Vítkovice – Čerepovec 3:5 (kon.) | Třinec – Košice 4:0 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
3:5 (2:1, 1:3, 0:1)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 14.08.2014, 15:00 • WERK ARENA Třinec • STEEL CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:29
    Puk nakonec zůstal před brankovou čarou, skóre se tedy nemění.
     
    54:29
    Že by další kuriózní branka? Střelu Patrika Zdráhala tečoval jeden z hráčů Čerepovce přímo do brakoviště, tam se kotouč několikrát odrazil od Magarilova. Rozhodčí kontrolují na videu, zda nepřešel brankovou čáru!
     
    51:59
    Rána Kloka od modré sice letěla vedle, kotouč se ale od zadního mantinelu odrazil k volnému Lukáši Kucserovi, který však přestřelil odkrytou branku!
     
    50:00
    Přesně deset minut před koncem třetí třetiny je vyloučen další hráč Čerepovce. Krosčeku se dopustil Zakhar Arzamastsev, odpyká si dvě minuty. 47 vteřin přesilovky 5 na 3 pro Vítkovice.
     
    48:47
    Také Ostravané si v tomto zápase zahrají dvojnásobnou přesilovku. Aleksandr Shinin u hrazení sestřelil jednoho z vítkovických hráčů, odsedí tedy dvě minuty za krosček. 40 vteřin přesilovky 5 na 3 pro Vítkovice.
     
    47:27
    Ostravané si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici na dvě minuty usedá Vadim Berdnikov, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    46:05
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Nejprve před Magarilovem neuspěl Němec, Severstal pak z protiakce udeřil! NIKOLAY KAZAKOVTSEV zavezl puk do útočné třetiny a nenápadnou střelou kolem bránícího Kováře propálil Dolejše! Bez asistence.
     
    41:29
    Hlinka zavezl kotouč až před branku Severstalu, kde ho přenechal dojíždějícímu Szturcovi. Ten na Magarilova zkusil kličku do bekhendu a mnoho nechybělo, aby se radoval z gólu!
     
    38:29
    Obrovská šance Vítkovic na srovnání! Patrik Zdráhal našel zcela volného Petra Koloucha, ten ránou z první ale nedokázal trefit prázdnou branku!
     
    36:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tlak Vítkovic přináší třetí branku v Magarilově síti! Jiří Burger našel zpoza branky zcela nehlídaného PETRA HÚŽEVKU, jen ránou z voleje vymetl pavučinky Magarilovy branky! Asistence: Jiří Burger.
     
    34:30
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal odskakuje do dvoubrankového trháku! Kvapil po návratu z trestné rozjel akci svého celku, na jejím konci stál NIKOLAY KAZAKOVTSEV, který propálil Dolejše mezi betony! Asistence: Gennadiy Stolyarov.
     
    32:12
    Přesilovka pro Vítkovice. Roman Szturc se už už dral do úniku, když ho na modré podrazil Marek Kvapil. Ten si odsedí dvě minuty.
     
    29:31
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal nakonec dvojnásobnou výhodu využívá a jde do vedení! Evgeniy Mons vyslal puk skrz brankoviště na volného PAVLA CHERNOVA, který jen doklepl puk do odkryté branky! Asistence: Evgeniy Mons, Dmitriy Kagarlitskiy.
     
    28:53
    Výhoda Čerepovce se zdvojnásobuje! Andreyho Shefera nedovoleně bránil Roman Szturc. Severstal má k dispozici 1:15 přesilovky 5:3.
     
    28:08
    Tým z Ruska si zahraje početní výhodu. Na trestnou lavici usedá Jan Štencel, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    23:19
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tentokráte už se GENNADIY STOLYAROV nemýlil a srovnává stav zápasu! Dolejš před inkasovanou brankou dokázal zastavit dva pokusy Čerepovce, na dorážku Stolyarova už ale byl krátký! Asistence: Nikolay Kazakovtsev.
     
    21:47
    Na Magarilovi si teď vylámal zuby také Kolouch. Patrik Zdráhal pak ve snaze vybojovat puk fauloval jednoho z protihráčů, odsedí si tedy dvě minuty za hákování.
     
    14:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané vsítili velmi kuriózní braku a jdou do vedení! JAN KÁŇA nahazoval puk ze středového kruhu na branku, Magarilov ho ale vyrazil hodně nešťastným způsobem a černý kousek pryže doskákal do branky! Asistence: Vladimír Svačina, Erik Němec.
     
    11:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané skórují z protiútoku a srovnávají krok! Vladimír Svačina vyslal na Magarilova prudký projektil, brankář Severstalu ho nedokázal udržet a dojíždějící JAN KÁŇA doklepl kotouč do sítě! Asistence: Vladimír Svačina, Erik Němec.
     
    08:28
    Vítkovice si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici usedá Stanislav Kalashnikov, který nedovoleně bránil vítkovický útok.
     
    06:48
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Čerepovec jde do vedení! Severstal sehrál před Dolejšem rychlou akci na jeden dotek, na jejímž konci byl PAVEL CHERNOV, jemuž stačilo poslat kotouč do odkryté branky! Asistence: Dmitriy Kagarlitskiy, Evgeniy Mons.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 12. Káňa (Svačina, Němec), 15. Káňa (Svačina, Němec), 37. Húževka (Burger) – 7. Chernov (Kagarlitskiy, Mons), 24. Stolyarov (Kazakovtsev), 30. Chernov (Mons, Kagarlitskiy), 35. Kazakovtsev (Stolyarov), 47. Kazakovtsev


    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Šindelář) – Stehlík, Šenkeřík, Kovář, Čerešňák, Klok, Štencel, Pastor, Dudáš – Húževka, Burger, Šedivý – Svačina, Němec, Káňa – Zdráhal, Kolouch, Kucsera – Szturc, Hlinka, Vandas
    Severstal Čerepovec: Magarilov (Smiryagin) – Shefer, Urbom, Shinin, Stasenko, Arzamastsev, Lukin, Kalashnikov, Nekolenko – Kvapil, Zemchenko, Stolyarov – Kagarlitskiy, Chernov, Mons – Monakhov, Berdnikov, Dedunov – Kuvaev, Kuptsov, Kazakovtsev

    Rozhodčí: Mikula, Trombik – Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri