Žilina – Přerov 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 5:4 (po pr.) | Opava – Havířov 3:5 (kon.)
konec
HK Opava
3:5 (1:0, 0:1, 2:4)
AZ Havířov
Sobota 16.08.2014, 17:30 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    To je z porubského turnaje vše, já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek sobotního večera a víkendu. (19:48:28)
     
    Konečné pořadí turnaje: 1. HC AZ Havířov 2010, 2. HC Slezan Opava, 3. HC RT TORAX Poruba 2011, 4. GKS Jastrzebie, 5. MsHK Žilina, 6. HC ZUBR Přerov.
     
    Ještě jsou vyhlášeni nejlepší hráči turnaje. Nejlepším gólmanem je vyhlášen porubský Radek Tihlář, nejlepším obráncem opavský David Galvas a nejlepším útočníkem havířovský Tomáš Jiránek.
     
    Závěrečná třetina finálového klání mezi Opavou a Havířovem přinesla skutečně krásnou strhující podívanou s množstvím gólů a šancí na obou stranách. Opavští podali proti prvoligovému sokovi výborný výkon, ani to však na vítězství nestačilo. Potřetí v řadě se z triumfu na porubském turnaji raduje Havířov.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Odkrytou havířovskou branku trefuje zhruba z poloviny kluziště mladý útočník VOJTĚCH TOMI. Asistence: Tomáš Jiránek.
     
    59:29
    Opavská branka zůstává prázdná!
     
    59:16
    Pro změnu obrovská chyba Opavy. Polok už se napřahoval v zajímavé šanci, ale v tu chvíli odpískal "hostům" čárový rozhodčí příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Lukáš Svoboda. Přesilovka pro AZet, šance Slezanu na vyrovnání se tím snižují.
     
    57:30
    Obrovská šance Opavy na vyrovnání! Musial v situaci dva na jednoho vybídl ke skórování Galvase, ale Svoboda se stačil ke druhé tyči výborně přesunout, což ocenili fanoušci potleskem.
     
    56:30
    Opavští se dvojnásobné přesile ubránili, už hrají ve čtyřech.
     
    55:17
    Další vyloučení. David Galvas vidí 2 minuty za hákování. Havířov čeká 73 sekund dlouhá přesilovka 5 na 3!
     
    54:30
    Petr Chalupa fauloval před svou brankou, což neuniklo pozornosti hlavního Hradila, který mu uděluje 2 minuty za hákování. Přesilovka pro AZet.
     
    53:25
    Opava právě vstřelila branku!
    S góly se nám ve třetí třetině roztrhl pytel. Vrabel našel TOMÁŠE POLOKA, který to udělal výborně. Položil si Svobodu a počkal na vhodný střelecký okamžik, nakonec mířil takřka do odkryté klece. Opava je zpátky v zápase. Asistence: Lukáš Vrabel.
     
    52:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se po ubráněném oslabení ihned vrhl do útoku a je z toho dvoubrankové vedení. AZet předvedl ukázkový tlak do branky, při němž se prosadil JAKUB ŠLAHAŘ za bezmocného Šafránka. Asistence: Martin Jakúbek, Jan Maruna.
     
    52:36
    AZet je kompletní.
     
    51:35
    Už mohlo být znovu srovnáno, po Tichého střele se k dorážce na brankovišti dostal Černý, kterého vychytal brankář Svoboda.
     
    50:36
    Jiřímu Krislovi se na trestné lavici evidentně velice líbí, tentokrát inkasuje 2 minuty za nedovolené bránění. Přesilovku si zahraje Opava.
     
    48:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Třetí část je zatím gólově jasně nejbohatší, Havířov jde podruhé v utkání do vedení. Krislovu střelu od modré sklepl těsně před Šafránkem ANTONÍN PECHANEC. Tentokrát byl opavský gólman naprosto bez šance proti teči, která zapadla přesně pod horní tyč. Asistence: Jiří Krisl.

    Branky a nahrávky: 6. Baďura (Mosler), 45. Polok (Vítek, Baďura), 54. Polok (Vrabel) – 22. Jiránek, 42. Říčka, 49. Pechanec (Krisl), 53. Šlahař (Jakúbek, Maruna), 60. Tomi (Jiránek)


    HK Opava: Šafránek (Planovský) – Kysela, Vrabel, Černý, Galvas, Tichý, Tůma, Pavelek, Mosler, Kocián, Měch, Herman, Vítek, Polok, Vlašánek, Chalupa, Wolf, Musial, Černý, Baďura, L. Svoboda.
    AZ Havířov: M. Svoboda (Němec) – Bezuška, Krisl, Klimíček, Lenďák, Turoň, Foltýn, Chroboček, Graca, Maruna, Jiránek, Říčka, Matějek, Šlahař, M. Rimmel, Pechanec, Haas, Jakůbek, Tomi, J. Daneček, Kanko.

    Rozhodčí: Hradil, Mikula – R. Vengřín, M. Vengřín
    bahis siteleri