Havlíčkův Brod – Jablonec n/N 3:0 (kon.) | HC Boskovice – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Pátek 26.09.2014, 17:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Rebelové si ve třetí třetině výsledek pohlídali a i přesto že měl Jablonec více šancí, tak v nepříliš pohledné periodě nedokázal překonat vynikajícího Víta Kekulu, a tak se domů do Jizerských hor veze naložené navíc tři kulány.

    Ode mne z Kotliny je to pro dnešní večer vše! Ze naší komentátorské kanceláře na havlíčkobrodském zimním stadionu Vám přeje hezký zbytek večera Richard Wagner! Na počtenou! (19:08:10)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Ještě se na modré čáře opřel do kotouče domácí obránce Marek Bancíř a puk proletěl jen těsně vedle Hrstkovy horní tyčky.
     
    58:42
    Vlci jsou natlačeni před Vítem Kekulou, avšak jejich tlak je statický a vyplynula z něj jen velmi slabá střela, která skončila metr vedle.
     
    58:08
    V době, kdy už byla obě mužstva v plném stavu, se Rebelové dopustili přečinu v podobě zakázaného uvolnění a soudci jim udělili za trest bully ve vlastním obranném pásmu.
     
    57:40
    Jiřímu Kopicovi se povedlo odpálit puk jen k Martinu Hoškovi, a tak se Jablonec dostal k šanci, ale na brankovišti se nedokázal seštelovat k pořádnému zakončení.
     
    56:57
    Nechci předbíhat, ale myslím si, že domácí hráči si již výhru ujít nenechají. Nyní se drželi poměrně dlouho před Hrstkou, aby pak Jablonec zahrál na icing.
     
    55:54
    Oboustranné vyloučení, i když musím říci, že ze strany hostujícího hráče to bylo trošku netaktické. Jablonecký Daniel Novotný (JBL) dostává trest za hrubost a Havlíčkobrodský Jan Vacek (HBR) za vražená na hrazení.
     
    55:39
    Jenže tam Rebelové nic nevymyslel. Dostávají ale jako milosrdný dar od Vlků druhou šanci, jelikož Jablonečtí vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    55:03
    Martin Hošek se probíjel do útočné třetiny, ale dobrým zákrokem jej připravil o puk Jakub Kraučuk, který následně také zavezl puk do pásma.
     
    54:00
    Rebelové se chvilku drželi před Jakubem Hrstkou, který oproti předešlé třetině nemá tolik práce, ale o puk přišli. Asi to domácím pálí v 80 % jen na jednu branku.
     
    53:09
    Vlci se drali do útoku, ale do dobré pozice si najíždějícího Martina Glose teď nepotěšil Dominik Wieser, který mu přejel přes modrou čáru a rozhodčí tak musel písknout do své kouzelné píšťaly a ukázat ofsajd.
     
    52:32
    Jablonec si vyžádal oddechový čas. Pokud měl někdy přijít, tak rozhodně nyní – sedm a půl minuty před koncem.
     
    52:32
    Velká šance pro jablonecké Vlky! Roman Švík se po chybě jednoho z obránců objevil zcela sám před brankářem, avšak Vít Kekula jej vynikajícím zákrokem betonem vychytal a následně pokryl puk před o dorážku se pokoušejícím Andreasem Kubíny!
     
    52:21
    Rebelové se nedokázali popasovat s obsazeným středním pásmem a po špatné nahrávce se dopouštějí zakázaného uvolnění.
     
    51:24
    Velký boj o kotouč se nyní odehrává za brankou Jakuba Hrstky. Kdybych si měl zahrát na válečného reportéra, tak Vám řeknu, že zatím nedošlo k ostré střelbě a oba tábory se pouze mydlí bajonety, avšak kýženého úspěchu nedosahují.
     
    50:44
    Po delší době také přišlo přerušení. Martin Hošek našel kanonýra Jana Krále, který se na levém kruhu dostal až do zakončení, které ale zastavil dobrým zákrokem na své hrudi gólman Vít Kekula.
     
    50:21
    Družina Václava Adama a Jaroslava Bence se drží před klecí Jakuba Hrstky, ale ohrozit jej nedokáže. Hráči se špatně nabízejí do střeleckých pozic.
     
