Chomutov – Litoměřice 3:1 (kon.) | Jihlava – Prostějov 3:0 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 5:3 (kon.)
Benátky n/J – Kladno 2:0 (kon.) | Kadaň – Most 3:4 (0:1 po s.n.) | Šumperk – Ústí n/L 7:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Havířov 3:4 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 10.09.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po jedenácti vteřichách Dukla svojí dvojnásobnou přesilovku využívá a bude hrát ještě 1:49 minuty klasickou početní převahu. Michal Důras přihrál z levé strany podél brankoviště na FILIPA SEMANA (1+0), který na druhé straně se štěstím zvedl puk a zakončil nad lapačku Šimbocha. Asistence: Michal Důras (2+2), Vojtěch Zadražil (0+1).
     
    11:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí fanoušci se radují podruhé. Hostům se nepodařilo vyhodit z pásma, navíc faulovali, takže rozhodčí měl zdviženou pravici. DAVID BŘEZINA (1+0) se dostal na vrcholu levého kruhu ke střele a potvrdil čich snajpra. Asistence: Petr Štěpánek (0+1), Marek Prokš (0+1)
     
    07:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ač se z trestné lavice stihl vráti z trestné lavice před svého gólmana, již to nestačilo na zabránění gólu. Střelu Melenovského vyrazil Šimboch před sebe, kde se k dorážce dostal MICHAL DŮRAS (2+1) bez problémů zavěsil do opuštěné části klece. Fanoušci na Horáckém zimním stadionu slaví první domácí gól v sezoně, zatímco se Švaříček smutně vrací z trestné lavice na střídačku. Asistence: Marek Melenovský (0+2).
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Důras (Melenovský), 12. Březina (Štěpánek, Prokš), 56. Seman (Důras, Zadražil)


    HC Dukla Jihlava: Kacetl (Sáblík) – Zadražil, Šidlík, Schejbal, Podlipnik, Čáp, Štebih, Dundáček – Čachotský (C), Zeman, Jarůšek – Melenovský, Seman, Důras (A) – Prokš, Štěpánek, Březina – Mikeš, Malec, Kuřítko. Trenér: Petr Vlk.
    LHK Jestřábi Prostějov: Šimboch (Kocián) – Kolibár, Roupec, Vosátko, Švaříček, Malý, Knesl – Indra, Venkrbec (A), Kajaba – Kubica, Luňák (A), Stejskal – Kučera, Černý, Kovařík – Jedlička, Duba (C), Sršeň – Medek. Trenér: Petr Zachar.

    Rozhodčí: Daniel Pražák – Petr Křivohlavý, Radek Špringl ml.
    bahis siteleri