Lugano – HC Slovan 2:3 (1:3 po s.n.) | Toljatti – Slavia 2:3 (po pr.)
po s.n. (1:3)
HC Lugano
2:3 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:0)
HC Slovan Bratislava
sk Sobota 16.08.2014, 17:30 • Aréna Pista Resego, Lugano, Švajčiarsko • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:19
    HC Lugano dáva gól!
    Domáci tím za hlasnej podpory svojich fans vyrovnáva druhým gólom v zápase, do listiny strelcov sa tak zapísal JULIEN VAUCLAIR. Asistencie: Stefan Ulmer a Janick Steinmann.
     
    23:48
    HC Lugano dáva gól!
    Tak domáci tím sa rozhodol skomplikovať hosťom život a do hry sa vracia kontaktným gólom z hokejky DOMINIKA SCHLUMPFA. Asistencie: Linus Klasen a Fredrik Pettersson.
     
    17:00
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia síce nevyužili presilovú hru, no dohrávali svoju akciu a do listiny strelcov sa zapísal svojim gólom ANDREJ ŠŤASTNÝ. Asistencia: Tomáš Surový.
     
    3:38
    Slovan Bratislava dal gól!
    V Lugane to začalo veselšie ako predvčerom v Bellinzone, hostia sa ujímajú vedenia, keď radosť v belasom tábore zariadil svojim gólom VÁCLAV NEDOROST po prihrávke Michala Vondrku. Asistencia: Michal Vondrka.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 24. Schlumpf (Klasen, Pettersson), 47. Vauclair (Ulmer, Steinmann) – 4. Nedorost (Vondrka), 17. Šťastný (Surový)


    HC Lugano:
    HC Slovan Bratislava: Janus (Backlund) – Baranka, Sersen, Sigalet, Štajnoch, Mojžíš, Brejčák, Mihálik, Luža – Vondrka, Nedorost, Nagy – Bartovič, Bližňák, Murley – Šťastný, Surový, Hudáček – Jeglič, Tičar, Netík – Lunter, White
    bahis siteleri