Horní Bříza „B“ – Litvínov 0:4 (kon.) | Písek – Ďábelské Fretky 0:1 (kon.) | Slavia Praha – Svítkov 4:0 (kon.)
Horní Bříza "A" – Písek 2:0 (kon.) | Litvínov – Svítkov 3:2 (1:0 po s.s.) | Horní Bříza „B“ – Slavia Praha 0:8 (kon.)
Horní Bříza "A" – Ďábelské Fretky 3:0 (kon.) | Slavia Praha – Litvínov 3:0 (kon.) | Horní Bříza „B“ – Svítkov 0:7 (kon.)
konec
TJ ZKZ Horní Bříza „B“
0:7 (0:2, 0:5)
HBC Svítkov Stars Pardubice
Sobota 07.06.2014, 19:20 • Horní Bříza • Finálový turnaj Ligy žen
     
    Béčko Horní Břízy jsme sice po první polovině chválili, ale druhá část se jí vůbec nepovedla, když v ní inkasovala 5 gólů a prohrála vysoko 0:7. Pardubice zejména ve druhé fázi zápasu předvedly velmi dobrý výkon a slaví zasloužený triumf. Od nás je to pro dnešek z Horní Břízy vše, turnaj bude pokračovat zítra. První zápas je na programu v 8:00, na řadu potom přijdou i vyřazovací boje a odpoledne už budeme znát jméno mistra České republiky za rok 2014. Děkujeme vám za pozornost, loučíme se s vámi a přejeme vám hezký zbytek dne. Na počtenou. (20:24:08)
     
    30:00
    Konec zápasu.
     
    29:17
    Horní Bříza B má poslední minutu na to, aby dnes na turnaji vstřelila alespoň čestný gól. Zatím to má ale k brankářce Teplé hodně daleko, vhazuje se v jejím obranném pásmu.
     
    27:31
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Béčko Horní Břízy už se zřejmě těší na zítřek, protože dnes opravdu nemá svůj den! Povedenou přihrávku vymyslela Petra Němcová, když balonek poslala na MAGDALENU CHARVÁTOVOU, která už si před brankou věděla rady a zvýšila vysoký náskok svého týmu! Asistence: Petra Němcová.
     
    26:46
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Pardubice pokračují v totální demolici svého západočeského soupeře! Od Veroniky Laciokové putoval míček na hokejku MICHAELY PEJZLOVÉ, jež vypálila z prostoru mezi kruhy a propálila padající brankářku Kulhánkovou! Asistence: Veronika Lacioková.
     
    23:53
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Jako kdyby mě hráčky Svítkova slyšely, teď předvedly bleskovou akci a v jejich řadách mohl vybuchnout mohutný gejzír radosti! Na vhazování se postavila Ivana Farkašová, která poslala puk za sebe na MICHAELU PEJZLOVOU, jejíž pumelice, kterou vyslala bez přípravy, zapadla přesně pod horní tyčku brány! Asistence: Ivana Farkašová.
     
    23:35
    Východočešky stále tahají za delší konec pomyslného provazu, ale brankářka Kulhánková moc práce nemá, protože její obrana teď odvádí poctivou práci.
     
    20:00
    Děj hry se odvíjí především uprostřed hřiště, obě gólmanky mají minimum práce. Přihlížíme teď hodně vyrovnané a bojovné partii.
     
    16:43
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlost, Horní Bříza B se ještě nestihla ani pořádně vzpamatovat ze třetího úderu a inkasovala počtvrté! Od Magdaleny Charvátové putoval míček na hůl STÁNI MEŠŤANOVÉ, která zamířila z prostoru kruhů neomylně podél gólmanky Kulhánkové! Asistence: Magdalena Charvátová.
     
    15:46
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Pardubice pokračují ve spanilé jízdě, vedou už 3:0! Od modré čáry vypálila IVANA MAČÁTOVÁ a vymetla všechny pavučiny z horního rohu gólmanky Kulhánkové! Bez asistence.
     
    15:01
    Začala druhá polovina.
     
    Střely na branku v 1. polovině:

    Horní Bříza B – 11
    Pardubice – 16
     
    Pardubice zatím potvrzují roli papírového favorita a vedou 2:0. Horní Bříza B odehrála asi svou nejlepší polovinu na turnaji, vytvořila si celou řadu velkých šancí, ale ztroskotala na dobře chytající brankářce Teplé.
     
    15:00
    První polovina skončila.
     
    14:19
    Hokejbalistky z města proslaveného kvalitním perníkem odrazily útok soupeřek a hnaly se do rychlého protiútoku, ale nepřesná nahrávka skončila až na zakázaném uvolnění.
     
    11:51
    Paramo už je v plném počtu, Horní Bříza sehrála přesilovku velmi dobře a vytvořila si tlak, ale gólmanka Teplá se vyznamenala a udržela čisté konto. Domácí béčko stále čeká na svůj první gól na turnaji.
     
    09:51
    Jaroslava Siontová (SVP) – 2 minuty – podražení.
     
    07:10
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Nekonečné trápení domácího béčka nebere konců, Pardubice navyšují svůj hubený náskok! Gólmanka Kulhánková si se střelou Lenky Kolínkové z mezikruží ještě poradila, ale na bleskovou dorážku KATEŘINY KVASNIČKOVÉ, která zametla puk k tyčce, už nedosáhla! Asistence: Lenka Kolínková, Martina Topičová.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Charvátová, 8. Kvasničková (Kolínková, Topičová), 16. Mačátová, 17. Mešťanová (Charvátová), 24. Pejzlová (Farkašová), 27. Pejzlová (Lacioková), 28. Charvátová (P. Němcová)


    TJ ZKZ Horní Bříza „B“: Kulhánková (Zapadlová) – Janoušková, Kondratová, Chodetová, Radová, Rozhoňová, Svobodová, Štrofová, Kuželová, Suchanová, Uherková, Havlová, Hrůšová.
    HBC Svítkov Stars Pardubice: Teplá – Hovorková, Mačátová, Topičová, Škodová, Motalová, Siontová, Charvátová, Pejzlová, Kolínková, P. Němcová, Kvasničková, Měšťanová, Farkašová, Lacioková.

    Rozhodčí: Vais, Meister.
    thejrc.org