Žilina – Přerov 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 5:4 (po pr.) | Opava – Havířov 3:5 (kon.)
konec
HK Opava
3:5 (1:0, 0:1, 2:4)
AZ Havířov
Sobota 16.08.2014, 17:30 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    59:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Odkrytou havířovskou branku trefuje zhruba z poloviny kluziště mladý útočník VOJTĚCH TOMI. Asistence: Tomáš Jiránek.
     
    53:25
    Opava právě vstřelila branku!
    S góly se nám ve třetí třetině roztrhl pytel. Vrabel našel TOMÁŠE POLOKA, který to udělal výborně. Položil si Svobodu a počkal na vhodný střelecký okamžik, nakonec mířil takřka do odkryté klece. Opava je zpátky v zápase. Asistence: Lukáš Vrabel.
     
    52:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se po ubráněném oslabení ihned vrhl do útoku a je z toho dvoubrankové vedení. AZet předvedl ukázkový tlak do branky, při němž se prosadil JAKUB ŠLAHAŘ za bezmocného Šafránka. Asistence: Martin Jakúbek, Jan Maruna.
     
    48:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Třetí část je zatím gólově jasně nejbohatší, Havířov jde podruhé v utkání do vedení. Krislovu střelu od modré sklepl těsně před Šafránkem ANTONÍN PECHANEC. Tentokrát byl opavský gólman naprosto bez šance proti teči, která zapadla přesně pod horní tyč. Asistence: Jiří Krisl.
     
    44:14
    Opava právě vstřelila branku!
    A je znovu srovnáno. Opava si v přesilové hře vytvořila velký tlak na brankovišti. Baďura ještě golfově minul branku, ale Vítek posléze poslal kotouč zpátky na TOMÁŠE POLOKA, který už neměl problém poslat ho do odkryté branky. Asistence: Jakub Vítek, Pavel Baďura.
     
    41:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, opakuje se situace z úvodu druhé třetiny. Znovu Lukáš Vrabel chybuje při rozehrávce a posílá puk přesně na hůl ROBERTA ŘÍČKY, který samostatný únik na Šafránka naprosto zkušeně proměňuje. Havířov jde poprvé v utkání do vedení. Bez asistence.
     
    21:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Za velké radosti havířovských fanoušků máme srovnáno! Obrovskou hrubici obránce Vrabela, jenž poslal puk přesně na hůl soupeře, trestá TOMÁŠ JIRÁNEK přesnou střelou k tyči. Šafránek tentokrát ani nestačil reagovat. Bez asistence.
     
    05:30
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští se v úvodu utkání soupeře rozhodně nezalekli a ujímají se vcelku rychlého vedení. Na modré napřáhl Mosler, jehož pokus stačil před Svobodou šikovně ztečovat do branky mladý útočník PAVEL BAĎURA. Asistence: Patrik Mosler.

    Branky a nahrávky: 6. Baďura (Mosler), 45. Polok (Vítek, Baďura), 54. Polok (Vrabel) – 22. Jiránek, 42. Říčka, 49. Pechanec (Krisl), 53. Šlahař (Jakúbek, Maruna), 60. Tomi (Jiránek)


    HK Opava: Šafránek (Planovský) – Kysela, Vrabel, Černý, Galvas, Tichý, Tůma, Pavelek, Mosler, Kocián, Měch, Herman, Vítek, Polok, Vlašánek, Chalupa, Wolf, Musial, Černý, Baďura, L. Svoboda.
    AZ Havířov: M. Svoboda (Němec) – Bezuška, Krisl, Klimíček, Lenďák, Turoň, Foltýn, Chroboček, Graca, Maruna, Jiránek, Říčka, Matějek, Šlahař, M. Rimmel, Pechanec, Haas, Jakůbek, Tomi, J. Daneček, Kanko.

    Rozhodčí: Hradil, Mikula – R. Vengřín, M. Vengřín
    bahis siteleri