    49:32
    Hraje se v tříčtvrtečním tempu a bez přerušení. Jablonečtí nyní nahodili puk do pásma, ale ten se jen sklouzl podél zadního mantinelu a skončil opět na holích domácích.
     
    48:36
    Rebelové teď museli až do svého obranného pásma, jelikož Vlci vysunuli pressing až k útočné modré čáře, kde se nedokázal prosmýknout Marek Bancíř, a tak chtě nechtě musel až před Kekulu.
     
    47:57
    To samé, přišli o puk a navíc se při návratu ze středního pásma do útočného prostoru vystavili do ofsajdu.
     
    47:21
    Jablonec chvilku tlačil, ale nic z toho nedokázal vyprodukovat. Uvidíme, co nyní udělají Rebelové v čele s Lukášem Beranem, který je na puku.
     
    46:56
    Jan Vacek se teď blýskl dobrým obranným zákrokem, když na modré čáře zastavil pronikajícího Jana Krále, jenž navíc nedokázal souboj ustát a skončil na ledě.
     
    46:10
    Vlci dostal kotouč až za branku, kterou hájí Vít Kekula, avšak zde nic nevymysleli, a tak se puku znovu zmocnila parta domácích.
     
    45:25
    Lukáš Křížek vybojoval na kruhu puk, zajel s ním do rohu a poslal kolmici na brankoviště, kde se ale přes obráncovu hůl nedostal k zakončení Jiří Vlach.
     
    44:56
    Nejprve musel Vít Kekula zastavit na hrudi dělovku od modré a na druhé straně skončil brejk po vyhraném vhazování rovněž jen střelou do náruče brankáře, tentokrát ale toho jabloneckého.
     
    44:30
    Jablonečtí teď málem potrestali Havlíčkobrodské za lakonický přístup k přesilové hře a Michal Hrubant se dostal mezi kruhy ke střele, kterou Kekula vykopl na levý kruh, kde se Hrubant znovu opřel do kotouče, jenž ale skončil znovu jen ve výstroji hbitého brankáře Rebelů.
     
    43:44
    Tato přesilovka ale skončila jen v propadlišti dějin. Rebelům chyběl patřičný pohyb, a tak se družina seskupená okolo Václava Adama a Jaroslava Bence celkem bez problémů ubránila.
     
    43:06
    Díky dobré práci jablonecké defenzivy je kotouč ve střední pásmu, kde musí havlíčkobrodský útok začínat zcela od píky.
     
    42:23
    Marek Bancíř zakončil mdlou kombinaci Havlíčkova Brodu jen střelou od modré, která skončila mimo Hrstkovu branku.
     
    41:44
    Tu teď budou moci vykuchtit v přesilovce, jelikož za katr je poslán jablonecký Ondřej Vodseďálek (JBL), jemuž je jeho dnešním třetím trestem hákování.
     
    41:18
    Jablonečtí Vlci jsou již také v plné síle, avšak Rebelové drží kotouč v útočné třetině, kde se snaží vymotat do výhodné šance.
     
    40:58
    To se jim k radosti celé jablonecké střídačky nepovedlo a puk bleskově míří za Kekulu.
     
    40:29
    A nyní jsou již v plném počtu a pomalu rozjíždějí útok, aby pak mohli založit přesilovkovou kombinaci.
     
    40:15
    Hraje se čtyři na čtyři a Rebelové se hned dopouštějí zakázaného uvolnění. Ještě třináct vteřin a domácí budou kompletní.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině se Havlíčkobrodští chytli a do svého soupeře se zakousli. Z dravých Vlků se tak stali poslušní pejsci, které držel nad vodou jen bravurní Jakub Hrstka. Rebelové svou převahu zúročili dvěma slepenými góly, kdy v rozmezí devíti (!) vteřin udeřili David Michálek a Tomáš Cejpek.

    Třetí třetina začne cca v 18:36.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    Vlci nejprve zahráli na zakázané uvolnění a hned po buly přišla střela z kruhu, kterou ale dokázal Jakub Hrstka schovat ve své výstroji.
     
    39:18
    Jablonec se vlastní chybou připravuje o možnost přesilovky. Hráčská lavice inkasuje trest pro příliš mnoho hráčů na ledě, který odpykává Roman Švík (JBL).
     
