Horní Bříza „B“ – Litvínov 0:4 (kon.) | Písek – Ďábelské Fretky 0:1 (kon.) | Slavia Praha – Svítkov 4:0 (kon.)
Horní Bříza "A" – Písek 2:0 (kon.) | Litvínov – Svítkov 3:2 (1:0 po s.s.) | Horní Bříza „B“ – Slavia Praha 0:8 (kon.)
Horní Bříza "A" – Ďábelské Fretky 3:0 (kon.) | Slavia Praha – Litvínov 3:0 (kon.) | Horní Bříza „B“ – Svítkov 0:7 (kon.)
konec
TJ ZKZ Horní Bříza "A"
3:0 (1:0, 2:0)
Ďábelské Fretky
Sobota 07.06.2014, 17:10 • Horní Bříza • Finálový turnaj Ligy žen
     
    Horní Bříza je stejně jako Slavia stoprocentní, ve svém druhém vystoupení zdolala houževnaté Ďábelské Fretky 3:0, když se o branky postaraly Nikola Moravjaková, Veronika Bucifalová a Andrea Nárožná. Za chvíli nás čeká další utkání. (18:08:00)
     
    Střely na branku:

    Horní Bříza – 30
    Ďábelské Fretky – 17
     
    30:00
    Konec zápasu..
     
    19:32
    Horní Bříza právě vstřelila branku!
    Velká oslava na domácí střídačce! Prosazuje se také i ANDREA NÁROŽNÁ, která nemohla netrefit odkrytou branku. Asistence: Veronika Bucifalová a Martina Krauzová.
     
    16:52
    Horní Bříza právě vstřelila branku!
    VERONIKA BUCIFALOVÁ zvyšuje po necelých dvou minutách druhé půle vedení Horní Břízy, když dostala míček po několika odrazech do sítě. Asistence: Martina Krauzová a Andrea Nárožná.
     
    15:58
    Domácí v plném počtu.
     
    15:01
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi úvodní polovina dalšího utkání, ve které se domácí ujali vedení po rychlé souhře hned v úvodu, ale v dalším průběhu třetiny na větší šanci nedošlo, což je způsobené i obrovským vedrem.
     
    15:00
    První poločas skončil.
     
    13:58
    Za napadení vyloučena domácí Barbora Martínková.
     
    11:54
    Horní Bříza je zatím častěji u míčku, ovšem Královou zatím mnohokrát neohrozily.
     
    1:55
    Horní Bříza právě vstřelila branku!
    Martínková poslala dlouhý pas přesně na rozběhnutou NIKOLU MORAVJAKOVOU, který překonává poprvé brankářku Fretek. Asistence: Barbora Martínková.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    TJ ZKZ Horní Bříza "A": Jandová – Krauzová, Cerbičová, Moravjaková, Štípková, Ciňková, Bartůňková, Zikmundová, Nárožná, Šmajdová, Bucifalová, Vonková, Martinková, Rejlová, Vojtková, Dvoráková, Volková.

    Ďábelské Fretky: Kaltounková (Králová) – Mazancová, Müllerová, Nováková, Hromasová, Hrkalová, Sevaldová, Faltová, Fantová, Jančová, Vopravilová, Šmídková, Omcirková..
     
    Uvidíme, jak na spanilou jízdu Slavie odpoví A-tým domácí Horní Břízy, která určitě bude chtít Pražankám uzmout mistrovský titul. Pokusí se navázat na své úvodní vítězství 2:0 nad Pískem, Ďábelské Fretky přehrály stejného soupeře 1:0. Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:10.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 2. Moravjaková (Martínková), 17. Bucifalová (Krauzová, Nárožná), 20. Nárožná (Bucifalová, Krauzová)


    TJ ZKZ Horní Bříza "A": Jandová – Krauzová, Cerbičová, Moravjaková, Štípková, Ciňková, Bartůňková, Zikmundová, Nárožná, Šmajdová, Bucifalová, Vonková, Martinková, Rejlová, Vojtková, Dvoráková, Volková.
    Ďábelské Fretky: Králová – Mazancová, Müllerová, Nováková, Hromasová, Hrkalová, Sevaldová, Faltová, Fantová, Jančová, Vopravilová, Šmídková, Omcirková.

    Rozhodčí: Touš, Hofmeister
    thejrc.org