Slovan Bratislava U21 – Šamorín 2:1 (kon.) | Trnava B – Nové Mesto n/V 3:0 (kon.) | Lok. Košice – MFK Zvolen 0:2 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava U21
2:1 (1:0)
FC ŠTK 1914 Šamorín
sk Neděle 03.08.2014, 10:30 • Pasienky, Bratislava • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Štatistiky zo zápasu:

    Strely celkovo: 11:11
    Strely na bránu: 4:4
    Žlté karty: 1:2 (12:24:46)
     
    S konštatovaním, že Slovan B vyhral v kvalitnom zápase nad Šamorínom 2:1, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok nedele!
     
    Slovan B nakoniec vyhral nad hosťujúcim Šamorínom 2:1, keď obe mužstvá predviedli kvalitné výkony a pobavili prítomných divákov zaujímavým futbalom. Domáci zvíťazili po góloch Oravca a Matejku, hostia v závere korigovali Špánikom. Belasí dnes boli predovšetkým efektívnejší v útoku, naopak, hostia doplatili na chyby v obrane a slabú efektivitu v koncovke. Slovanistická rezerva teda zostáva s plným počtom 6 bodov a skóre 3:1, hostia majú 3 body so skóre 3:2.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Hostia v závere zahrávajú štandardku z poliacej čiary, po centri sa ale nedokázali v šestnástke presadiť a domáci sa oslobodzujú.
     
    90+1
    Žltú kartu dostává Marcel Oravec (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    90+1
    Šamorín sa zatiaľ do útoku nedostal, naopak, prišla možnosť na druhej strane, Čermák ale krížnou strelou z prvej trafil tesne mimo ľavej žrde!
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    89
    Šamorín dáva gól!
    Tak napokon tu ešte máme dramatickú zápletku! Hostia totiž znižujú a ešte budú mať čas na vyrovnanie! Šamorín predviedol rýchlu akciu po pravej strane, po prihrávke do šestnástky sa do lopty v dobrej pozícii oprel ANDREJ ŠPÁNIK a trafil presne do protiľahlého rohu brány!
     
    89
    Táto akcia ale Šamorínu nevyšla, loptu si po nepresnej prihrávke dopredu prebral Polaček. Ten sa blíži k vychytanej nule, určite si ju za výborné zákroky zaslúži.
     
    88
    Čemba bol faulovaný na vlastnej polovici, hostia ešte môžu rozohrať jeden z posledných útokov v zápase. Určite sa ešte budú snažiť aspoň o vstrelenie čestného gólu.
     
    87
    Po rohu prišla ďalšia nebezpečná hlavička hráča Šamorína na prednej žrdi, Polaček loptu vytiahol spod brvna na roh. Hosťom dnes akoby nie je súdené dať gól...
     
    86
    Čo dnes chytí Polaček, to je neuveriteľné! Teraz si totiž na center z pravej strany naskočil na päťke úplne voľný Peter Sura, namieril k pravej žrdi a už sa zdalo, že lopta skončí v bráne, brankár domácich však na čiare loptu vyrazil na roh!
     
    85
    Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Lukáš Hutta, prichádza Patrik Sura.
     
    85
    Sura sa na druhej strane snažil akrobaticky zakončiť pokusom o nožničky, mieril ale vysoko nad.
     
    84
    Domáci pokračovali v útoku, loptu si na ľavej strane prebral Oravec a nádherne nahral do šestnástky Čambalovi, ten si ešte obhodil obrancu a tvrdo vystrelil, Hajdúch fantasticky vyboxoval!
     
    83
    Jakúbek si dobre prebral odrazenú loptu z druhej vlny a skúsil vystreliť zo strednej vzdialenosti, loptu ale zastavila obrana.
     
    82
    Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Michal Schober, prichádza Roland Csölle.
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Róbert Matejka, prichádza Filip Ďuriš.
     
    81
    Domáci v ďalšom protiútoku, hostia začínajú otvárať obranu. Mikuš nahrával z pravej strany do stredu šestnástky Čambalovi, ten ale loptu nedokázal zasiahnuť.
     
