Havlíčkův Brod – Jablonec n/N 3:0 (kon.) | HC Boskovice – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Pátek 26.09.2014, 17:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Rebelové si ve třetí třetině výsledek pohlídali a i přesto že měl Jablonec více šancí, tak v nepříliš pohledné periodě nedokázal překonat vynikajícího Víta Kekulu, a tak se domů do Jizerských hor veze naložené navíc tři kulány.

    Ode mne z Kotliny je to pro dnešní večer vše! Ze naší komentátorské kanceláře na havlíčkobrodském zimním stadionu Vám přeje hezký zbytek večera Richard Wagner! Na počtenou! (19:08:10)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Ještě se na modré čáře opřel do kotouče domácí obránce Marek Bancíř a puk proletěl jen těsně vedle Hrstkovy horní tyčky.
     
    58:42
    Vlci jsou natlačeni před Vítem Kekulou, avšak jejich tlak je statický a vyplynula z něj jen velmi slabá střela, která skončila metr vedle.
     
    58:08
    V době, kdy už byla obě mužstva v plném stavu, se Rebelové dopustili přečinu v podobě zakázaného uvolnění a soudci jim udělili za trest bully ve vlastním obranném pásmu.
     
    57:40
    Jiřímu Kopicovi se povedlo odpálit puk jen k Martinu Hoškovi, a tak se Jablonec dostal k šanci, ale na brankovišti se nedokázal seštelovat k pořádnému zakončení.
     
    56:57
    Nechci předbíhat, ale myslím si, že domácí hráči si již výhru ujít nenechají. Nyní se drželi poměrně dlouho před Hrstkou, aby pak Jablonec zahrál na icing.
     
    55:54
    Oboustranné vyloučení, i když musím říci, že ze strany hostujícího hráče to bylo trošku netaktické. Jablonecký Daniel Novotný (JBL) dostává trest za hrubost a Havlíčkobrodský Jan Vacek (HBR) za vražená na hrazení.
     
    55:39
    Jenže tam Rebelové nic nevymyslel. Dostávají ale jako milosrdný dar od Vlků druhou šanci, jelikož Jablonečtí vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    55:03
    Martin Hošek se probíjel do útočné třetiny, ale dobrým zákrokem jej připravil o puk Jakub Kraučuk, který následně také zavezl puk do pásma.
     
    54:00
    Rebelové se chvilku drželi před Jakubem Hrstkou, který oproti předešlé třetině nemá tolik práce, ale o puk přišli. Asi to domácím pálí v 80 % jen na jednu branku.
     
    53:09
    Vlci se drali do útoku, ale do dobré pozice si najíždějícího Martina Glose teď nepotěšil Dominik Wieser, který mu přejel přes modrou čáru a rozhodčí tak musel písknout do své kouzelné píšťaly a ukázat ofsajd.
     
    52:32
    Jablonec si vyžádal oddechový čas. Pokud měl někdy přijít, tak rozhodně nyní – sedm a půl minuty před koncem.
     
    52:32
    Velká šance pro jablonecké Vlky! Roman Švík se po chybě jednoho z obránců objevil zcela sám před brankářem, avšak Vít Kekula jej vynikajícím zákrokem betonem vychytal a následně pokryl puk před o dorážku se pokoušejícím Andreasem Kubíny!
     
    52:21
    Rebelové se nedokázali popasovat s obsazeným středním pásmem a po špatné nahrávce se dopouštějí zakázaného uvolnění.
     
    51:24
    Velký boj o kotouč se nyní odehrává za brankou Jakuba Hrstky. Kdybych si měl zahrát na válečného reportéra, tak Vám řeknu, že zatím nedošlo k ostré střelbě a oba tábory se pouze mydlí bajonety, avšak kýženého úspěchu nedosahují.
     
    50:44
    Po delší době také přišlo přerušení. Martin Hošek našel kanonýra Jana Krále, který se na levém kruhu dostal až do zakončení, které ale zastavil dobrým zákrokem na své hrudi gólman Vít Kekula.
     
    50:21
    Družina Václava Adama a Jaroslava Bence se drží před klecí Jakuba Hrstky, ale ohrozit jej nedokáže. Hráči se špatně nabízejí do střeleckých pozic.
     
    49:32
    Hraje se v tříčtvrtečním tempu a bez přerušení. Jablonečtí nyní nahodili puk do pásma, ale ten se jen sklouzl podél zadního mantinelu a skončil opět na holích domácích.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 17. Kraučuk (Abbrent, Suchý), 24. Michálek (Beran), 25. Cejpek (Benák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Vacek, Suchý "A", Bancíř, Lacina, Benák, Kopic – Veverka, Kraučuk, Abbrent, Cejpek "C", Michálek, Beran, Křížek, Vlach, Hendrych.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hrstka (Halamka) – Kalina, Glos "C", Kubíny, Štoček, Velechovský, Opočenský, Vodseďálek – Wieser, Švík, Král "A", Hošek, Novotný, Hochman, Majstr, Hrubant, Kvapil.
    Trenér: Jindřich Zeman.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Petr Kotlík, Roman Zídek
    bahis siteleri