Havlíčkův Brod – Jablonec n/N 3:0 (kon.) | HC Boskovice – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Pátek 26.09.2014, 17:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    55:54
    Oboustranné vyloučení, i když musím říci, že ze strany hostujícího hráče to bylo trošku netaktické. Jablonecký Daniel Novotný (JBL) dostává trest za hrubost a Havlíčkobrodský Jan Vacek (HBR) za vražená na hrazení.
     
    52:32
    Jablonec si vyžádal oddechový čas. Pokud měl někdy přijít, tak rozhodně nyní – sedm a půl minuty před koncem.
     
    52:32
    Velká šance pro jablonecké Vlky! Roman Švík se po chybě jednoho z obránců objevil zcela sám před brankářem, avšak Vít Kekula jej vynikajícím zákrokem betonem vychytal a následně pokryl puk před o dorážku se pokoušejícím Andreasem Kubíny!
     
    44:30
    Jablonečtí teď málem potrestali Havlíčkobrodské za lakonický přístup k přesilové hře a Michal Hrubant se dostal mezi kruhy ke střele, kterou Kekula vykopl na levý kruh, kde se Hrubant znovu opřel do kotouče, jenž ale skončil znovu jen ve výstroji hbitého brankáře Rebelů.
     
    41:44
    Tu teď budou moci vykuchtit v přesilovce, jelikož za katr je poslán jablonecký Ondřej Vodseďálek (JBL), jemuž je jeho dnešním třetím trestem hákování.
     
    39:18
    Jablonec se vlastní chybou připravuje o možnost přesilovky. Hráčská lavice inkasuje trest pro příliš mnoho hráčů na ledě, který odpykává Roman Švík (JBL).
     
    38:28
    Celek zpod Jizerských hor si teď dokonce zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavici již "slajduje" Lukáš Křížek (HBR), který na modré podrazil protihráče.
     
    36:34
    No pozor! Jablonec mohl snížit! Parádní nahrávka Romana Švíka se dostala až na levý kruh, kde se do ní opřel Jan Král, avšak jeho dělovka na zadní tyč trefila jen spojnici břevna a tyče! Vida, vida... Vlci si zřejmě stihli na lavičce přibrousit tesáky o mantinel.
     
    34:38
    Havlíčkobrodští předvádí vynikající tlak do brankoviště, ale žádný z hráčů nedokázal zvednout puk nad betony Jakuba Hrstky. Když už jo, tak přehodil i jeho klec, jako třeba Jiří Benák.
     
    27:30
    Fantastický zákrok Jakuba Hrstky! Ten se nyní blýskl parádním přesunem. Z pravého křídla poslal cross na levý kruh kruh Lukáš Beran. Tam čekal napřažený Jiří Benák, který si sjel od modré čáry, ale jablonecký muž s maskou předvedl výtečný zákrok betonem a následně zachytil plachtící touš do lapačky!
     
    25:52
    A nápor domácích borců bude pokračovat, jelikož budou hrát přesilovou hru. Obranným faulem se provinil Ondřej Vodseďálek (JBL), jenž podrazil soupeře.
     
    24:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je tedy vichřice, která se na nyní bezzubé šelmy snesla. Z brankoviště propasíroval puk mezi betony opařeného Jakuba Hrstky TOMÁŠ CEJPEK, který tak posílá svůj tým již do dvoubrankového vedení. Všemu samozřejmě přecházela dobrá práce Jiřího Benáka, který mu poslal dobrý pas. Asistence: Jiří Benák.
     
    23:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Záhy ale Rebelové učebnicově přidávají uklidňující druhou trefu. Výborný přehled o hře ukázala dvojice Lukáš Beran – DAVID MICHÁLEK. První jmenovaný našel za obranu si najíždějícího kolegu, jenž si vymíchal Hrstku a nad vyrážečku nekompromisně zavěsil. Asistence: Lukáš Beran.
     
    21:00
    Jablonečtí vyvezli puk ven ze třetiny, ale následně si nepohlídali únik Lukáše Berana, jenž ale z brankoviště trefil jen Hrstkovu lapačku, od níž se puk dostal za branku.
     
    19:17
    Rebelové, pokud se jim nepovede dát gól, dohrají třetinu v přesilovce. Vlci špatně střídali a jsou potrestáni menším trestem. Trest odpyká Petr Majstr (JBL).
     
    16:59
    A hned po buly se domácí dostali do další šance, když ujížděli sami na brankáře, ale Jakub Hrstka si s nájezdem, tuším Pavla Hendrycha, poradil svými betony. Následně došlo k výhozu do středního pásma a ofsajdu Rebelů.
     
    16:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové využívají přesilovou hru po minutě a sedmi vteřinách. Po Vackově střele následoval boj za brankou, nahrávka na Dominika Suchého, který rychle přenesl hru na Jakuba Abbrenta, do jehož nahrávky se z poměrně nevýhodného úhlu na levém křídle opřel JAKUB KRAUČUK a puk prosviště Hrstkovi pod rukávem až za čáru. Asistence Jakub Abbrent a Dominik Suchý.
     
    15:18
    Rebelové již hráli v plném počtu, když přišel faul a budou to oni, kdo si teď zahraje početní výhodu. Potrestán je Ondřej Vodseďálek (JBL) za faul kolenem.
     
    13:01
    Trochu zbytečné vyloučení Vojtěcha Veverky (HBR) za napadení. Petr Majstr se nedostal k puku, jenž Kekula ukryl pod lapačkou po odrazu od zadního hrazení. Brodský hráč do něj pak strčil a je vyloučen.
     
    10:32
    Rebelové jsou v plném počtu, ale závěr oslabení se nesl v rytmu tvrdé defenzivy, jelikož Vlci bušili do domácí obrany hlava nehlava a Kekula měl co dělat, aby podržel puk na betonu po ráně z mezikruží. Při tom všem navíc ztratil Abbrent hůl, takže domácí hráli jakoby ve třech.
     
    08:29
    Vlci bojovali o puk v rohu útočného pásma, kde si držením protihráče pomohl Jiří Benák (HBR), který tak oslabuje svůj celek.
     
    02:34
    Havlíčkův Brod zatlačil a v rohu pásma přišel faul. Na svědomí jej měl Vlk Andreas Kubíny (JBL), jenž se provinil podražením.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 17. Kraučuk (Abbrent, Suchý), 24. Michálek (Beran), 25. Cejpek (Benák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Vacek, Suchý "A", Bancíř, Lacina, Benák, Kopic – Veverka, Kraučuk, Abbrent, Cejpek "C", Michálek, Beran, Křížek, Vlach, Hendrych.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hrstka (Halamka) – Kalina, Glos "C", Kubíny, Štoček, Velechovský, Opočenský, Vodseďálek – Wieser, Švík, Král "A", Hošek, Novotný, Hochman, Majstr, Hrubant, Kvapil.
    Trenér: Jindřich Zeman.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Petr Kotlík, Roman Zídek
    bahis siteleri