    80
    Hostia dokázali roh odvrátiť a takmer postupovali do brejku štyroch proti jednému, všetko ale zastavila jedna nepresná prihrávka, inak by z toho bola veľká šanca!
     
    80
    Center z rohu bol tečovaný na prednej žrdi, po zásahu hráča hostí nasleduje ďalší roh Slovana.
     
    79
    Nebezpečie na druhej strane – Oravec to skúsil prízemnou strelou spred šestnástky, lopta na mokrom teréne nabrala sklz a Hajdúch ju s námahou vytlačil pri pravej žrdi na roh.
     
    78
    Hostia sa snažia, drú, útočia, chýba tomu ale koncovka...rovnako tomu bolo aj teraz, keď viacero pokusov o strelu zastavila obrana.
     
    77
    Hrnčár zo Šamorína sa ešte snažil pozdvihnúť šance svojho tímu v dnešnom zápase, jeho strela zo strednej vzdialenosti bola zablokovaná.
     
    76
    Center z rohu letel na vzdialenejšiu žrď, kde sa domáci nepresadili a následnú odrazenú loptu si na bránkovej čiare nespracoval Mikuš.
     
    75
    Belasí v prečíslení, pri ktorom si Tichý potiahol loptu po pravej strane, miesto strely ale volil nahrávku, ktorej chýbali dôraz i presnosť, preto je z toho len roh.
     
    74
    Hostia si takýto tvrdý direkt ani nezaslúžili, v posledných minútach mali viacero príležitostí na vyrovnanie, miesto toho ale inkasujú smolný gól. Stále im však zostáva 15 minút plus nadstavený čas.
     
    73
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Slovan mal teraz potrebné športové šťastie a zvyšuje na 2:0! Celú akciu začal v strede poľa Oravec, ktorý poslal loptu do šestnástky na Čambala. Ten sa nepresadil, práve od neho sa však odrazil odkop obrancu hostí, a to bola výzva pre RÓBERTA MATEJKU – ten sledoval hru, prebral si loptu na pravej strane a pohodlne ju zasunul k žrdi!
     
    71
    Žltú kartu dostává Lukáš Čemba (FC ŠTK 1914 Šamorín).
     
    70
    Sura zo Šamorínu mal pred sebou sľubnú možnosť, keď si prebral kolmicu za obranu, dostal sa však až k rohovej zastávke, kde sa jeho akcia skončila.
     
    69
    Slovanisti po dlhšej dobe v útoku, ich snaha ale trvala len krátko, nakoľko centre Tichého a Mikuša boli zablokované. Hra sa tak znovu otáča na útočnú polovicu Šamorína.
     
    68
    Šamorín zahrával štandardku z cca 30 metrov, Hrnčár to skúsil priamo strelou, tá sa však zastavila v spleti hráčov. Následný útok hostí zastavil útočný faul.
     
    67
    Hostia si neustále hlasnejšie pýtajú vyrovnanie. Momentálne sú usadení na polovici Slovana a spôsobujú domácej obrane poriadne problémy.
     
    66
    Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Radoslav Krištan, prichádza Peter Sura.
     
    65
    Domácich teraz drží nad vodou Polaček! Krištan si vytvoril priestor na pravej strane a prudko vypálil z hranice šestnástky k bližšej žrdi, kde ale skvele vyrazil brankár domácich!
     
    64
    Ďalšia možnosť na vyrovnanie! Hutta sa v šestnástke dostal ku odrazenej lopte a z ľavého rohu pokutového územia to skúsil volejom z prvej, tesne minul pravý horný roh brány!
     
    63
    Nový muž na trávniku Čambal sa snažil sklepnúť dlhú loptu zo stredu ihriska na Matejku, prihrávku však zastavila sformovaná obrana.
     
    62
    Hostia znovu pohrozili v útoku, keď si na oblúčik z pravej strany vyskakoval v šestnástke voľný Hutta, tesne pred ním ale loptu do bezpečia vyboxoval pozorný Polaček.
     
    61
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Tomáš Bagi, prichádza Lukáš Čambal.
     