    39:08
    A nyní dokonce ztrácejí puk a musí se pro něj vracet až ke svému maskovanému hrdinovi, bez nějž by teď tak útočit nemohli.
     
    38:50
    Vlci kombinují před Kekulou, ale díky aktivnímu přístupu domácí defenzivy se nedokáží dostat až do zakončení.
     
    38:28
    Celek zpod Jizerských hor si teď dokonce zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavici již "slajduje" Lukáš Křížek (HBR), který na modré podrazil protihráče.
     
    38:00
    Jen jsem to ale dopsal, přišel parádní křižný pas skrze pásmo na pravý kruh, kde se do puku opřel Lukáš Křížek, avšak ten narazil na připravenou lapačku brankáře jabloneckých Vlků.
     
    37:20
    Domácí celek se rázem nedokáže udržet déle na puku a Vlci kouskují hru. Dosti zdařile, jelikož domácím vázne kombinace.
     
    36:34
    No pozor! Jablonec mohl snížit! Parádní nahrávka Romana Švíka se dostala až na levý kruh, kde se do ní opřel Jan Král, avšak jeho dělovka na zadní tyč trefila jen spojnici břevna a tyče! Vida, vida... Vlci si zřejmě stihli na lavičce přibrousit tesáky o mantinel.
     
    36:11
    A založil brejk na druhou stranu, který byl ale zastaven ofsajdem.
     
    36:00
    Vlci vyhodili puk ven z pásma a zdálo se, že jej dojedou a rozehrají útočnou akci, ale vše skončilo tak, že rychlejší bek domácích touš dojel dříve.
     
    35:12
    Rebelové mají neustále tlak a tentokrát se musel Hrstka znivu vyznamenat. Ocenění publika si vysloužil přikrytím odraženého puku před dvojicí dotírajících playerů.
     
    34:38
    Havlíčkobrodští předvádí vynikající tlak do brankoviště, ale žádný z hráčů nedokázal zvednout puk nad betony Jakuba Hrstky. Když už jo, tak přehodil i jeho klec, jako třeba Jiří Benák.
     
    33:51
    David Michálek se po Beranovi dostal na pravém kruhu ke kotouči, ale znovu neodkázal na bližší tyči pokořit připraveného Jakuba Hrstku.
     
    33:14
    Teď jsou ale na tahu královské hry Jablonečtí, kteří si ale "bingo" nezakřičeli, jelikož se po chybě v útoku připravili o šanci.
     
    32:49
    Následovalo bully na pravém kruhu, které domácí vyhráli a Lukáš Beran se hned opřel do puku, který ale dokázal Jakub Hrstka podržet ve výstroji.
     
    32:44
    Jakub Kraučuk se dostal až na pravý kruh, kde však nedokázal nic vymyslet s pukem, jelikož jej odstavil Andreas Kubíny, který následně uklouzl a skončil s bolestivou grimasou na zadním mantinelu. Rozhodčí raději přerušuje.
     
    32:29
    Havlíčkův Brod po zisku vhazování trochu zbrkle vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    32:07
    Vlci teď ukázali své tesáky a zakousli se do obrany Havlíčkova Brodu, ale nedokázali z toho vytěžit žádnou cennou surovinu, jelikož si své zuby vylámali na připraveném Kekulovi.
     
    31:18
    Hra je teď rozhádaná a ani jeden z mančaftů se neodkáže díky kombinačním chybám ve středním pásmu dostat až do šance.
     
    30:58
    Jablonec se dostal do pásma a už se zdálo, že o něj přijde, avšak Andreas Kubíny dokázal udržet puk ve třetině.
     
    30:32
    Lukáš Beran se dostal po peripetiích ve střední třetině na pravý kruh, sjel si blíže k brance, avšak jeho střela švihem skončila jen na hrudi připraveného Hrstky.
     
    30:00
    Daniel Novotný kouzlil na modré čáře s pukem, leč s každou kličkou magično ubývalo a za všeho nakonec nevzniklo vůbec nic.
     
    29:35
    Nyní je ale vše při starém. Rebelové jsou před kasou svého soupeře, avšak přijde mi, že se nyní snaží hrát víc na krásu, než na účinek a jejich kombinace k ničemu kloudnému nevede.
     
    28:30
    Jablonečtí znovu získali puk na své hole, ale až před Kekulu se nenatlačili. Důvodem byla dobrá práce havlíčkobrodských obránců na modré čáře.
     
    27:52
    Vlci jsou v plném počtu, ke konci oslabení vyvezli puk ven z pásma a mohli si tak odpočinout od náporu domácího mužstva, které se teď rozehřálo na provozní teplotu.
     
    27:30
    Fantastický zákrok Jakuba Hrstky! Ten se nyní blýskl parádním přesunem. Z pravého křídla poslal cross na levý kruh kruh Lukáš Beran. Tam čekal napřažený Jiří Benák, který si sjel od modré čáry, ale jablonecký muž s maskou předvedl výtečný zákrok betonem a následně zachytil plachtící touš do lapačky!
     
    26:42
    Na modré čáře se do odraženého touše opřel vší silou Jakub Abbrent, ale jeho jmenovec Hrstka v brance Jablonce předvedl dobrý zákrok a puk podržel na hrudi.
     
    26:23
    Dobrá akce domácích. Od modré nahazoval na teč Marek Bancíř a jeho nabídky pak využil Lukáš Křížek, který puk ztečoval jen do betonů Jakuba Hrstky.
     
    25:52
    A nápor domácích borců bude pokračovat, jelikož budou hrát přesilovou hru. Obranným faulem se provinil Ondřej Vodseďálek (JBL), jenž podrazil soupeře.
     
    25:00
    Havlíčkův Brod svého soupeře zatlačil a ten se nyní musí bránit. Po vypadnutí puku mimo kluziště se vhazovalo na středu kruhu a následuje icing Jablonce.
     
    24:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je tedy vichřice, která se na nyní bezzubé šelmy snesla. Z brankoviště propasíroval puk mezi betony opařeného Jakuba Hrstky TOMÁŠ CEJPEK, který tak posílá svůj tým již do dvoubrankového vedení. Všemu samozřejmě přecházela dobrá práce Jiřího Benáka, který mu poslal dobrý pas. Asistence: Jiří Benák.
     
    23:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Záhy ale Rebelové učebnicově přidávají uklidňující druhou trefu. Výborný přehled o hře ukázala dvojice Lukáš Beran – DAVID MICHÁLEK. První jmenovaný našel za obranu si najíždějícího kolegu, jenž si vymíchal Hrstku a nad vyrážečku nekompromisně zavěsil. Asistence: Lukáš Beran.
     
    23:28
    Ale ne dlouho. Z pozice obránce si sjel až mezi kruhy s kotoučem na holi Jan Vacek, jenž ale nepřekonal mrštnou lapačku brankáře Jablonce nad Nisou.
     
    23:00
    Rebelové se bili o kotouč jak jen mohli, ale proti převaze v rohu pásma neuspěli a tak jsou to nyní Vlci, kdo je na tahu.
     
    22:31
    Lukáš Křížek se dostal ne pravém kruhu ke střele, ale jeho zakončení na bližší tyč si Jakub Hrstka pohlídal v lapačce.
     
    21:57
    Navíc pak ukořistil puk a jako správné šelmy se Vlci dostali do brejku, avšak Kekulovy betony nepokořili. Na druhé straně pak Rebelové nedokázali vymyslet nic kloudného z kombinace.
     
    21:22
    Benákova razantní rána od modré čáry proletěla kolem hlavy opařeného gólmana hostí nad a následně se Jablonec dostává do plného stavu.
     
    21:00
    Jablonečtí vyvezli puk ven ze třetiny, ale následně si nepohlídali únik Lukáše Berana, jenž ale z brankoviště trefil jen Hrstkovu lapačku, od níž se puk dostal za branku.
     
    20:31
    Rebelové se do Vlků zakousli zostra a v přesilovce se tlačí před jejich klec. Gólman Hrstka ale proti pokusům od modré odolává.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První perioda nabídla vyrovnaný hokej, z nějž vzešla jediná trefa, jíž měl na svědomí domácí Jakub Kraučuk, který v sedmnácté minutě využil přesilovou hru.

    Druhé třetina začne cca v 17:49.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    V posledních vteřinách se ještě Severočeši tlačili do útoku, ale neodkázali zasunout puk za dobře roztaženého Víta Kekulu.
     
