Slovan Bratislava – Senica 4:1 (kon.) | Zlaté Moravce – B. Bystrica 1:1 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:1 (1:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Pátek 15.08.2014, 18:30 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. (Zlaté Moravce) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    V posledných sekundách duelu sa mohol stať hrdinom domácich Patrik Sabo, ktorého strelu však dokázal vytečovať na rohový kop Lipták. Ten tak dokonale odčinil svoj faul z prvého polčasu, po ktorom nasledovala penalta v neprospech jeho tímu.
     
    90
    Po úspešne odvrátenom priamom kope Saba hostia vyrazili do rýchlej kontry. Novic na ihrisku Šofčík sa na pravom krídle dokázal uvoľniť, jeho center našiel na zadnej žrdi voľného Ballka, ktorý však namiesto toho, aby zakončil, volil ešte spätná prihrávku, čo sa mu stalo osudným.
     
    89
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Patrik Banovič, prichádza Marek Šovčík.
     
    88
    Pavelka zasiahol Banoviča do tváre a spôsobil mu tržné zranenie. Hlavný rozhodca udelil robustnému útočníkovi Moraviec druhú žltú kartu, ktorá znamená jediné – v samom závere duelu si hostia zahrajú v početnej prevahe.
     
    88
    Tak, toto je priam neuveriteľné. Tesne potom ako sa Banovič vrátil na ihrisko, ho vidíme opäť ležať na trávniku držiac sa za tvár! Rozhodca drží v rukách červenú kartu – bude sa vylučovať!
     
    86
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Nicolas Šumský, prichádza Maroš Balko.
     
    84
    Žltú kartu dostává Karol Pavelka (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    83
    Sukisa dostal za obranu dlhú loptu, nechýbalo mu veľa, aby sa dostal do stopercentnej tutovky. Boroš však opäť skvele prečítal hru, tak ako v tomto zápase už neraz.
     
    80
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Peter Ďurica, prichádza Elvis Mashike Sukisa.
     
    74
    Žltú kartu dostává Patrik Sabo (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    73
    Dlhá lopta prepadla za hosťujúcu defenzívu, kde číhal Peter Ďurica. Ten sa mohol dostať do veľmi sľubnej pozície, no v poslednej chvíli ho zastavil Vajda, ktorý bol poslednou inštanciou.
     
    67
    Do jednej z ojedinelých šancí sa dostal na strane hostí čerstvý Wojnar, ktorý to z pravej strany vyskúšal strelou. Jeho pokus z uhla však príliš presný nebol a lopta sa po ňom obtrela len o bočnú sieť!
     
    64
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Márius Charizopulos, prichádza Karol Pavelka.
     
    58
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Jozef Dolný, prichádza Petr Wojnar.
     
    55
    Vážnejšia šanca sa rysovala pre Petra Ďuricu, ktorému ju však zmaril výborným čítaním hry hosťujúci brankár Peter Boroš. Ten je zároveň aj kapitánom svojho celku.
     
    46
    Peter Orávik napokon nenastúpil do druhého polčasu. Strelca domáceho gólu nahradil Juraj Pilát.
     
    37
    Banská Bystrica dala gól!
    Obrana Zlatých Moraviec nebrala varovanie Ľuptáka dosť vážne a pri následnom rohovom kope si nepokryla v pokutovom území DAVIDA STŘIHAVKU, ktorého hlavičku ešte tečoval jeden z brániacich hráčov a lopte v ceste do brány už Kováč nedokázal zabrániť!
     
    36
    Vyrovnanie Dukly mohlo prísť ako blesk z jasného neba. Ľupták dostal až príliš veľa priestoru na pravom krídle, uvoľnil sa cez trojicu protihráčov a následne zakončil. Kováč jeho prízemný pokus vytesnil na tyčku, kde loptu pohotový Pavlenda odkopol na roh.
     
    34
    Ďalšiu sľubnú šancu mal domáci Peter Ďurica, ktorému sa otvoril priestor na strelu. Tá napokon aj prišla, no skončila len na hradbe tiel pred Borošom.
     
    32
    Zlaté Moravce dali gól!
    Loptu si na biely bod postavil PETER ORÁVIK, ktorý to spravil veľmi skúsene. Boroš sa hodil po svojej ľavej ruke, tvrdá strela domáceho záložník smerovala presne do opačnej strany hosťujúcej svätyne!
     
    31
    Peter Lipták bol za svoj faul v pokutovom území potrestaný žltou kartou.
     
    31
    Zlaté Moravce budú po faule Liptáka kopať pokutový kop.
     
    20
    Martin Chren aj so šťastím udržal loptu na svojich kopačkách, následne ju veľmi pekne prehodil na Ďuricu, ktorý sa ocitol v pokutovom území, no jeho prihrávku pred bránu zblokovali hosťujúci obrancovia na rohový kop.
     
    13
    Centrovaná lopta Ďuricu prepadla na zadnú tyč k nekrytému Charizopulosovi, ktorý ani na dva krát nedokázal zakončiť, respektíve vytvoriť šancu pre svojich spoluhráčov.
     
    11
    Obrovská skrumáž v šestnástke Banskej Bystrice. Charizopulos chcel z ľavej strany odcentrovať, lopta mu však príliš nesadla, čo paradoxne zahralo domácim do karát. V blízkosti Boroša sa totiž k lopte dostal Valenta, no ten ani za pomoci spoluhráčov hosťujúceho brankára neohrozil!

    Michal Bakoš

    Branky: 32. Orávik (pen.) – 37. Střihavka

    Karty:   74. Sabo (ZMO), 84. Pavelka (ZMO) – 31. Lipták (BBY)   88. Pavelka (ZMO)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Chren, Nikolič, Štrbák – Charizopulos (64. Pavelka), Ďurica (80. Sukisa), Sabo, Orávik (46. Pilát) – Djuričič, Valenta.
    Náhradníci: Novota – Pilát, Mujkoš, Szöke, Sukisa, Pavelka, Stanić

    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš – de Vito, Banovič (89. Šovčík), Vajda, Savič – Šumský (86. Balko), Lipták, Ľupták, Dolný (58. Wojnar) – Peňaška, Střihavka.
    Náhradníci: Budinský – Balko, Fajčík, Wojnar, Šovčík.

    Rozhodčí: Šuniar – Somoláni, Petríček – Kráľovič

    Diváci: 1200
    bahis siteleri