    61
    Na druhej strane v šanci neúnavný Mikuš, keď prešiel do šestnástky z pravej strany a krížne vystrelil, minul však protiľahlú žrď.
     
    60
    Polaček si teraz najprv zavaril, aby potom problém elegantne vyriešil. Brankára domácich totiž pri rozohrávke napádal Hutta, Polaček si s ním poradil peknou kľučkou.
     
    59
    Slovan v ďalšom náznaku príležitosti, keď si loptu pred šestnástkou prebral Matejka, miesto strely ešte nahrával napravo Čermákovi, ten správny moment na strelu preváhal a jeho nahrávku odkopli obrancovia.
     
    58
    Šamorín to stále skúša dlhými prihrávkami na vysunutého Huttu, ten však teraz loptu nedobehol a tak môže od brány vykopávať Polaček.
     
    57
    Mikuš predviedol krásnu individuálnu akciu na pravej strane, kde sa kľučkou zbavil obrancu a prešiel až do šestnástky, kde z uhla zakončoval, jeho strela ale minula pravý horný roh brány.
     
    56
    Oravec poslal dobre mierený center do šestnástky, kde tesne pred vybiehajúcim Hajdúchom hlavičkoval Matejka, ktorý mieril len tesne nad bránu, mohlo byť zvýšené!
     
    55
    Oravec bol faulovaný pri ľavej postrannej čiare, odkiaľ budú môcť teraz Belasí rozohrávať štandardku.
     
    54
    Domáci sa usadili na svojej útočnej polovici, obrana hostí ich však zatiaľ nepúšťa do finálnej fázy.
     
    53
    Hutta sa síce presadil v súboji tesne pred šestnástkou, potom však jeho spoluhráč fauloval a preto bola sľubná akcia hostí zastavená. Polaček môže výkopom upokojiť hru.
     
    52
    Kotula takmer zavaril Polačekovi, keď odkopával pred nabiehajúcim útočníkom hostí Huttom, brankár domácich to ale napokon zvládol a loptu odkopol.
     
    51
    Schober to z priameho kopu skúsil tvrdou strelou priamo na Polačeka, ten zasiahol výborne a loptu vyboxoval do bezpečia!
     
    50
    Šamorín môže po faule zahrávať zaujímavú štandardku z pravej strany vo vzdialenosti 20 metrov.
     
    50
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Viktor Miklós, prichádza Simon Tichý.
     
    49
    Slovan sa snažil odpovedať na aktivitu Šamorína, po centri Oravca z ľavej strany sa ale Matejka v šestnástke hlavou nedokázal presadiť.
     
    48
    Ďalšia možnosť hostí, po strele záložníka Šamorína z hranice šestnástky ale bez väčších problémov zasiahol spoľahlivý Polaček.
     
    47
    Mohlo byť vyrovnané! Hostia predviedli peknú akciu, z ktorej rezultoval center z pravej strany, do ktorého sa v šestnástke oprel hlavou Hutta, vo výbornej pozícii mieril nad bránu Polačeka, ktorý sa ani nepohol!
     
    46
    Šamorín začal v druhom polčase mimoriadne aktívne, keď Hrnčár potiahol loptu po pravej strane, tá mu však ušla príliš ďaleko a skončila za čiarou, preto vykopával Polaček.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Štatistiky po 1.polčase:

    Strely celkom : 6:3
    Strely na bránu : 2:1
    Žlté karty: 0:1
     
    Prvý polčas dnešného zápasu priniesol zaujímavý futbal s šancami na oboch stranách. Slovan vedie najtesnejším rozdielom, keď sa v 33.minúte presadil z penalty Oravec, ktorý potrestal ruku hosťujúceho obrancu v pokutovom území. Hostia mohli vyrovnať po obrovskej šanci Kontára, domácich ale perfektným zákrokom na čiare podržal Polaček. Hostia jasne ukazujú, že si do hlavného mesta prišli po ligové body, čo budú chcieť dokázať v druhom polčase. Ten sa začne približne o 11:32, teším sa na vás pri jeho začiatku.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Oravec je pri chuti, teraz rozhadzoval nahrávky z jeho pozície v strede ihriska, tento center dopredu však presný nebol a tak od vlastnej brány vykopne Hajdúch.
     