    19:30
    Vlci rychle vyváželi puk ven ze třetiny a po souboji se ocitla hrací guma ve vzduchu, kde ji některý z domácích zasáhl vysokou holí. Bully proběhne na útočné modré hostů.
     
    19:17
    Rebelové, pokud se jim nepovede dát gól, dohrají třetinu v přesilovce. Vlci špatně střídali a jsou potrestáni menším trestem. Trest odpyká Petr Majstr (JBL).
     
    19:00
    Těsně před načnutím poslední minuty první periody se Jablonec dostal ke kotouči, ale Martin Hošek svým nahozením jen prověřil připravenost Kekulových betonů.
     
    18:28
    Domácí tým pod vedením Václava Adama a Jaroslava Bence rozjížděl další akci, ale byl zastaven ofsajdem.
     
    18:00
    Teď se již ale Jablonec dostal ze sevření svého soupeře a vyvezl touš alespoň k útočné modré čáře, kde o něj ale rychle přišel Jan Král.
     
    17:28
    Domácí družina se neustále drží před Hrstkovou svatyní. Je vidět, že je vstřelená branka pořádně nakopla.
     
    16:59
    A hned po buly se domácí dostali do další šance, když ujížděli sami na brankáře, ale Jakub Hrstka si s nájezdem, tuším Pavla Hendrycha, poradil svými betony. Následně došlo k výhozu do středního pásma a ofsajdu Rebelů.
     
    16:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové využívají přesilovou hru po minutě a sedmi vteřinách. Po Vackově střele následoval boj za brankou, nahrávka na Dominika Suchého, který rychle přenesl hru na Jakuba Abbrenta, do jehož nahrávky se z poměrně nevýhodného úhlu na levém křídle opřel JAKUB KRAUČUK a puk prosviště Hrstkovi pod rukávem až za čáru. Asistence Jakub Abbrent a Dominik Suchý.
     
    16:15
    Po krátké kombinaci střílel od modré na bližší tyč Jan Vacek, ale puk cca o pět centimetrů minul kasu Jakuba Hrstky.
     
    15:54
    Jablonečtí vyvezli puk až k domácí svatyni a díky dobrému napadání jej zde i celkem dlouho drželi. Nakonec jsou Rebelové při následném útoku zastaveni ofsajdem.
     
    15:18
    Rebelové již hráli v plném počtu, když přišel faul a budou to oni, kdo si teď zahraje početní výhodu. Potrestán je Ondřej Vodseďálek (JBL) za faul kolenem.
     
    14:42
    Václav Hochman nahazoval kotouč po rychlém brejku na brankoviště, ale Martin Glos jej nedokázal díky dobré práci obrany ztečovat za Kekulu.
     
    14:03
    A zde jej Havlíčkobrodští i poměrně dlouho drželi. Nakonec vypadl hrací předmět přes mantinel a je tu bully na útočné modré domácího celku.
     
    13:37
    Rebelové se bránili zhruba deset vteřin, než sebrala obrana v čele s Dominikem Suchým puk a vyvezla jej až do útočné periody.
     
    13:01
    Trochu zbytečné vyloučení Vojtěcha Veverky (HBR) za napadení. Petr Majstr se nedostal k puku, jenž Kekula ukryl pod lapačkou po odrazu od zadního hrazení. Brodský hráč do něj pak strčil a je vyloučen.
     
    12:48
    Havlíčkův Brod se ale dostal ke střele od modré, na níž si Jakub Hrstka dobře počkal a vykopl jí betonem do rohu.
     
    12:11
    Rebelové předvádějí nápor, ale nedokáží se přes dobře bránící Jablonec dostat ke kotouči a Jakub Kraučuk navíc přišel o puk, který je nyní ve střední třetině.
     
    11:21
    Trošku úsměvná situace. Hlavní rozhodčí zřejmě signalizoval hru vysokou holí, ale Vít Kekula si myslel, že bude vylučovat, a tak sprintoval k lavičce, načež musel rychle couvat zpátky. K jeho štěstí ale Vlci puk na hůl nedostali.
     
    10:49
    Další pokus Jablonce o nápor byl zastaven ofsajdem.
     
    10:32
    Rebelové jsou v plném počtu, ale závěr oslabení se nesl v rytmu tvrdé defenzivy, jelikož Vlci bušili do domácí obrany hlava nehlava a Kekula měl co dělat, aby podržel puk na betonu po ráně z mezikruží. Při tom všem navíc ztratil Abbrent hůl, takže domácí hráli jakoby ve třech.
     
