Třinec – Olomouc 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 0:0 (odl.) | K. Vary – Vítkovice 3:4 (kon.)
Slavia – Liberec 3:2 (kon.) | Plzeň – Litvínov 2:3 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:4 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
HC Olomouc
Neděle 14.09.2014, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    PLÍHAL - 6:1. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    51:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a vedou již o pět branek! Roth přihrál žabičkou Irglovi, ten jel sám na Vošvrdu, ale ještě džentlmensky předložil před prázdnou branku TOMÁŠI PLÍHALOVI, který dnes skóroval potřetí a uzavřel hattrick – 6:1! Velice pohledná akce Třince. Asistence: Zbyněk Irgl, Vladimír Roth.
    PLÍHAL - 5:1. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    42:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři nakonec přesilovou hru na začátku třetí třetiny využívají a vedou o čtyři branky! Od mantinelu zamířil kotouč mezi kruhy, tam si pro něj sjel TOMÁŠ PLÍHAL a nekompromisní ranou pod břevno si připsal svou druhou branku – 5:1! Asistence: Jakub Orsava, Kamil Kreps.
    PLÍHAL - 4:1. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    32:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec se pak dostal do útočného pásma, jeden z jeho hráčů byl faulován, ale Oceláři pokračovali ve výhodě. Kreps přihrál zpoza branky asi naslepo do brankoviště a TOMÁŠ PLÍHAL díky svému nezdolnému důrazu dostrkal puk za Vošvrdu – 4:1! Asistence: Kamil Kreps.
    ADAMSKÝ - 3:1. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    31:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají divoké pasáže hry a odskakují do dvoubrankového vedení! K puku se za brankou Vošvrdy dostal Polanský, z rohu kluziště přihrál mezi kruhy MARTINU ADAMSKÉMU, jenž trefil pravý horní růžek! Spolupráce této formace funguje skvěle – 3:1! Asistence: Jiří Polanský,Zbyněk Irgl.
    IRGL - 2:1. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    07:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    A už v osmé minutě domácí otáčejí vývoj zápasu ve svůj prospěch! Polanský si našel odražený kotouč za modrou čárou a nahodil na Vošvrdu. Do jeho rány sáhl Adamský, puk se od betonu Vošvrdy dostal k volnému ZBYŇKU IRGLOVI, jenž neměl problém zasunout do opuštěné klece – 2:1! Asistence: Martin Adamský, Jiří Polanský.
    KREPS - 1:1. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    05:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinci se nakonec daří využít přesilovou hru a rychle vyrovnává stav utkání! Nebyl to žádný velký tlak Ocelářů, Žejdl nabil na střelu Kleslovi, pokus třineckého kapitána ještě tečoval KAMIL KREPS a Vošvrda na puk nedosáhl – 1:1! Asistence: Rostislav Klesla, Vladimír Roth.
    HRňA - 0:1. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    00:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    To je začátek jako hrom pro Olomouc, která jde do vedení po třinácti sekundách! Laš si vzal okamžitě po buly kotouč, svou střelou trefil jen tyč, ale puk se odrazil k ERIKU HRŇOVI a hráč, který je v Olomouci na hostování z Třince, doklepl do prázdné branky – 0:1! Asistence: Marek Laš, Pavel Patera.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 6. Kreps (Klesla, Roth), 8. Irgl (Adamský, Polanský), 32. Adamský (Polanský, Irgl), 33. Plíhal (Kreps), 43. Plíhal (Orsava, Kreps), 52. Plíhal (Irgl, Roth) – 1. Hrňa (Laš, Patera)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, Linhart, Galvas, M. Doudera, Trončinský, L. Doudera, Nosek – Matuš, Plíhal, Kreps – Adamský, Polanský (A), Irgl – Orsava, Žejdl, Jašek – Rufer, Kindl, Dravecký. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Skrbek (A), Houdek, Ondrušek (A), Majeský, Staněk, Jaroměřský, Rašner – Laš, Patera (C), Hrňa – Švaňhal, Cibák, Matai – Dlouhý, Marosz, Rác – Kucharczyk, Jergl. Trenér: Petr Fiala.

    Rozhodčí: Pešina, Lacina – Bláha, Špůr

    Diváci: 5036
    bahis siteleri