    45
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    45
    Slovan je v závere polčasu aktívny, najprv neuspel s kľučkami v šestnástke Miklós, po následnom centri hlavičkoval Matejka, Hajdúch ale chytá.
     
    44
    Dobre hrajúci Jakúbek sa dostal k strele tesne spred šestnástky, po dlhom náprahu ale mieril mimo brány.
     
    43
    Hostia okamžite odpovedali, keď po ich akcii prišiel center z pravej strany, loptu si však v šestnástke stiahol dnes suverénny Polaček.
     
    42
    Slovanisti predviedli peknú kombináciu – Oravec poslal vysokú loptu na Matejku, ktorý ešte sklepával napravo na Čermáka, pred ním ale zasiahol obranca.
     
    41
    Loptu si postavil Oravec, trafil ale len do múru. Odrazenú loptu si perfektne prebral Jakúbek a poslal ju naľavo Cingelovi, ten aj vystrelil, trafil len bočnú sieť.
     
    40
    Jakúbek poslal technickým oblúčikom loptu presne dopredu na Čermáka, ten bol faulovaný a tak Slovan zahrá štandardku z osi ihriska vo vzdialenosti cca 23 metrov.
     
    39
    Polaček posielal dlhý výkop dopredu na vysokého Matejku, ten sa ale proti obrane hostí nepresadil. Pri lopte tak ostane Šamorín.
     
    38
    Hostia sú povzbudení dvomi zaujímavými šancami a neustále sa snažia podnikať útočné akcie. Všetko však rieši Polaček, ktorý dobre číta hru a preberá si dlhé lopty za obranu Belasých.
     
    37
    Obrovská, obrovská šanca hostí! Martinka si najprv prebral prihrávku na pravej strane šestnástky, zasekol obrancu a ešte poslal do stredu Huttovi, ten po nevydarenej strele doslova načechral na ľavú stranu Kontárovi a jeho strelu do odkrytej brány na čiare fantasticky zlikvidoval Polaček! Výborný zákrok brankára drží Slovanu vedenie.
     
    36
    Mohlo byť vyrovnané! Hutta sa na pravej strane utrhol Reiselovi a postupoval proti osamotenému Cingelovi, na ľavej strane šestnástky mal ešte voľného spoluhráča, útočník hostí ale volil strelu, ktorú obranca Cingel zablokoval! Z tohto mohol Šamorín vyťažiť viac!
     
    35
    Slovanisti pri útočnej chuti, teraz ale Mikuš v útočnom súboji fauloval a tak môžu rozohrávať hostia, ktorí však ihneď strácajú loptu.
     
    34
    Domáci sa dostali do trochu šťastného vedenia, doteraz totiž bola hra viac vyrovnaná. Uvidíme, ako sa s tým hostia zo Šamorína vysporiadajú.
     
    33
    Za úmyselnú ruku po strele Oravca vidí Andrej Špánik zo Šamorína žltú kartu.
     
    33
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    MARCEL ORAVEC napodobnil slávneho Antonína Panenku a jeho penaltu z finále ME 1976, keď jemným oblúčikom poslal loptu presne do stredu brány, zatiaľ čo Hajdúch už bol pri pravej žrdi!
     
    33
    Loptu si na biely bod stavia kapitán Oravec.
     
    32
    Strelu Oravca po priťuknutí Mikuša zastavil obranca hostí v šestnástke rukou, Slovan bude zahrávať pokutový kop!
     
    31
    Polaček poslal dlhú loptu dopredu na Matejku, ten bol však v ofsajde a tak Slovan ďalšiu útočnú akciu pre tento moment nezaloží.
     
    30
    Center z rohu doletel až na zadnú žrď, kde v akrobatickej pozícii chrbtom k bráne zakončoval Mikuš, veľa však nechýbalo, keď len tesne minul bránu!
     