    09:22
    Po zašlápnutí kotouče za brankou se vhazovalo ve středním pásmu a domácí vyhráli touš, hned přesprintovali dopředu a Hrstka musel přerušit hru po zákroku lapačkou.
     
    09:00
    Jablonecká kombinace je na pohled hezká a málem z ní byl i gól. Martin Hošek chtěl zprava trefit horní roh, ale stopku mu vystavila připravená Kekulova lapačka.
     
    08:29
    Vlci bojovali o puk v rohu útočného pásma, kde si držením protihráče pomohl Jiří Benák (HBR), který tak oslabuje svůj celek.
     
    08:00
    Na druhé straně sprintoval za nahozeným kotoučem Roman Švík, ale Vít Kekula včas vyjel z kasy a ukryl černé kolečko pod lapačkou.
     
    07:52
    Lukáš Křížek se proháčkoval až mezi kruhy, ale jeho zakončení bylo laxní a mířilo do středu brány, kde číhal připravený Jakub Hrstka, jenž skryl touš na hrudi.
     
    07:19
    Jsme svědky několika chyb ve středním pásmu, které nedovolují soupeřům proniknout do hájemství svého protivníka.
     
    06:54
    Domácí muž s maskou pak musel zasahovat znovu, ale střelu z mezikruží vykopl betonem do rohu. Na druhé straně nedokázal havlíčkobrodský hráč usměrnit mezi tyče Lacinovu nahrávku skrze brankoviště.
     
    06:22
    Jablonec se dostal do útočného pásma a po propadnutí obrany stál na brankovišti volný Roman Švík, který ale nadvakrát nepropašoval touš mezi připravené Kekulovy betony.
     
    06:00
    Výborný pád pod nohy zakončený odebráním kotouče teď připravil Jiřího Benáka o možnost střely z brankoviště.
     
    05:28
    Na obou stranách se nepovedl útok, domácí se o něj připravili špatnou kombinací a na druhé straně byl na modré odzbrojen Petr Majstr.
     
    05:07
    Následuje zakázané uvolnění domácího mužstva, za nějž mlže brzká rozehrávka.
     
    04:45
    Jablonec byl již v plném počtu a jeho defenziva dokázala zastavit průnik Jiřího Vlacha, jenž se už už richtoval ke střele.
     
    04:27
    Bylo to ale moc zbrkle a Vlci jej zachytili. Ve středním pásmu pak kotouč chytře podrželi a ukrojili vteřinky z trestu.
     
    04:07
    Jejich kombinace ale nic kloudného nepřinesla a Kekula musel zajet do rohu rozehrát touš.
     
    03:40
    A až doteď nechtěli Rebely pustit přes modrou čáru. Nyní jsou již ale domácí hokejisté před Jakubem Hrstkou.
     
    03:18
    Jablonečtí zatím zvládají oslabení skvěle a dvakrát po sobě vyhodili kotouč až ke Kekulovi.
     
    02:34
    Havlíčkův Brod zatlačil a v rohu pásma přišel faul. Na svědomí jej měl Vlk Andreas Kubíny (JBL), jenž se provinil podražením.
     
    02:12
    Tak na druhé straně zahrozilo a po ataku Vlků musel pokrýt kotouč ve své výstroji havlíčkobrodský gólman Vít Kekula.
     
    01:37
    Na druhé straně přišel brejk, který zakončila domácí skvadra střelou z prvého kruhu, jíž si Jakub Hrstka pohlídal v lapačce.
     
    01:15
    Václav Hochman se tlačil do útoku, přejel modrou, ale puk mu z hole odpálil výborným obranným zákrokem Jiří Benák.
     
    00:39
    Havlíčkobrodští hokejisté předvedli tlak v útočném pásmu, ale bylo jim to k ničemu, jelikož je Vlci obrali o kotouč.
     
