Novosibirsk – Ufa 3:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Riga 5:2 (kon.) | Toljatti – Jokerit 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Petrohrad 1:5 (kon.) | Soči – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 4:2 (kon.)
Viťaz – Kazaň 2:3 (po pr.)
konec
HK Soči
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 19.09.2014, 17:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:12
    Vylučovat se bude také na druhé straně hrací plochy, Rinat Ibragimov (MET) zatáhl za záchrannou brzdu, čímž zastavil unikajícího protihráče. Hlavní sudí však tento počin shledali nedovoleným, a tak odchází zadák Metallurgu na lavici hanby.
     
    44:11
    Magnitogorsk si zahraje v početní výhodě. Za sekání putuje na trestnou lavici Ilja Krikunov (SOC). Jak hosté s touto dobrou příležitostí naloží?
     
    39:28
    Po nepříliš obtížném zásahu Gavrilova došlo před brankou Soči k menší potyčce, do níž se zapojilo hned šest hokejistů. Na trestnou lavici nakonec putují domácí Joonas Jarvinen (SOC) a asistent kapitána Metallurgu Denis Platonov (MET).
     
    18:22
    A bude se opět vylučovat, tentokráte na domácí straně. Podruhé v dnešním utkání odjíždí na trestnou lavici Igor Ignatuškin (SOC). Podaří se hostující družině vyrovnat?
     
    16:37
    Domácí budou mít k dispozici další přesilovou hru. Za nedovolené bránění odchází na lavici hanby hostující kapitán Denis Zaripov (MET). Napraví si Soči reputaci z předchozí nepovedené početní výhody?
     
    13:41
    Bude se vylučovat, a to na hostující straně. Za sekání putuje na trestnou lavici Oskar Osala (MET). Jak Soči naloží s touto dobrou příležitostí ke vstřelení úvodní branky?
     
    07:32
    Bude se vylučovat. Za podražení putuje na trestnou lavici Igor Ignatuškin (SOC).

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 18. Anisin (Krikunov) – 36. Osala (Pare, Chabarov), 51. Kameněv (Grigorenko)


    HK Soči: Gavrilov (Pöpperle) – Koledov, Sedunov, Wilson, Plechanov, Jarvinen, Ščitov, Pautov – Krutov, Děmkov, Warn, Šiškanov, Krikunov, Ignatuškin, Petersson, Anisin, Achmetov, Emmerton, Morozov, Ščerbina, Ševčenko
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Lee, Antipin, Batyršin, Birjukov, Běreglazov, Těreščenko, Chabarov, Ibragimov – Šafigulin, Pare, Zaripov, Jakutsenja, Platonov, Kovář, Osala, Kosov, Junkov, Potěchin, Grigorenko, Kameněv

    Rozhodčí: Anisimov, Bulanov – Fatějev, Šeljanin
    bahis siteleri