza „B“ – Litvínov 0:4 (kon.) | Písek – Ďábelské Fretky 0:1 (kon.) | Slavia Praha – Svítkov 4:0 (kon.)
Horní Bříza "A" – Písek 2:0 (kon.) | Litvínov – Svítkov 3:2 (1:0 po s.s.) | Horní Bříza „B“ – Slavia Praha 0:8 (kon.)
Horní Bříza "A" – Ďábelské Fretky 3:0 (kon.) | Slavia Praha – Litvínov 3:0 (kon.) | Horní Bříza „B“ – Svítkov 0:7 (kon.)
konec
TJ ZKZ Horní Bříza "A"
2:0 (1:0, 1:0)
HC ŠD Písek
Sobota 07.06.2014, 13:30Finálový turnaj Ligy žen
     
    Střely na branku ve 2 polovině (celkem):

    Horní Bříza – 21 (34)
    Písek – 2 (4) (14:39:11)
     
    Domácí hráčky potvrdily roli papírových favoritek a po výhře 2:0 se radují ze zaslouženého vítězství. Do střelecké listiny se zapsaly Martina Vonková a Nikola Moravjaková. Písek ani na druhý pokus nedokázal bodovat a musel skousnout další porážku. Nyní předávám slovo svému kolegovi Jakubovi Vaisovi, který pro vás bude komentovat další utkání.
     
    30:00
    Konec zápasu.
     
    29:28
    Poměr sil na ledě se varovná. Na lavici hanby zamířila za napadení Lucie Merglová (PIS).
     
    29:16
    Probíhá poslední minuta zápasu, Písek se drží v útočném pásmu, ale nedaří se mu zakončit.
     
    27:42
    Písek má k dispozici další přesilovku, s důrazem to u hrazení přehnala Barbora Martinková (HBR) a obdržela 2 minuty za napadení.
     
    25:58
    Horní Bříza už je v plném počtu, oslabení sehrála výtečně, když navýšila svůj náskok. Naopak Písek už to bude mít v cestě za vyrovnáním hodně těžké, do druhé sirény už moc času nezbývá.
     
    24:56
    Horní Bříza právě vstřelila branku!
    Domácí hráčky byly sice v početní nevýhodě, ale ani to jim nezabránilo ve vstřelení druhé branky! Míčku se zmocnila NIKOLA MORAVJAKOVÁ, která si naběhla až před píseckou bránu a povedenou střelou procedila míček za záda gólmanky Berendové! Bez asistence.
     
    23:58
    Andrea Nárožná (HBR) – 2 minuty – vražení na hrazení.
     
    21:00
    Soubor ze západu Čech stále tlačí v ofenzivní fázi na pilu a hokejbalistky z Písku nevědí, kam dřív skočit. V dosavadním průběhu zápasu se opírají především o brankářku Berendovou, která chytá velmi dobře.
     
    18:00
    Druhá polovina se zatím odvíjí v podobném duchu jako ta předchozí. Horní Bříza je aktivnějším týmem a vytváří si celou řadu střeleckých příležitostí, ale gólmanka Berendová stále drží nejtěsnější rozdíl.
     
    15:01
    Začala druhá polovina.
     
    Střely na branku v 1. polovině:

    Horní Bříza – 13
    Písek – 2
     
    Úvodní polovina je už minulostí. Mnohem úspěšnější byla pro Horní Břízu, která byla mnohem aktivnější a dočkala se zaslouženého vedení, když se po krásné souhře prosadila Martina Vonková. Písek se zatím musí soustředit především na obranu a do zakončení se probíjí jen minimálně.
     
    15:00
    První polovina skončila.
     
    13:44
    Horní Bříza i nadále drží své soupeřky od řeky Otavy v pevném objetí a je neskutečně aktivní ve střelecké fázi. Většina projektilů je ale nepřesná a gólmanka Berendová má usnadněnou práci.
     
    10:26
    Horní Bříza právě vstřelila branku!
    Tak to byla hokejbalová paráda, díky níž se domácí radují ze zaslouženého vedení! Kateřina Zikmundová dostala do volného prostoru na levém křídle nahrávku od MARTINY VONKOVÉ, které ještě míček vrátila před branku a útočnice Horní Břízy už měla snadnou úlohu zamést míček do úplně prázdné branky! Asistence: Kateřina Zikmundová, Lucie Rejlová.
     
    08:00
    Písek se začal dostávat více do hry a trochu otupil nápor Západočešek. Do útočného pásma se ale probíjí jen sporadicky, gólmanka Jandová zatím nemusela v podstatě vůbec zasahovat a spíše jen nezúčastněně sleduje dění před sebou.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Vonková (Zikmundová, Rejlová), 25. Moravjaková


    TJ ZKZ Horní Bříza "A": Jandová – Krauzová, Cerbičová, Moravjaková, Štípková, Ciňková, Bartůňková, Zikmundová, Nárožná, Šmajdová, Bucifalová, Vonková, Martinková, Rejlová, Vojtková, Dvoráková, Volková.
    HC ŠD Písek: Berendová – Kocourková, Kvíčalová, Merglová, Blažková, Holečková, Novotná, Samková, Pletková, Butulová, Heindlová, Slámová, Běličková.
    bahis siteleri