    00:12
    Rebelové vyhráli buly a hned se tlačili do útoku, ale byli zastaveni odpískaným ofsajdem. Bully na útočné modré domácího celku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Vacek, Suchý "A", Bancíř, Lacina, Benák, Kopic – Veverka, Kraučuk, Abbrent, Cejpek "C", Michálek, Beran, Křížek, Vlach, Hendrych.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HC Vlci Jablonec: Hrstka (Halamka) -Kalina, Glos "C", Kubíny, Štoček, Velechovský, Opočenský, Vodseďálek – Wieser, Švík, Král "A", Hošek, Novotný, Hochman, Majstr, Hrubant, Kvapil.
    Trenér: Jindřich Zeman.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Petr Kotlík, Roman Zídek.
     
    Příjemný dobrý den z útrob zimního stadionu v Kotlině Vám přeje Richard Wagner!

    Páteční podvečer patří nejen extraligovému hokeji, ale také hokeji mládežnickému. Své brusle nazují a hokejky do rukou vezmou starší dorostenci HC Rebel Havlíčkův Brod a HC Vlci Jablonec nad Nisou, kteří spolu zkříží hole v rámci třetího kola druhé nejvyšší české dorostenecké soutěže.
     
    Mladí Rebelové měli parádní nástup do soutěže. Po vynikající přípravě, v níž nepoznali hořkost porážky, se na svém ledě výborně popasovali s velkopopovickým Slavojem, jemuž uštědřili pořádný náklep. Kozlové odjížděli domů obtěžkáni dvanácti kulemi. O dvě trefy se postarali Lukáš Beran s Tomášem Cejpkem, dalších osm střelců si pak v premiérovém utkání také vychutnalo radost ze vstřelené branky. O dva dny později se vydali Havlíčkobrodští k prvnímu krajskému derby do Třebíče, kde ale parta pod vedením Václava Adama a Jaroslava Bence nedokázala uspět naplno a z horkého ledu Horácké Slavie si odvezla jeden bod za porážku v samostatných nájezdech.
     
    To Jablonečtí nezažili v úvodním střetnutí vítěznou premiéru. A rovněž za to mohla Horácká Slavia, která si v MANN+HUMMEL aréně otevřela pomyslnou střelnici, akorát místo růží sbírala branky. S otevírací dobou si ale dali Třebíčští na čas, jelikož Jan Král dvěma zásahy poslal Jablonec do vedení, avšak do konce druhé části bylo srovnáno. V závěrečném dějství pak Bílé hvězdy vypálily třikrát přesně a výsledkem pro Severočechy byla porážka 2:5. Ve druhém kole si ale hokejisté zpod Jizerských hor připsali úspěch na vlastním ledě. Vlci hostili Příbram a po zásahu Jana Krále se dostali do vedení, ale Středočeši dokázali v průběhu druhé části srovnat. Na to reagovali jablonečtí hokejisté tím nejlepším možným způsobem. Roman Švík nenechal nikoho na pochybách a vrátil na domácí hole vedení, jež vydrželo až do závěrečné sirény.
     
    POHLED DO STATISTIK:

    Výsledky:
    H. Brod – V. Popovice 12:2
    Třebíč – H. Brod 4:3 sn

    Třebíč – Jablonec 5:2
    Jablonec – Příbram 2:1

    Sestavy z posledních kol:

    H. Brod: Kekula (Hanák) – Suchý, Vacek, Lacina, Benák, Němec, Kopic, Bancíř – Abbrent, Jelínek, Kraučuk, Michálek, Cejpek, Beran, Veverka, Vlach, Křížek, Hendrych, Pilný.

    Jablonec: Žajdlík (Jiránek) – Velechovský, Eichler, Kubíny, Štoček, Minařík, Opočenský, Šimůnek Jakub – Wieser, Švík, Král, Novotný, Glos, Hochman, Hrubant, Šimůnek Jiří, Majstr, Cadrik.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 17. Kraučuk (Abbrent, Suchý), 24. Michálek (Beran), 25. Cejpek (Benák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Vacek, Suchý "A", Bancíř, Lacina, Benák, Kopic – Veverka, Kraučuk, Abbrent, Cejpek "C", Michálek, Beran, Křížek, Vlach, Hendrych.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hrstka (Halamka) – Kalina, Glos "C", Kubíny, Štoček, Velechovský, Opočenský, Vodseďálek – Wieser, Švík, Král "A", Hošek, Novotný, Hochman, Majstr, Hrubant, Kvapil.
    Trenér: Jindřich Zeman.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Petr Kotlík, Roman Zídek
    bahis siteleri