    30
    Mikuš je na pravej strane aktívny a robí problémy Chromému, ten teraz pred záložníkom Belasých radšej loptu odhlavičkoval na roh.
     
    29
    Center z rohu vyboxoval pred seba Hajdúch, pri zákroku bol navyše aj faulovaný a tak môžu hostia rozohrávať od vlastnej brány.
     
    28
    Matejka prenikal do šestnástky po pravej strane, po zásahu protihráča však z toho bude rohový kop.
     
    27
    Hostia dnes často zbytočne odkopávajú lopty v situáciách, kedy to nie je potrebné. Stalo sa tak aj teraz, keď vďaka tomu Slovan zadarmo získal loptu.
     
    26
    Domáci Oravec si po kľučke v strede ihriska pýtal faul, rozhodca však ostal pokojný a hra tak pokračuje. Následne Slovan podnikol peknú akciu, center Mikuša z pravej strany ale odkopol obranca.
     
    25
    Hra trochu stratila tempo, v posledných minútach sledujeme len málo gólových príležitostí. Oba tímy sa snažia nájsť cestu cez sformované obrany.
     
    24
    Hra pokračuje, pri lopte Slovan, center Cingela na Reisela ale vystihol Hrnčár, ktorý loptu poslal hlavou na brankára Hajdúcha.
     
    23
    Nepríjemný hlavičkový súboj v stredovom kruhu, po ktorom na zemi ostávajú ležať dvaja hráči, ktorí potrebujú krátke ošetrenie. Túto prestávku tímy zároveň využívajú na občerstvenie v horúcom počasí.
     
    22
    Šamorín hrozí peknými kolmicami na behavého útočníka Huttu, ten bol však aj v tomto prípade v postavení mimo hru a tak do zakončenia postupovať nemohol.
     
    21
    Hosťujúci Hrnčár poslal veľmi dlhý out až do pokutového územia, kde sú dnes hostia nebezpeční, v tomto súboji bol ale úspešnejší Reisel, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    20
    Slovanisti v rýchlej útočnej akcii, keď si na kolmicu na ľavej strane nabiehal Miklós, Hajdúch však dobre čítal hru a vďaka skorému vybehnutiu loptu kryl.
     
    19
    Slovanisti následne získali v súboji loptu a tak sa snažia o útok. Oravec sa už-už dostával do šestnástky po lopte z outového vhadzovania, v poslednej chvíli ale loptu odkopol dobre postavený Pončák.
     
    18
    Hra má teraz veľmi dobré tempo, v útočnej snahe hostia, po dlhom nákope ale pred dobiedzajúcim útočníkom odkopol loptu Kotula.
     
    17
    Center z rohu smeroval na prednú žrď, tam však loptu nedokázal nikto tečovať a tak skončila na bočnej sieti brány.
     
    16
    Slovanisti okamžite otočili hru na druhú stranu, kde Jakúbek ešte spred šestnástky nahrával do šestnástky Matejkovi, tomu však chýbal krok a tak na loptu nedosiahol. Nasleduje však roh domácich.
     
    15
    Hostia však neostali domácim nič dlžní – okamžite založili rýchlu akciu, na ľavej strane sa uvoľnil Hrnčár a poslal nebezpečný center do šestnástky, kde hlavičkoval Hutta, jeho dobrý pokus zablokoval obranca!
     
    15
    Slovanisti založili rýchly brejk a takmer z toho bolo nebezpečenstvo pre Hajdúcha, Matejka však pred bránou nedoskočil na dobre mierený center.
     
    14
    Hosťom rozohrávka štandardky nevyšla, nízky center bez problémov odkopol brániaci Čermák.
     
    13
    Séria tvrdých súbojov v strede ihriska, zakončená faulom zo strany Belasých, nasleduje štandardka Šamorína z 25 metrov z pravej strany.
     
    12
    Hra sa oproti úvodu trochu vyrovnala, teraz s loptou na polovici Slovana hrali hostia. Akciu však pokazili nepresnou nahrávkou, ktorá smerovala do outu.
     
