Horní Bříza „B“ – Litvínov 0:4 (kon.) | Písek – Ďábelské Fretky 0:1 (kon.) | Slavia Praha – Svítkov 4:0 (kon.)
Horní Bříza "A" – Písek 2:0 (kon.) | Litvínov – Svítkov 3:2 (1:0 po s.s.) | Horní Bříza „B“ – Slavia Praha 0:8 (kon.)
Horní Bříza "A" – Ďábelské Fretky 3:0 (kon.) | Slavia Praha – Litvínov 3:0 (kon.) | Horní Bříza „B“ – Svítkov 0:7 (kon.)
po s.s. (1:0)
Litvínov
3:2 (1:0, 1:2)
HBC Svítkov Stars Pardubice
Sobota 07.06.2014, 14:30 • Horní Bříza • Finálový turnaj Ligy žen
     
    Bonusový bod si nakonec připisuje Litvínov, o jehož vítězství rozhodla v samostatných stříleních Kristýna Pátková. Sluší se podotknout, že jsme na turnaji viděli nejvyrovnanější zápas. (15:52:51)
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných stříleních zvítězil tým Litvínov.
    Autorem branky je KRISTÝNA PÁTKOVÁ.
     
    Litvínovská gólmanka Tydlitátová si znovu poradila – 0:0.
     
    Ani celek ze severu Čech neuspěl, drama pokračuje za nerozhodného stavu – 0:0.
     
    Paramo ani napodruhé neuspělo, stav je stále bezbrankový – 0:0.
     
    Litvínov nastřelil tyčku – 0:0.
     
    Pardubice při prvním nájezdy neuspěly – 0:0.
     
    Základní hrací doba, následují tak samostatná střílení, která rozluští tajenku o jménu vítěze zápasu. Pojedou se tři série.
     
    30:00
    Druhá polovina skončila.
     
    29:20
    Fantastickou sérii zákroků teď předvedla i gólmanka Teplá, která zmařila tři nebezpečné střely z bezprostřední blízkosti!
     
    29:01
    Drama vrcholí. Litvínov je pod tlakem, hráčky Pardubic chtějí rozhodnout o svém vítězství v základní hrací době, čímž by se vyhnuly samostatným nájezdům.
     
    28:21
    A znovu obrovská šance Parama! Brankářka Tydlitátová teď uchránila svůj tým od jisté pohromy, když soupeři zlikvidovala betony samostatný únik!
     
    27:40
    V Horní Bříze sledujeme vyrovnaný hokejbal. Oba týmy se střídají v útočné aktivitě a daří se jim prověřovat pozornost brankářek. Před chvílí měly velkou šanci Pardubice, když gólmanka Tydlitátová kotouč jen tak tak udržela na svém levém betonu.
     
    24:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se dočkává odměny za krátký nápor v útočném pásmu, který korunuje gólem VERONIKA BUDILOVÁ. Asistence: Kristýna Pátková a Michaela Jurčová.
     
    22:45
    Druhý gól Svítkov hodně nabudil a nyní jsou hráčky z východu Čech aktivnější a dostávají se do více příležitostí.
     
    19:44
    Svítkov právě vstřelil branku!
    STÁŇA MEŠŤANOVÁ posílá Pardubice do vedení hodně povedenou střelou z ostrého úhlu, kterou překvapila všechny diváky a hlavně gólmanku Tydlitátovou.. Asistence: Magdalena Charvátová.
     
    17:29
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Litvínov inkasuje poměrně laciný gól, ale nutno poznamenat, že gólmanka na střelu z LENKY KOLÍNKOVÉ moc neviděla a ještě tam byla asi teč vlastní spoluhráčky. Asistence: Eliška Škodová.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 3. Lásková (Cornová, Zechovská), 25. Budilová (Pátková, Jurčová), rozh. náj. Pátková – 18. Kolínková (Škodová), 20. Mešťanová (Charvátová)


    Litvínov: Tydlitátová – Lásková, Zechovská, Bezoldová, Ajchlerová, Brotánková, Jurčová, Bublová, Budilová, Cornová, Kunstová, Neubauerová, Bartošová, Pátková.
    HBC Svítkov Stars Pardubice: Teplá – Hovorková, Mačátová, Topičová, Škodová, Motalová, Siontová, Charvátová, Pejzlová, Kolínková, P. Němcová, Kvasničková, Měšťanová.

    Rozhodčí: Touš, Kalabza
    bahis siteleri