Lugano – HC Slovan 2:3 (1:3 po s.n.) | Toljatti – Slavia 2:3 (po pr.)
po s.n. (1:3)
HC Lugano
2:3 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:0)
HC Slovan Bratislava
sk Sobota 16.08.2014, 17:30 • Aréna Pista Resego, Lugano, Švajčiarsko • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Slovan napokon víťazí v Lugane po samostatných nájazdoch, ktoré za hostí premenili Tomáš Netík, Ladislav Nagy a Martin Štajnoch, na domácej strane bol úspešný Ilari Filpulla. To je z dnešného prenosu všetko, dobrú noc všetkým želá Vladimír Korduliak. (20:20:42)
     
    Koniec zápasu.
     
    Slovan úvodný nájazd premenil......
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Ani predĺženie neprieslo rozuzlenie, na víťaza zápasu si teda ešte chvíľku počkáme. Po krátkej úprave ľadu diváci tak uvidia samostatné nájazdy. Kto sa bude napokon radovať z víťazstva?
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    62:30
    Polovica času z predĺženia je za nami, gól nepriniesla.....
     
    61:15
    Pokračujeme hrou v predĺžení, diváci v Lugane sa však už tešia na obľúbené samostatné nájazdy.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    HC Slovan napokon dvojgólové vedenie po prvej časti hry neudržal a domáci posielajú zápas do predĺženia. Po krátkej prestávke pokračujeme hrou štyroch proti štyrom v čase maximálne päť minút.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:46
    Hra prerušená, ešte štrnásť sekúnd.....
     
    58:00
    Máme pred sebou posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    56:11
    V Lugane je stav stále nerozhodný, domáci tím dokázal nájsť odpoveď na dva góly hostí, do konca riadneho hracieho času už moc veru nezostáva.
     
    52:19
    Do konca zápasu ešte niečo viac ako osem minút, podarí sa niektorému z tímov rozhodnúť, alebo pôjde zápas do predĺženia?
     
    46:19
    HC Lugano dáva gól!
    Domáci tím za hlasnej podpory svojich fans vyrovnáva druhým gólom v zápase, do listiny strelcov sa tak zapísal JULIEN VAUCLAIR. Asistencie: Stefan Ulmer a Janick Steinmann.
     
    45:00
    V Lugane nám pokročil čas, z tretej časti koláča sme ukrojili štvrtinu, stále žije nádej na víťazstvo v riadnom hracom čase.
     
    42:12
    Nejaký ten čas sme z tretieho dejstva ukrojili, do konca však ešte ďaleko, pozorne teda sledujme, či sa podarí hosťom zápas ukončiť víťaztstvom.
     
    40:02
    Tak napokon sme dohrali tie dve minútky a zopár sekúnd, ktoré chýbali do ukončenia druhej časti hry, a pokračujeme ďalej treťou tretinou.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 24. Schlumpf (Klasen, Pettersson), 47. Vauclair (Ulmer, Steinmann) – 4. Nedorost (Vondrka), 17. Šťastný (Surový)


    HC Lugano:
    HC Slovan Bratislava: Janus (Backlund) – Baranka, Sersen, Sigalet, Štajnoch, Mojžíš, Brejčák, Mihálik, Luža – Vondrka, Nedorost, Nagy – Bartovič, Bližňák, Murley – Šťastný, Surový, Hudáček – Jeglič, Tičar, Netík – Lunter, White
    bahis siteleri