    11
    Cingel zbytočne stratil loptu a takmer založil šancu Šamorína, Hutta však stál v ofsajde a preto tento náznak možnosti zastavil rozhodca.
     
    10
    Hra sa okamžite otočila na druhú stranu, kde dokázali zakončiť aj Slovanisti – po oblúčiku z pravej strany sa do lopty pred šestnástkou oprel Mikuš, tvrdou strelou ale mieril tesne nad brvno Hajdúchovej brány.
     
    9
    Prvá šanca zápasu a mali ju hostia! Po pravej strane prenikol Krištan a poslal center na protiľahlú žrď, kde hlavičkoval Martinka, zblízka mieril tesne nad Polačekovu bránu!
     
    8
    Sledujeme kopu nepresností na oboch stranách. Hra sa odohráva v strede ihriska, ani jeden z tímov sa nedostáva do súvislej kombinácie.
     
    7
    Krištan rozohral štandardku veľmi zle, prízemný center bez problémov odkopla obrana. Hostia následne zle rozohrali a tak o loptu prišli.
     
    6
    Kotula fauloval na ľavej strane, z čoho rezultuje zaujímavá štandardka Šamorína z cca 20 metrov z ľavej strany.
     
    5
    Hostia pohrozili – po kombinácii v strede poľa prišiel dlhý pas dopredu, kde pred nabiehajúcim Huttom vybehol za hranicu šestnástky Polaček a odkopol loptu do outu.
     
    4
    Šamorín športovo zakopol loptu v dôsledku zdravotných problémov hráča Slovana, Jakúbek loptu takisto športovo vrátil až k Hajdúchovi.
     
    3
    Center z rohu preletel nikým netečovaný popred bránu, na ľavej strane loptu ešte stíhal Reisel, napokon mu ušla do outu. Konečne teda môžu rozohrávať hostia.
     
    3
    Slovan stále pri lopte, v strede poľa dobre rozohral Matejka, z následnej akcie po pravej strane rezultuje prvý roh domácich.
     
    2
    Po outovom vhadzovaní sa na ľavej strane uvoľnil kapitán Slovana Oravec a poslal strieľaný center priamo pred bránu, tam si loptu v prvom zákroku pokryl Hajdúch.
     
    1
    Domáci mali k dispozícii úvodný výkop a podnikli aj prvú útočnú akciu, Matejka si však nedokázal spracovať dlhý nákop na súperovu polovicu. Belasí však ostanú pri lopte.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -2
    Hráči oboch tímov už vstupujú na trávnik, domáci v modro-čiernych dresoch, hostia v bielo-modrej farebnej kombinácii.
     
    -10
    Príjemné nedeľné popoludnie prajem všetkým priaznivcom futbalu z bratislavských Pasienkov,kde si o pár minút zmerajú sily futbalisti rezervy bratislavského Slovana s hosťami zo Šamorína. V horúcom počasí si na tribúny našlo cestu slušné množstvo fanúšikov, ktorí si chcú pozrieť malé lokálne derby. Dnes to bude na Pasienkoch určite zaujímavé, prajem vám príjemný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠK Slovan Bratislava B: Polaček – Kotula, Reisel, Miklós, Cingel – Oravec (C), Jakúbek, Mikuš, Bagi – Matejka, Čermák
    Náhradníci: Sakar (NB) – Ďuriš, Čambal, Rodriguez Chabi, Tichý

    FC ŠTK 1914 Šamorín: Hajdúch – Pončák (C), Schober, Hrnčár, Chromý – Martinka, Kontár, Čemba, Krištan, Špánik – Hutta
    Náhradníci: Smoleňák (NB) – Pinte, Csölle, Sura, Mezzei, Vozár, Smoleňák

    Rozhodca: Jurenka – Čajka, Vitko.
     
