Žilina – Přerov 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 5:4 (po pr.) | Opava – Havířov 3:5 (kon.)
konec
HK Opava
3:5 (1:0, 0:1, 2:4)
AZ Havířov
Sobota 16.08.2014, 17:30 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    59:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Odkrytou havířovskou branku trefuje zhruba z poloviny kluziště mladý útočník VOJTĚCH TOMI. Asistence: Tomáš Jiránek.
     
    59:29
    Opavská branka zůstává prázdná!
     
    59:16
    Pro změnu obrovská chyba Opavy. Polok už se napřahoval v zajímavé šanci, ale v tu chvíli odpískal "hostům" čárový rozhodčí příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Lukáš Svoboda. Přesilovka pro AZet, šance Slezanu na vyrovnání se tím snižují.
     
    57:30
    Obrovská šance Opavy na vyrovnání! Musial v situaci dva na jednoho vybídl ke skórování Galvase, ale Svoboda se stačil ke druhé tyči výborně přesunout, což ocenili fanoušci potleskem.
     
    55:17
    Další vyloučení. David Galvas vidí 2 minuty za hákování. Havířov čeká 73 sekund dlouhá přesilovka 5 na 3!
     
    54:30
    Petr Chalupa fauloval před svou brankou, což neuniklo pozornosti hlavního Hradila, který mu uděluje 2 minuty za hákování. Přesilovka pro AZet.
     
    53:25
    Opava právě vstřelila branku!
    S góly se nám ve třetí třetině roztrhl pytel. Vrabel našel TOMÁŠE POLOKA, který to udělal výborně. Položil si Svobodu a počkal na vhodný střelecký okamžik, nakonec mířil takřka do odkryté klece. Opava je zpátky v zápase. Asistence: Lukáš Vrabel.
     
    52:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se po ubráněném oslabení ihned vrhl do útoku a je z toho dvoubrankové vedení. AZet předvedl ukázkový tlak do branky, při němž se prosadil JAKUB ŠLAHAŘ za bezmocného Šafránka. Asistence: Martin Jakúbek, Jan Maruna.
     
    51:35
    Už mohlo být znovu srovnáno, po Tichého střele se k dorážce na brankovišti dostal Černý, kterého vychytal brankář Svoboda.
     
    50:36
    Jiřímu Krislovi se na trestné lavici evidentně velice líbí, tentokrát inkasuje 2 minuty za nedovolené bránění. Přesilovku si zahraje Opava.
     
    48:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Třetí část je zatím gólově jasně nejbohatší, Havířov jde podruhé v utkání do vedení. Krislovu střelu od modré sklepl těsně před Šafránkem ANTONÍN PECHANEC. Tentokrát byl opavský gólman naprosto bez šance proti teči, která zapadla přesně pod horní tyč. Asistence: Jiří Krisl.
     
    45:14
    Petr Chalupa inkasuje 2 minuty za podražení, přesilovku si tentokrát vyzkouší Havířov.
     
    44:14
    Opava právě vstřelila branku!
    A je znovu srovnáno. Opava si v přesilové hře vytvořila velký tlak na brankovišti. Baďura ještě golfově minul branku, ale Vítek posléze poslal kotouč zpátky na TOMÁŠE POLOKA, který už neměl problém poslat ho do odkryté branky. Asistence: Jakub Vítek, Pavel Baďura.
     
    43:42
    David Turoň inkasuje 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku, když v předbrankovém prostoru nešetrně poslal k zemi Wolfa. Přesilovka pro Slezan.
     
    41:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, opakuje se situace z úvodu druhé třetiny. Znovu Lukáš Vrabel chybuje při rozehrávce a posílá puk přesně na hůl ROBERTA ŘÍČKY, který samostatný únik na Šafránka naprosto zkušeně proměňuje. Havířov jde poprvé v utkání do vedení. Bez asistence.
     
    39:01
    Až nyní se přerušuje, Lukáš Vrabel inkasuje 2 minuty za vysokou hůl. AZet čeká 33 sekund dlouhá přesilovka 5 na 3!
     
    38:35
    Bude se znovu vylučovat, Havířov má výhodu. Při ní Daniel Graca trefuje svou pumelicí od modré horní tyč Šafránkovy branky!
     
    37:34
    Přesilovku si zahraje Havířov, na trestnou lavici totiž usedá Tomáš Polok – 2 minuty za sekání.
     
    34:44
    David Musial inkasuje 2+2 minuty za hrubost. Na druhé straně sedí na lavici hanby dva hráči. Menší trest za hrubost udělují sudí Petru Kankovi a Radimu Haasovi. Pokračuje se 4 na 4.
     
