Horní Bříza „B“ – Litvínov 0:4 (kon.) | Písek – Ďábelské Fretky 0:1 (kon.) | Slavia Praha – Svítkov 4:0 (kon.)
Horní Bříza "A" – Písek 2:0 (kon.) | Litvínov – Svítkov 3:2 (1:0 po s.s.) | Horní Bříza „B“ – Slavia Praha 0:8 (kon.)
Horní Bříza "A" – Ďábelské Fretky 3:0 (kon.) | Slavia Praha – Litvínov 3:0 (kon.) | Horní Bříza „B“ – Svítkov 0:7 (kon.)
konec
TJ ZKZ Horní Bříza „B“
0:4 (0:1, 0:3)
Litvínov
Sobota 07.06.2014, 10:30Finálový turnaj Ligy žen
     
    Střely na branku ve 2. poločase (celkem):

    Horní Bříza B – 5 (7)
    Litvínov – 13 (25) (11:27:30)
     
    Litvínov neponechal nic náhodě a potvrdil roli papírového favorita. Nakonec se raduje z vítězství 4:0, když se do střelecké listiny zapsaly dvakrát Noemi Neubauerová, Denisa Ajchlerová a Dominika Lásková. Horní Bříza B se dostala ve 2. půlce více do hry a několikrát nebezpečně prověřila pozornost gólmanky Tydlitátové, ale ta předvedla efektní zásahy. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, předávám slovo kolegovi Jakubovi Vaisovi, který pro vás za chvíli bude komentovat další zápas. Zatím na počtenou.
     
    30:00
    Konec zápasu.
     
    28:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hokejbalistky ze severu Čech pokračují v demolici svého soupeře a radují se ze čtvrté přesné trefy! Veronika Budilová přiťukla míček zpoza branky mezi kruhy na NOEMI NEUBAUEROVOU, která krásnou ranou z voleje skórovala přesně pod horní tyčku a slaví svůj druhý gól v zápasu! Asistence: Veronika Budilová.
     
    21:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Horní Bříza B je pod permanentním tlakem a inkasuje potřetí! Litvínov se usadil v útočném pásmu, při kombinaci jeho hráček se dostal míček do prostoru kruhu k Veronice Bezoldové, která našla před brankou volnou DOMINIKU LÁSKOVOU, jež nedala ranou bez přípravy brankářce Kulhánkové nejmenší šanci! Asistence: Veronika Bezoldová.
     
    17:48
    Mezi tyče Horní Břízy B se vrací brankářka Kulhánková.
     
    16:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Papírový favorit utkání pokračuje ve své dominanci a slaví druhý gól! Míček putoval po ose Dominika Lásková – Kristýna Pátková – NOEMI NEUBAUEROVÁ, přičemž posledně jmenovaná měla v pravém kruhu dostatek času a prostoru na to, aby povedenou střelou propálila brankářku Zapadlovou! Asistence: Kristýna Pátková, Dominika Lásková.
     
    15:01
    Horní Bříza B udělala změnu v sestavě, gólmanku Kulhánkovou vystřídala její kolegyně Zapadlová.
     
    15:01
    Začal druhý poločas.
     
    Střely na branku v 1. poločase:

    Horní Bříza B – 2
    Litvínov – 12
     
    Litvínov v úvodním poločase na hřišti jednoznačně dominoval a svou převahu korunoval prvním gólem turnaje, který v 8. minutě vstřelila Denisa Ajchlerová. Horní Bříza se zatím takřka k ničemu nedostala a může děkovat své gólmance Kulhánkové, která předvedla několik povedených zákroků.
     
    15:00
    První poločas skončil.
     
    07:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočešky získaly míček ve svém pásmu a založily rychlý protiútok podél hrazení, při němž se po několika přihrávkách dostala ke střele od modré čáry DENISA AJCHLEROVÁ a brankářka Kulhánková se za její pumelicí, která skončila v síti, jen bezmocně ohlédla! Asistence: Kristýna Bártová.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    TJ ZKZ Horní Bříza „B“: Kulhánková (Zapadlová) – Janoušková, Kondratová, Chodetová, Radová, Rozhoňová, Svobodová, Štrofová, Kuželová, Suchanová, Uherková, Havlová, Hrůšová.

    Litvínov: Tydlitátová – Lásková, Zechovská, Bezoldová, Ajchlerová, Brotánková, Jurčová, Bublová, Budilová, Cornová, Kunstová, Neubauerová, Bartošová, Pátková..
     
    Zápasy v základních skupinách se budou hrát na 2x15 minut.
     
    Hráčky obou mužstev se právě rozcvičují. Dá se očekávat, že turnaj bude hodně náročný, protože během obou dnů by mělo být velké horko. Situaci ještě ztěžuje fakt, že se hraje na betonovém povrchu.
     
    Hezký den! Srdečně vás vítám z Horní Břízy, která hostí mistrovství České republiky v hokejbalu žen. Domácí výběr se představí hned v zahajovacím utkání, v němž se střetne s Litvínovem. Utkání začíná v 10:30.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Ajchlerová, 17. Neubauerová (Pátková, Lásková), 22. Lásková (Bezoldová), 29. Neubauerová (Budilová)


    TJ ZKZ Horní Bříza „B“: Kulhánková (16. – 17. Zapadlová) – Janoušková, Kondratová, Chodetová, Radová, Rozhoňová, Svobodová, Štrofová, Kuželová, Suchanová, Uherková, Havlová, Hrůšová.
    Litvínov: Tydlitátová – Lásková, Zechovská, Bezoldová, Ajchlerová, Brotánková, Jurčová, Bublová, Budilová, Cornová, Kunstová, Neubauerová, Bartošová, Pátková.

    Rozhodčí: Vais, Hofmeister.
    thejrc.org