Havlíčkův Brod – Jablonec n/N 3:0 (kon.) | HC Boskovice – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Pátek 26.09.2014, 17:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    24:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je tedy vichřice, která se na nyní bezzubé šelmy snesla. Z brankoviště propasíroval puk mezi betony opařeného Jakuba Hrstky TOMÁŠ CEJPEK, který tak posílá svůj tým již do dvoubrankového vedení. Všemu samozřejmě přecházela dobrá práce Jiřího Benáka, který mu poslal dobrý pas. Asistence: Jiří Benák.
     
    23:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Záhy ale Rebelové učebnicově přidávají uklidňující druhou trefu. Výborný přehled o hře ukázala dvojice Lukáš Beran – DAVID MICHÁLEK. První jmenovaný našel za obranu si najíždějícího kolegu, jenž si vymíchal Hrstku a nad vyrážečku nekompromisně zavěsil. Asistence: Lukáš Beran.
     
    16:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové využívají přesilovou hru po minutě a sedmi vteřinách. Po Vackově střele následoval boj za brankou, nahrávka na Dominika Suchého, který rychle přenesl hru na Jakuba Abbrenta, do jehož nahrávky se z poměrně nevýhodného úhlu na levém křídle opřel JAKUB KRAUČUK a puk prosviště Hrstkovi pod rukávem až za čáru. Asistence Jakub Abbrent a Dominik Suchý.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 17. Kraučuk (Abbrent, Suchý), 24. Michálek (Beran), 25. Cejpek (Benák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Vacek, Suchý "A", Bancíř, Lacina, Benák, Kopic – Veverka, Kraučuk, Abbrent, Cejpek "C", Michálek, Beran, Křížek, Vlach, Hendrych.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hrstka (Halamka) – Kalina, Glos "C", Kubíny, Štoček, Velechovský, Opočenský, Vodseďálek – Wieser, Švík, Král "A", Hošek, Novotný, Hochman, Majstr, Hrubant, Kvapil.
    Trenér: Jindřich Zeman.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Petr Kotlík, Roman Zídek
    bahis siteleri