    34:44
    Na ledě se nám docela přiostřuje, za opavskou brankou jsme byli svědky šarvátky, rozhodčí rozdělují tresty.
     
    33:25
    A je po přesilovce, Mikuláš Rimmel se dostával do zajímavé šance, faulovat ho musel Tomáš Černý – 2 minuty za nedovolené bránění. Hraje se 4 na 4.
     
    32:54
    Ale ne na dlouho, Jiří Krisl totiž neudržel příliš nervy na uzdě a inkasuje 2+2 minuty za hrubost, když se pustil do Vítka. Slezan tak čeká dlouhá početní výhoda.
     
    30:31
    Havířov čekají těžké časy. Na trestnou lavici totiž usedá Jiří Krisl, který je potrestán dvěma minutami za hrubost. Opava má k dispozici padesát sekund dlouhou přesilovku 5 na 3!
     
    29:21
    Opavští šli do situace dva na jednoho, za záchrannou brzdu musel zatáhnout Antonín Pechanec – 2 minuty za podražení. Přesilovka pro Slezan.
     
    26:34
    Havířov si zahraje přesilovku. Petr Wolf vidí od sudího Mikuly 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    23:39
    Opavské hokejisty obdržená branka nepoložila, naopak teď zatlačili soupeře. Moslerovu střílenou přihrávku tečoval před Svobodou Vítek, třinecký gólman i s dávkou štěstí chytá.
     
    21:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Za velké radosti havířovských fanoušků máme srovnáno! Obrovskou hrubici obránce Vrabela, jenž poslal puk přesně na hůl soupeře, trestá TOMÁŠ JIRÁNEK přesnou střelou k tyči. Šafránek tentokrát ani nestačil reagovat. Bez asistence.
     
    19:59
    Šlahař dostal kotouč do ideální střelecké pozice, trestuhodně však minul prostor tří tyčí. V publiku to jen zahučelo.
     
    19:27
    Wolf znovu nebezpečně tečoval na brankovišti, Svoboda vyráží jeho pokus betonem. Opava nesehrála přesilovku vůbec zle.
     
    17:37
    První přesilovku si vyzkouší také Opava. Antonín Pechanec inkasuje 2 minuty za vysokou hůl.
     
    11:30
    Radim Haas napřáhl na hranici pravého kruhu, ztroskotal ale na vymrštěné lapačce brankáře Šafránka, který je na turnaji ve skvělé formě.
     
    10:07
    Další vyloučení na straně Opavy, tentokrát musel zastavit nedovoleně Zdeněk Pavelek rozjetého Turoně. Vysloužil si 2 minuty za sekání. AZet čeká devět sekund dlouhá přesilovka 5 na 3!
     
    08:16
    Matějek se dostával do zajímavé šance, za záchrannou brzdu musel zatáhnout David Galvas – 2 minuty za podražení. Druhá přesilovka pro Havířov.
     
    05:30
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští se v úvodu utkání soupeře rozhodně nezalekli a ujímají se vcelku rychlého vedení. Na modré napřáhl Mosler, jehož pokus stačil před Svobodou šikovně ztečovat do branky mladý útočník PAVEL BAĎURA. Asistence: Patrik Mosler.
     
    01:50
    Tomáš Polok se nejprve postaral o první střelu na branku, vzápětí ale fauluje. Rozhodčí Hradil ukazuje 2 minuty za podražení. Přesilovka pro AZet.

    Branky a nahrávky: 6. Baďura (Mosler), 45. Polok (Vítek, Baďura), 54. Polok (Vrabel) – 22. Jiránek, 42. Říčka, 49. Pechanec (Krisl), 53. Šlahař (Jakúbek, Maruna), 60. Tomi (Jiránek)


    HK Opava: Šafránek (Planovský) – Kysela, Vrabel, Černý, Galvas, Tichý, Tůma, Pavelek, Mosler, Kocián, Měch, Herman, Vítek, Polok, Vlašánek, Chalupa, Wolf, Musial, Černý, Baďura, L. Svoboda.
    AZ Havířov: M. Svoboda (Němec) – Bezuška, Krisl, Klimíček, Lenďák, Turoň, Foltýn, Chroboček, Graca, Maruna, Jiránek, Říčka, Matějek, Šlahař, M. Rimmel, Pechanec, Haas, Jakůbek, Tomi, J. Daneček, Kanko.

    Rozhodčí: Hradil, Mikula – R. Vengřín, M. Vengřín
    bahis siteleri