    DOXXbet liga pokračuje svojím druhým kolom, v rámci ktorého dnes uvidíme malé lokálne derby! Na bratislavské Pasienky, kde svoje domáce zápasy hráva Slovan Bratislava B, totiž pricestuje súper z neďalekého Šamorína. Domáce mužstvo, v ktorom hrá viacero mladých hráčov, sa už tradične prezentuje útočným prejavom a pekným futbalom, pričom kvalitou nezaostávajú ani nedeľňajší hostia. Oba tímy navyše v prvom kole dokázali naplno zabodovať a ešte tak zvýšili svoju motiváciu uspieť v tomto meraní síl. V nedeľu od 10:30 sa na vás pri textovom prenose z tohto zápasu teší Tomáš Schügerl.
     
    Aktuálna forma

    Slovan B vstúpil do sezóny zápasom na pôde ďalšieho nováčika z Nového Mesta nad Váhom. Pre Slovan to bol náročný zápas, domáci mimoriadne túžili po prvých bodoch v súťaži. O výhre Belasých napokon rozhodol presným zásahom v 55.minúte Marcel Oravec. Belasí teda majú na konte 3 body pri skóre 1:0.

    Šamorín nastúpil na domácom ihrisku pred 347 divákmi proti Pohroniu Žiar n.Hronom Dolná Ždaňa. Domáci tím sa dlho nedokázal presadiť proti konsolidovanej obrane hostí, až gólové mlčanie prelomil v 81.minúte Krištan. Poisťujúci gól pridal v 83.minúte Chromý, preto má Šamorín v tabuľke 3 body pri skóre 2:0.
     
    FC ŠTK 1914 Šamorín

    Klub, ktorý v tomto roku slávnostne oslávil storočnicu, vstupuje do ďalšieho ročníka účinkovania v druhej najvyššej súťaži. Šamorín postupne stabilizoval svoju výkonnosť, stal sa stabilným účastníkom druhej ligy a potvrdiť to bude chcieť aj v tomto roku. Nový tréner Michal Salenka môže naďalej počítať s konsolidovaným hráčskym kádrom, do ktorého pred sezónou pribudli viaceré posily – napríklad Chromý (Dubnica), Martinka (Slovan), či Kontár (Petržalka). V základnej zostave stále hráva aj bývalý reprezentant a šikovný záložník Attila Pinte, kapitánom je bývalý obranca Interu Bratislava Vladimír Pončák. Šamorínsky káder predstavuje ideálny mix mladosti a skúsenosti, preto s týmto tímom treba v tejto sezóne vážne počítať.
     
    ŠK Slovan Bratislava B

    Juniori bratislavského Slovana obsadili v uplynulom ročníku tretej najvyššej súťaže 4.priečku, vďaka čomu si zaistili účinkovanie v rozširujúcej sa DOXXbet lige. Tím Slovana je zložený predovšetkým z mladých a talentovaných hráčov, ktorí pri nabitej konkurencii nedostávajú priestor v A-mužstve Belasých. Mužstvo je pravidelne dopĺňané aj niekoľkými stabilnými hráčmi A-tímu, ktorí v zápasoch nedostali príležitosť, či sa prípadne potrebujú rozohrať po zraneniach. Slovan v súčasnosti zápasí s nabitým programom, v stredu ho totiž čaká odveta predkola Ligy majstrov v Tiraspole. Preto sme sami zvedaví, ako tréner Jozef Majoroš poskladá základnú zostavu na nedeľňajší zápas B-mužstva Belasých.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 33. Oravec (pen.), 73. Matejka – 89. Špánik

    Karty:   90+1. Marcel Oravec (SBB) – 33. Špánik (SAM), 71. Lukáš Čemba (SAM)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Polaček – Kotula, Reisel, Miklós, Cingel – Oravec (C), Jakúbek, Mikuš, Bagi – Matejka, Čermák
    Náhradníci: Sakar (NB) – Ďuriš, Čambal, Rodriguez Chabi, Tichý

    FC ŠTK 1914 Šamorín: Hajdúch – Pončák (C), Schober, Hrnčár, Chromý – Martinka, Kontár, Čemba, Krištan, Špánik – Hutta
    Náhradníci: Smoleňák (NB) – Pinte, Csölle, Sura, Mezzei, Vozár, Smoleňák

    Rozhodčí: Jurenka – Čajka, Vitko
    bahis siteleri