Třinec – Olomouc 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 0:0 (odl.) | K. Vary – Vítkovice 3:4 (kon.)
Slavia – Liberec 3:2 (kon.) | Plzeň – Litvínov 2:3 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:4 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
HC Olomouc
Neděle 14.09.2014, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:28
    Další přesilovka pro Třinec a oslabení pro Olomouc. Slovenský zadák Ivan Majeský (OLO) sevřel puk do rukavice a za to se od letošní sezony vylučuje na dvě minuty. Početní výhoda Třince začne po skončení komerční pauzy.
     
    51:02
    Možnost k přidání šestého zásahu se Třinci naskytne v přesilové hře. Pavel Skrbek (OLO) si v obranné činnosti pomohl držením protihráče a odsedí si dvě minuty.
     
    45:50
    Příjemná část hry pro Oceláře je u konce. Na trestné lavici zmizel Marek Trončinský (TRI). Odsedět si musí dvě minuty za hákování.
     
    40:54
    Perná minuta pro Olomouc ještě neskončila. Radek Dlouhý (OLO) si odpyká dvě minuty za podražení. Přesilová hra pro rozjetý Třinec.
     
    37:51
    Nyní je tady ovšem zajímavá šance pro Kohouty z Olomouce. Po konfliktu se Staňkem je vyloučen Zbyněk Irgl (TRI) na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    33:53
    Oceláři si nakonec přesilovou hru přeci jen zahrají. Potrestaným hráčem je olomoucký Martin Cibák (OLO), jenž jednoho ze svých soupeřů hákoval. Odsedí si dvě minuty.
     
    17:43
    Orsava udělal ve středním pásmu obrovskou chybu a přišel o kotouč. Dopředu ujížděl Marosz, pak se puk dostal k Hrňovi a celé pásmo ukončil zákrok Hrubce. Marosze však hákoval Marek Trončinský (TRI) a na dvě minuty si odpočine na trestné lavici.
     
    16:31
    Ale početní výhoda Třince se docela rychle mění na hru ve čtyřech na obou stranách. V útočné fázi si hákováním pomohl Lukáš Žejdl (TRI) a byl potrestán dvěma minutami.
     
    15:55
    Nervózní pasáž z pohledu Kohoutů končí hostujícím vyloučením. Na dvě minuty odjel na trestnou lavici Pavel Patera (OLO) za držení protihráče. Třetí přesilovka pro Oceláře.
     
    09:07
    Přesilovka hostujícího celku končí. Vyloučen Jan Jaroměřský (OLO) na dvě minuty za podražení. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    07:43
    Je tady první vyloučení na domácí straně. Za katr musí David Nosek (TRI) na dvě minuty za držení protihráče. Vhazování před Hrubcem.
     
    03:52
    Třinec je vzadu zatím hodně zranitelný a dělá laciné chyby při rozehrávce. Nyní ale dostává možnost přesilovky. Na trestnou lavici odjel Martin Cibák (OLO) na dvě minuty za sekání.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 6. Kreps (Klesla, Roth), 8. Irgl (Adamský, Polanský), 32. Adamský (Polanský, Irgl), 33. Plíhal (Kreps), 43. Plíhal (Orsava, Kreps), 52. Plíhal (Irgl, Roth) – 1. Hrňa (Laš, Patera)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, Linhart, Galvas, M. Doudera, Trončinský, L. Doudera, Nosek – Matuš, Plíhal, Kreps – Adamský, Polanský (A), Irgl – Orsava, Žejdl, Jašek – Rufer, Kindl, Dravecký. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Skrbek (A), Houdek, Ondrušek (A), Majeský, Staněk, Jaroměřský, Rašner – Laš, Patera (C), Hrňa – Švaňhal, Cibák, Matai – Dlouhý, Marosz, Rác – Kucharczyk, Jergl. Trenér: Petr Fiala.

    Rozhodčí: Pešina, Lacina – Bláha, Špůr

    Diváci: 5036
    bahis siteleri