Znojmo – EC-KAC 4:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
KAC Klagenfurt
Sobota 13.09.2014, 18:45 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    57:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo obrací skóre! Ale byly to pěkné nervy... Znojemští hokejisté si skvěle rozebrali klagenfurtskou obranu a před bránou zůstal sám JIŘÍ LANDER, před kterým se odkrývala prázdná klec. Znojemský útočník si pěkně pohrál s nervy fanoušků, když si puk z bekhendu přehrál ještě na forhend a zakončil. Asistence: Bronislav Fruhwirt.
     
    52:45
    Orli právě vstřelili branku!
    Po špatné rozehrávce Klagenfurtu se dostal puk na hůl TOMÁŠE RAČICKÉHO, který se z otočky trefuje nad rameno gólmana, který šel až příliš rychle do rozkleku. Bez asistence.
     
    37:34
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Velká škoda a velká hrubka znojemské defenzívy, která si nechala ujet MCIHAELA GRÜNEISE, který po samostatném úniku překonává Use. Bez asistence.
     
    37:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Až nyní po sérii velkých šancí Znojmo skóruje. MARC ZAJÍC si dobře najel před klagenfurtskou klec, Tobias Cirtek nejdříve puk vyrazil, ale ten se nakonec přeci jen se štěstím odrazil a přepadl přes za jeho záda. Asistence: Josef Krcho.
     
    30:53
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    To je trochu šok, hosté obracejí skóre. Ihned po buly pálí od modré PHILIPP KREUZER a puk prolétel mezi betonem a vyrážečkou Use do sítě. Při svém letu se ještě odrazil od tyče. Asistence: Michael Kernberger.
     
    17:51
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Ale také hosté využívají početní výhodu. Usem vyražený puk se odrazil přesně na hůl FABIANA KAUA a ten měl před sebou odkrytou klec, do které s přehledem zavěsil. Asistence: Samuel Witting.
     
    07:42
    Orli právě vstřelili branku!
    První útok Znojmo dnes zatím předvádí výbornou hru a nyní to potvrdil i gólově. Střelu z kruhu ještě Tobias Cirtek vyrazil před sebe, ale proti dorážce TOMÁŠ RAČICKÉHO z bezprostřední blízkosti už nemohl nic dělat. Asistence: Marc Zajíc.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 8. Račický (Zajíc), 38. Zajíc (Krcho), 53. Račický, 58. Lander (Fruhwirt) – 18. Kau (Witting), 31. Kreuzer (Kernberger), 38. Grüneis


    HC LERAM Orli Znojmo: Us – Theimer, Salát, Michalica, Švanda, Křípal, Nahodil – Račický, Zajíc, Krcho – Fruhwirt, Lander, Svatuška – Hačecký, Horák, Forman – Toman.
    KAC Klagenfurt: Cirtek T. (Stroj) – Moser, Widnig, Müller, Kau, Kreiner, Kernberger – Berr, Koczera, Bittermann – Kreuzer, Kurath, Cirtek P. – Witting, Obersteiner, Seifried – Köfer, Grüneis, Matschnigg.
    bahis siteleri